Ya kardeşimde soyledi ama takip etmemistim.sabah dolar cok dustu sonra aksama dogru 20 kurus bırden arttı canım yakalayabıldınmı
dun 4.51den 4.72 lere cıktı takıp et yine canımsabah dolar cok dustu sonra aksama dogru 20 kurus bırden arttı canım yakalayabıldınmı
aallalh razı olsun
Geceden beri iki saat arayla süt sağdım.
Hiç inmemişti bile ama şükür biras geldi..
Dua edin ya..
Canım bebeğin hayırlı olsun, Rabbim tez elden şifa versin ve inşAllah verecek de. Duayı bırakma, bolca su iç o zaman sütün ne güzel gelecek bak gör.
Yaşadıkların gerçekten çok zor ama başına neler gelebileceğini biliyorsun tanıyorsun bu insanları. Kendine savunma mekanizmaları bul, beklentilerini düşük tut zaten sana bir iyilikleri dokunmayacak.
Benim lohusalığım da çok zor geçti, üstelik kendi ailemden ötürü. Şimdi dönüp bakıyorum zaten her şeyi kendim yapmışım keşke kimseyi kabul etmeseydim. söylenenleri ciddiye almasaydım hiç, bebeğimin huzurundan çalmışım. Kalabalık içindeki yalnızlık beni çok üzüyor. Şimdi kimseden bir şey beklemiyorum her şeyimi kendim yapıyorum.
Zaten istedikleri senin mutsuz, panik olman oluyor. Bebeğinin, gençliğinin, evliliğinin huzurunu bozmak niyetinde oluyorlar. Eee nedenini biliyorsun, nasıl davranacaklarını da biliyorsun sürekli olayları düşünüp kendini yıpratacağına nasıl başedeceğini ve güçlü olma yollarını tasarla.
Senin beybinin en çok sana ihtiyacı var artık sen de bir annesin :) Kriz yönetebilmeli, problem odaklı değil çözüm odaklı düşünmelisin. Sağlığına da kavuşacak Allah’ın izniyle miniğin, sen güçlü kal bunlar hep kefaret nasıl karşılayacağın çok önemli.
Çocuğunun dünyaya depresif ve panik bir anneyle mi yoksa huzurlu ve içgüdülerine güvenen bir anneyle mi alışmasını istersin? Bunu önceliğinde tut arkadaşım.
maşşallah size. gerçekten de öyle, herşey imtihan.. haram lokma olmadığı sürece rabbim veriyor.. sadece sabır lazım..Bu arada cok sukur gerek dualarımın yansıması, gerek isimizim rast gitmesi herşeyden biraz belki.
Esim baska bir firmadan bir iş daha bağladı cok sukur.
Yine esim ilgilenecek.
Zor olacak esim icin cok yoğun ama Rabbim yuzumuze guluyor.
Hep dediğim bize haram lokma yemeyi nasip etme.
Helalinden rızkımız neyse o.
Ben razıyım..
Rabbime nekadar dua etsem az.
Biz varken dibe cakildik.
Sonra Rabbim yüzümüze güldü en baştaki varlıktan daha çok var etti.
Kimse içini asla bozmasın canlar.
Hepsi imtihan.
aaa izin zamanın gelmiş :) benim de 3 haftam var 32 hafta olmasına.. bu arada 32.hafta dolduktan sonra mı rapor almam gerek tam olarak nasıl oluyor canım?? biraz bilgilendirsen??tr_lelli bugün itibariyle izne ayrıldım. Bir süre evdeyim artık. Epey oldu yazmayalı, iyisindir umarım. Sevgiler
32+0’da hastanenin rapor bölümüne başvurup “Çalışabilir” raporu alman ve bu raporu çalıştığın işyerine götürmen gerekiyor canım. O gün başvuru yapman önemli.maşşallah size. gerçekten de öyle, herşey imtihan.. haram lokma olmadığı sürece rabbim veriyor.. sadece sabır lazım..
aaa izin zamanın gelmiş :) benim de 3 haftam var 32 hafta olmasına.. bu arada 32.hafta dolduktan sonra mı rapor almam gerek tam olarak nasıl oluyor canım?? biraz bilgilendirsen??
Canım çok az kalmıştr_lelli bugün itibariyle izne ayrıldım. Bir süre evdeyim artık. Epey oldu yazmayalı, iyisindir umarım. Sevgiler
Bereketli olsun canim maşallah epey kolayladin.Selam kızlar.
Bugün kiraz reçeli yaptım az bişiy.
Birazda dondurucuya koydum meyve suyu yapmak için.
Geriye kaldı türlüm ve erik marmelatım. Kapaklarım bitti yarın kapak alıp devam edicem.
1 kiloya yakın kadarda dolma biber koydum.
Bu biberler ne zaman ucuzlayacak kışın hayat kurtarıyor ama 3 tl aldım.
6 tanede ayırdım akşam oğlumla yaparım. Domates de doldurur çoğaltırım.
Şeftali de epey almış eşim 3 4 tanede onlarfan yapıcam marmelat oğlum seviyor kahvaltılarda bittikçe değişik açarım.
Meyve pek yemediğine az şekerli metve sularıda içimi ferahlatıyor
Sagol
Çok sevindim canım.Sagoltr_lelli , bebis cok sükür iyi Masallah. Ben zorlaniyorum biraz. Cinsiyeti belli oldu, Bu kizimiz daha olucak Insallah :)
aynen bnde canım bu ay ne kadar sıkarsam kar dıye dusunuyorum ayın 1ıne kadar nakıt param 200lira kaldıBen dışarı çıkmayınca olmuyor bu evde.
Eşim becerip alamıyor istediklerimizin aynısını.
Liste yaptim.
Peynir, salatalık, domates, meyve falan bisiler yazdim.
Yumuşatıcı icin bime uğramanız lazim bulut mavi kullaniyorum onu seviyorum.
Artık esim bekleyecek mecbur arabada.
O da gir bir yerden al cik diyor.
Yahu napim onu seviyorum.
Ama bu sicakda market market dolaşmak işime gelmedi.
Aksam arabayla uğrar alırız dedim artik.
Bu ayı az harcamali gecirmeye calisiyorum.
Ağustos ve eylül harcamalı geçecek zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?