Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kelin ilacı olsa misaliiii
Benzer durumdayım

Aksam üzeri gorumcem aradı yine.
Dün eltimin kuranina gideceğimi biliyordu.
Küsler ya.
Bana diyorki yarın kahvaltıya gel.
Daha 3 gün önce bizdeydi işin civki çıkacak
Annem hakli galiba.
Belkide benden laf almaya uğraşıyor ki eltim gorumcemin lafını bile etmedi.
Hiç konuşmadık oyle şeyler zaten konusmuyoruz.

Ama tuhafıma gitmeye başladı beni arada laf taşıyacak olarak görüyorsa cok yanılıyor yazik.
Asla ben laf tasimam.
Isım olmaz.

Bende cok sıcak ya başka zaman gelirim dedim.
Güneş alerjim var falan demistin daha önce biliyor.

Biraz bozuldu ben gitmek istemeyince.
Uff hic ugrasamicam.
Annemin dediği gibi ağrımayan başımı agritamam.
Alınırsa alınsın artik.

Esime dedim alındı galiba ee biliyor sıcak alınmaz bosver dedi.

Böyle insanlar için bir laf var canım.Size gelelim yiyelim içelim Bize gelelim gülüp oynayalım

Günaydın günaydın ay gece geç uyuduk . Daha doğrusu eşim yazık sabah 7 de gidip gece 1 de işten geldi . Malum ihraçlar filan vardı onların maaş sisteminden düşürülmesi vs hatta 2 arkadaş sabahlayacaklarmış. Bugünde daha az önce gitti bende o gitmeden güzel kahvaltı hazırladım yedi gitti . Bugün bir arkadaşıma yürüyüşe gitmek için söz verdim 10 da buluşacağız onun eşi hala afrinde bende arkadaşımla sık görüşüyorum. Akşam ki menümüz karışık kızartma şehriye çorbası . İnş eşim eve gelir güya dün biz dışarıda yiyorduk oda olmadı yürüyüşten dönünce güzelce evimi siler süpürürüm sonrA kızartmamı yaparım .

sen anlattıkça ev hanımlığı o kadar hoşuma gidiyor ki evde olan kızçeler keyfini sonuna kadar çıkartın lütfen. bizler işteyiz

sen anlattıkça ev hanımlığı o kadar hoşuma gidiyor ki evde olan kızçeler keyfini sonuna kadar çıkartın lütfen. bizler işteyiz
Hahaha bende çalışıyordum ama evlenince tayin doğudaydı o yüzden istifa ettim . Keşke çalışabilsem yine ama şuan pek imkan yok . Boşver sizin hayatınız daha güzel

Günaydın.
Esimi yolcu ettim dualarimi okudum.
Ortalığı biraz toparladım
Uzanicam biraz.
Yemegim var dünden biraz bugun yeter.
Canım bu ara tahinli ve hashasli çörek istiyor.
Haşhaş ezmesi yok evde çıkarsam alicam azicik yapicam ya.

Buzluğa koyarım hatta canim istedikçe çıkarırım az az.
Eksikleri almam gerek.
Kahvaltılık az kaldi.
Bu hafta onu hallederiz artik.

Hahaha bende çalışıyordum ama evlenince tayin doğudaydı o yüzden istifa ettim . Keşke çalışabilsem yine ama şuan pek imkan yok . Boşver sizin hayatınız daha güzel
yok yok bence benim hayalimdeki ev hanımları sabahları istedikleri saate kadar yatıyorlar sonra kalkıyorlar kahvaltı sonra yürüyüş spor sonra duş sonra gene yatış sonra akşama doğru da 1 kap yemek ohh tamam ayy anlatması bile yüzümü güldürüyor. diyorum eşime beni ev hanımlığına terfi et olmaz diyor
bizim de yaşadığımız yer batıda ufak bi şehir ama bizim de burda hiç arkadaşımız yok doğru düzgün insan ama böyle insanları göre göre anlıyor ki ailesinden başka herkes yalan malaesef

Benim evde işim pek bitmez nedense . Sabah kalkarım kahvaltı sonrA evi siler süpürürüm toz wc temizlik . Sonra hergün yeni bir yemek yapılır evde hiç ikinci günün yemeğini yemeyiz . Kendime bir meşgale bulduğumu fark ettim

Dün eşimle biraz konuştuk göreve alışma süreci 20 günlük izin vs hakkında . Kurbanda takvime baktı birkaç gün ailelerin yanına kaçabiliriz dedi. Bende ne gerek varki dedim burada etimizi dolaba yerleştiririz dağıtırız evimizde oluruz dedim. Aileni görmek istiyorsan onlar gelsin davet ediyorum hep sende et neden gelmiyorlar dedim. Kv işgüzarlık yaptığından gelemedi sonrA içine oturdu şimdi de düğünleri var birkaç altın filan gidecek ondan gelemiyorlar . Yoksa kesin gelirdi telefonda kaç kere sorduk gelin bekliyoruz vs neden gelmiyorsunuz diye . Kv dedi ki daha erken siz birbirinize doyun öyle geleceğiz . Bende telefonu kapatınca o zaman hiç gelemeyecekler dedim eşime . Birde bizim ev çok sıcak ondan da gelmiyorlar kesin . Anca Eylülden sonra gelirler gibime geliyor . Ben hiç bayramda gidip para harcayamam. Benzin 700 tl gidecek sonrA oraya gidince sürekli eşim markete iniyor maşallah ondan istemiyorum ailelere doydum ben . Eşimde istiyorsa arasın annesini getirtsin

sabah dolar cok dustu sonra aksama dogru 20 kurus bırden arttı canım yakalayabıldınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…