Kelin ilacı olsa misaliiiigünaydın herkese :)
haftasonu toplmada markete 60tl ödedim ..
bugün evde kahvaltı yapamadığım için 6 tl harcadım
öğle yemeğine de harcayacağım ..
kızlar acayip yorgunum şu sıralar bedenen olmasa da ruhen..
eşimin izin tarihi de ağustos da sizce haftasonu veya izin almadan nasıl dinlenebilrim? önerileriniz var mı akticite vs ?
ruha iyi gelecek...
2yaşında bi oğlumda var .. yaz olduğu için yayladayız :)
ha bir de deniz memleketindeyiz :)
Atim canim ne demek
Aynı benim gibisin şuan ev zaten yeterince sıcak pasta börek yapmak sonrA birilerine bana gelin demek istemiyorum. Millet bana geliyor çaylı börekli ben onlara gidiyorum bi kahveyi zor yapıyorlar aman o yüzden kimseyi davet edesim kalmadı açıkcası . Yoksa ben yedirmeyi içirmeyi çok severim bu şehre taşınınca içimdeki o duygu öldü
Hahhaa Beren ya gece gece güldüm bakBöyle insanlar için bir laf var canım.Size gelelim yiyelim içelim Bize gelelim gülüp oynayalım
sen anlattıkça ev hanımlığı o kadar hoşuma gidiyor ki evde olan kızçeler keyfini sonuna kadar çıkartın lütfen. bizler işteyizGünaydın günaydın ay gece geç uyuduk . Daha doğrusu eşim yazık sabah 7 de gidip gece 1 de işten geldi . Malum ihraçlar filan vardı onların maaş sisteminden düşürülmesi vs hatta 2 arkadaş sabahlayacaklarmış. Bugünde daha az önce gitti bende o gitmeden güzel kahvaltı hazırladım yedi gitti . Bugün bir arkadaşıma yürüyüşe gitmek için söz verdim 10 da buluşacağız onun eşi hala afrinde bende arkadaşımla sık görüşüyorum. Akşam ki menümüz karışık kızartma şehriye çorbası . İnş eşim eve gelir güya dün biz dışarıda yiyorduk oda olmadıyürüyüşten dönünce güzelce evimi siler süpürürüm sonrA kızartmamı yaparım .
Hahaha bende çalışıyordum ama evlenince tayin doğudaydı o yüzden istifa ettim . Keşke çalışabilsem yine ama şuan pek imkan yok . Boşver sizin hayatınız daha güzelsen anlattıkça ev hanımlığı o kadar hoşuma gidiyor ki evde olan kızçeler keyfini sonuna kadar çıkartın lütfen. bizler işteyiz
yok yok bence benim hayalimdeki ev hanımları sabahları istedikleri saate kadar yatıyorlar sonra kalkıyorlar kahvaltı sonra yürüyüş spor sonra duş sonra gene yatış sonra akşama doğru da 1 kap yemek ohh tamam ayy anlatması bile yüzümü güldürüyor. diyorum eşime beni ev hanımlığına terfi et olmaz diyorHahaha bende çalışıyordum ama evlenince tayin doğudaydı o yüzden istifa ettim . Keşke çalışabilsem yine ama şuan pek imkan yok . Boşver sizin hayatınız daha güzel
Benim evde işim pek bitmez nedense . Sabah kalkarım kahvaltı sonrA evi siler süpürürüm toz wc temizlik . Sonra hergün yeni bir yemek yapılır evde hiç ikinci günün yemeğini yemeyiz . Kendime bir meşgale bulduğumu fark ettimyok yok bence benim hayalimdeki ev hanımları sabahları istedikleri saate kadar yatıyorlar sonra kalkıyorlar kahvaltı sonra yürüyüş spor sonra duş sonra gene yatış sonra akşama doğru da 1 kap yemek ohh tamam ayy anlatması bile yüzümü güldürüyor. diyorum eşime beni ev hanımlığına terfi et olmaz diyor
bizim de yaşadığımız yer batıda ufak bi şehir ama bizim de burda hiç arkadaşımız yok doğru düzgün insan ama böyle insanları göre göre anlıyor ki ailesinden başka herkes yalan malaesef
sabah dolar cok dustu sonra aksama dogru 20 kurus bırden arttı canım yakalayabıldınmıEsimi yollayıp tekrar uyumustum.
Ancak ev toparlama yemek faslına geçicem.
Havada tam benim havam.
Bunaltmiyor
Açtım muzigimide hafif hafif baslarim artik.
Süpürgeyle başlayıp toz alicam.
En son yemek yapicam.
Daha karar veremedim cunku naapsam.
Patatesli patlıcanlı köfte yemeği ve tavuklu pilav dusunuyorum bakalim.
Oğluma makarna yaparim ama pirinç pilavı vermiyorum artiik.
Ve beyaz ekmekte aldırmıyorum kepek ekmeği alıyoruz.
En son kahvemi yapar balkona gecerim.
Gün paramı aldim.
Henüz ne alsam bilemedim.
Gönlüm dolardan yana bu sefer.
Ilk defa döviz alicam değişiklik olsun diyorum.
3000tl lik dolar alicam.
Zulamida ekliyorum yani uzerine.
Sifir zulayla başlıyorum yeniden.
Haydi bakalım bereketli olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?