- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Elma reçeli... Hiç duymadım. Nasıl oluyor.reçel yap elmaları?
Kurutsam da yenmez. Pek alışık değiliz o tada.canim kurut diyecegim ama istanbuldaysan kurumaz nemden dolayi en iyi senin yaptigin sey
Komposto olabilir belki.Komposto seklinde konserve yapsan
ikisi de böcükçüm:)) yani herşey çok pahalı ve harcamayı bilmiyoruz. en azından kendi adıma öyle:) maaşını alır almaz hemen bi kısmını mesela işte 200 lira bi kenara ayırsan? bişeyin taksidini öder gibi. sonra unut onu.Yas aldikca hayattan alinan zevkte azaliyor cunku an i yasamiyoruz ya gecmisi ya gelecegin kaygisini yasiyoruz.
Birikim konusunda rizkim kadari cebimde kaliyor diye dusunuyorum yoktan masraf cikiyor neye harcadimki kalakaliyorum para eriyip gitmis.
Ya hersey cok pahali yada harcamayi gercekten bilmiyorum.
Ayiriyorum canim fakat ay sonuna para kalmiyor eksiden cekmek yerine o ayirdigimdan almak zorunda kaliyorum.ikisi de böcükçüm:)) yani herşey çok pahalı ve harcamayı bilmiyoruz. en azından kendi adıma öyle:) maaşını alır almaz hemen bi kısmını mesela işte 200 lira bi kenara ayırsan? bişeyin taksidini öder gibi. sonra unut onu.
öyle çok bi gezmelerin de yok galiba. her harcamanı not al. gün sonunda bak nerde harcamalar gereksizAyiriyorum canim fakat ay sonuna para kalmiyor eksiden cekmek yerine o ayirdigimdan almak zorunda kaliyorum.
Ben anlamiyorum eriyip gidiyor.o yuzden birikim yapanlara hayranim dikkatle okuyorum nerede hata yapiyorum diye.
Cok kiyafet almam.alirsam kaliteli alirim sezon sonlarini takip ederim kuafore cok harcamam bir luksum sigara bu paralar nereye gidiyor bilemedim.
Hergun minumum 30 tl bi sekimde harcaniyor sifir harcama cok nadir.
Hani arkadas yazmis komsusu ev yazlik almis helal olsun bana gore o komsu orta olcekli bir ulkeyi tek basina yonetebilir:)
Cidden yakindna tanimak isterdim nasil basariyor hella olsun.
Çok eğekkr ederimM maviduvar1 elmaları küçük küçük doğra. elma başına 1 yemek kaşığı olacak şekilde şeker ilave et. elmaların çok ortalama hesapla ona göre. şekerle 3-4 saat beklet böylece elmalar suyunu salar. sonra kaynamaya al içine öubuk tarçın at. hafif bi kıvam alınca olmuş oluyor. öok kolay ve enfes. kavanozlara doldur 2 yıl hiçbişey olmaz
Ben her suyu icemiyorum ucuz olandan kucuk sise alip deneyin severseniz damacanayla alin bence alip icemezseniz para cop olmasin.bugunlerde tasarruf adına yaptıgım bişey var onu yazmak ıstedım
bız damacana suya 9,5 tl verıyoruz genelde de 50 kurusu almıyoruz gelen adama bırakıyoruz yanı 10 tl verıyoruz
yanı 19 lt 10 lıra
bimdekı 5 lıtre su 1,6 tl
20 kılosu 6,4tl yapar
yanı ben bımden su alsam ıkı haftada bır 3,6 kuruş kardayım
ayda 7,2
yılda 86,4 tl kardayım
cok bısey degıl ama yıne de o parayı cope atmadıgımı düşünürsem baya karlı bi iş
amma pinti cıktım bende ya
Kiz sucluyum bugun cok acildim.ondan yazmaya yuzum yok
Benimki gereksiz katagorisinde canim.ne olursan ol yıne gel
sloganımız bu
utanmana gerek yok bende cok harcadıgım zamanlar kendımı sorguluyorum gereklı mıydı dıye
gezmek bıle gereklı bence ruhumuz dınlenıyo
gereksız olursa kendıme kızıyorum
senınkı hangı kategorıde ??ipeqbojuqu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?