ay ben de yaBenim burada zaten yok onu biliyorum aramıyorum da artık kimseye ihtiyacım yok diye düşünüyorum
Aynı benim gibisin şuan ev zaten yeterince sıcak pasta börek yapmak sonrA birilerine bana gelin demek istemiyorum. Millet bana geliyor çaylı börekli ben onlara gidiyorum bi kahveyi zor yapıyorlar aman o yüzden kimseyi davet edesim kalmadı açıkcası . Yoksa ben yedirmeyi içirmeyi çok severim bu şehre taşınınca içimdeki o duygu öldüBende diyemem kimseye sana gelicem diye
Davet ederlerse icabet ederim.
Zaten cok arkadaşım yok.
Olanda davet bekliyor.
Pasta böbrekle hic uğraşacak havam yok ya bu ara.
O sebepden kimseyi agirliyasimda yok sıcakda.
Uyu uyan topla yıka bi bakiyorum esim geliyor.
Aksam yürüyüş falan derken zaman guzel geciyor.
Çok sıkılırsam annemlere çıkıyorum terasa iki gülüşuyoruz kafam dagiliyor.
Ben buraya ilk taşınınca kimsemiz yoktu ya işimden ayrılmıştım Sudan çıkmış balık gibiydim birilerini istedim. Sonra baktım çabaladım oldu gibi oldu olmadı filan. Sonra eşim afrine gidip ben evi kapatınca bunların ne saçma şeyler olduğunu anlamış oldumay ben de ya
ihtiyaç duymaz oldum
ailem eşim oğlum yetiyor şükür olsun :)
Aynen öyleAynı benim gibisin şuan ev zaten yeterince sıcak pasta börek yapmak sonrA birilerine bana gelin demek istemiyorum. Millet bana geliyor çaylı börekli ben onlara gidiyorum bi kahveyi zor yapıyorlar aman o yüzden kimseyi davet edesim kalmadı açıkcası . Yoksa ben yedirmeyi içirmeyi çok severim bu şehre taşınınca içimdeki o duygu öldü
Pipetle çıkarıyorlar canim.Selam kızlar evime döndüm eşim pırıl pırıl bırakmış evi. Üstünden süpürdüm pazara gittim vişne aldım
Kiraz şeftali aldım marmelat ve reçel yapıcam.
Çamaşırlar var asılacak ve yıkanacak
Vileda yapıcam.
Çekirdek çıkarmanın kolay yolu var mı.
Şu zımbırtı bir aparat var ama hiç beveremedim onunla kullanamadım
Az öz görüşüyorum huzurluyum ya kimseye ihtiyaç olmadığını anladım .Aynen öyle
Valla işimi zor bitiriyorum.
Bir de hadi yaptim ettim hepsinin 2 çocuğu var.
Cagirirsamda 3unu çağırcam hepsi birbirini taniyo cunku, benimkiyle etti 7 cocuk.
Böyle iyiyim valla.
Zeynep vişnenin kilosu kaç tl canımSelam kızlar evime döndüm eşim pırıl pırıl bırakmış evi. Üstünden süpürdüm pazara gittim vişne aldım
Kiraz şeftali aldım marmelat ve reçel yapıcam.
Çamaşırlar var asılacak ve yıkanacak
Vileda yapıcam.
Çekirdek çıkarmanın kolay yolu var mı.
Şu zımbırtı bir aparat var ama hiç beveremedim onunla kullanamadım
Bir bakim googleden canımPipetle çıkarıyorlar canim.
Hiç denemedim ama görmüştüm nette.
Merhaba Tuğçe askeriyede herşey göstermelik kendini kullandırma sana tavsiyem hepimiz yaptık o hataları hele lojmanlar en iyisi mesafeli olmak sabah eşler işe gittikten sonra bir basliyolardi yatana kadar sonra hepsi kavga etti ablalık yapmaya çalıştık kadınların arasında ne varsa işe yansıyor ister istemez dedim ama anlamadılar en iyisi taşır pişir kocanla çoluğun çocuğunla eşimin hep der askeriyede herşey samimiyetsiz samimi diye çok haklı defalarca gördük bunlarıAz öz görüşüyorum huzurluyum ya kimseye ihtiyaç olmadığını anladım .
Biz eşimin iş arkadaşlarıyla hiç görüşmüyoruz ya canım . Söylediklerinden korktuğumuz içinMerhaba Tuğçe askeriyede herşey göstermelik kendini kullandırma sana tavsiyem hepimiz yaptık o hataları hele lojmanlar en iyisi mesafeli olmak sabah eşler işe gittikten sonra bir basliyolardi yatana kadar sonra hepsi kavga etti ablalık yapmaya çalıştık kadınların arasında ne varsa işe yansıyor ister istemez dedim ama anlamadılar en iyisi taşır pişir kocanla çoluğun çocuğunla eşimin hep der askeriyede herşey samimiyetsiz samimi diye çok haklı defalarca gördük bunları
Ya illaki görüşeğiniz de olcaktir eşli görüşülüyor ama mesafe çok önemli ben ilk tanıştığım kişilere isimleriyle yada yaşı büyükse abla abi diye hitap etmem hanım bey kimseye girip cikmam yazın dışarda gazinoda görüşürüz genelde yada kışın binde bikere oda hafta sonları hazırlanıp cagrilirsam yada çağırırsam gorusuruzBiz eşimin iş arkadaşlarıyla hiç görüşmüyoruz ya canım . Söylediklerinden korktuğumuz için
Bir arkadaşla görüşmeye başlamıştık rezil etti herşeyi o zamandan sonrA tövbe ettik. Ki sırf bu ilişkiler yüzünden lojman filan istemedikYa illaki görüşeğiniz de olcaktir eşli görüşülüyor ama mesafe çok önemli ben ilk tanıştığım kişilere isimleriyle yada yaşı büyükse abla abi diye hitap etmem hanım bey kimseye girip cikmam yazın dışarda gazinoda görüşürüz genelde yada kışın binde bikere oda hafta sonları hazırlanıp cagrilirsam yada çağırırsam gorusuruz
Ne olduAy şuan nasıl sinirliyim kv me. Ya ben safmıyım acaba. Bu kadar iyi niyet fazla
İşte çok kötü kalpli insanlar var görüşsende mesafe çok önemli şuanda batıda lojmanda değilim puanımızı doğuya biriktiriyoruz kimse kusura bakmasın lojman herkezin hakkı benimde girerim 13 yıl tecrübe ettikçe kazık yiye yiye öğreniyoruz işteBir arkadaşla görüşmeye başlamıştık rezil etti herşeyi o zamandan sonrA tövbe ettik. Ki sırf bu ilişkiler yüzünden lojman filan istemedik
Kv min her zamanki dengesizlikleriNe oldu
İyi bari kurtulmuşsunKv min her zamanki dengesizlikleri
Sürekli günah diye diye alttan aldım ama bu yaptığını kaldıramıcam. Eşimde bişiy demedi görüşmek isteyorum artık dedim zaten görüş demeye yüzü kalmadı sen bilirsin dedi ohh rahatladım bir daha ne giderim ne gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?