Küçük Düşün Büyük Olsun!

Merhaba kızlar bugu n göze gittik.
Gözlerinde bişey yokmuş
Emar için bekliyoruz .
Doktor ona göre karar vericek.
Benim oğlan göğsüme alışsın diye süt sagmayi ve mama vermeyi bırakma kararı aldım.
Bugün yarim saat uğraştım.
Bagirtisi ortalığı inletti ama bir memeyi nihayet tuttu 15 dk falan çekti.
Diğer memeye geçtim ama yine bagirti cigiirti. Uyuya kaldı.

Kayinbabam aradı.
Bebegin durumunu sordu.
Kv dün aramsti bende cevap vermedim.
Kayinbabama da müsait değilim dedim.
Olsun bak bana dönüş yapiyosun
Kusluk olmasin sen okumussun. Herşey duzelir benn annenle de konuşuyorum . Onun ici yanıyor.biz aileyiz aile arasinda olur dedi.

Bende alttan almak ise yaramıyor benmde içim yanıyor sonuçta.
Alttan aldıkça ayninseyler yine oldu. Dedim.

Bir daha ararsa kayinbabam soylucem torununu düşünse aile olduğumuzu düşünse oğluma söylerim ayrılır. Beddua torununa kadar etmez. Ben anne dedim ama o komşusuna yaklaştığı samimiyetle bile yaklaşmadi. Sürekli alttan aldım. Kimseye bir saygisizlik yapmadım. Ona rağmen bunları yaşadım. Bu zamana kadar bişey yoluna girmediyse bundan sonra da girmesin. Çünkü bana faydası yook. Ben yakında olsam kötü oldum . Laf etti. 2 dk sonra inkar etti. Bu saatten sonra bejim ailemde öyle biri yok. O sadece esimi n annesi. Bu kadar benden bebek için fe haber beklemesin . Eşimden öğrenebilir
Demek istiyorum.
Bir dahakine

Çünkü sinirlerimi harap etti.

Aynı benim gibisin şuan ev zaten yeterince sıcak pasta börek yapmak sonrA birilerine bana gelin demek istemiyorum. Millet bana geliyor çaylı börekli ben onlara gidiyorum bi kahveyi zor yapıyorlar aman o yüzden kimseyi davet edesim kalmadı açıkcası . Yoksa ben yedirmeyi içirmeyi çok severim bu şehre taşınınca içimdeki o duygu öldü

ay ben de ya
ihtiyaç duymaz oldum
ailem eşim oğlum yetiyor şükür olsun :)
Ben buraya ilk taşınınca kimsemiz yoktu ya işimden ayrılmıştım Sudan çıkmış balık gibiydim birilerini istedim. Sonra baktım çabaladım oldu gibi oldu olmadı filan. Sonra eşim afrine gidip ben evi kapatınca bunların ne saçma şeyler olduğunu anlamış oldum

Aynen öyle
Valla işimi zor bitiriyorum.
Bir de hadi yaptim ettim hepsinin 2 çocuğu var.
Cagirirsamda 3unu çağırcam hepsi birbirini taniyo cunku, benimkiyle etti 7 cocuk.
Böyle iyiyim valla.

Selam kızlar evime döndüm eşim pırıl pırıl bırakmış evi. Üstünden süpürdüm pazara gittim vişne aldım
Kiraz şeftali aldım marmelat ve reçel yapıcam.
Çamaşırlar var asılacak ve yıkanacak
Vileda yapıcam.
Çekirdek çıkarmanın kolay yolu var mı.
Şu zımbırtı bir aparat var ama hiç beveremedim onunla kullanamadım

Pipetle çıkarıyorlar canim.
Hiç denemedim ama görmüştüm nette.

Aynen öyle
Valla işimi zor bitiriyorum.
Bir de hadi yaptim ettim hepsinin 2 çocuğu var.
Cagirirsamda 3unu çağırcam hepsi birbirini taniyo cunku, benimkiyle etti 7 cocuk.
Böyle iyiyim valla.
Az öz görüşüyorum huzurluyum ya kimseye ihtiyaç olmadığını anladım .

Zeynep vişnenin kilosu kaç tl canım

Az öz görüşüyorum huzurluyum ya kimseye ihtiyaç olmadığını anladım .
Merhaba Tuğçe askeriyede herşey göstermelik kendini kullandırma sana tavsiyem hepimiz yaptık o hataları hele lojmanlar en iyisi mesafeli olmak sabah eşler işe gittikten sonra bir basliyolardi yatana kadar sonra hepsi kavga etti ablalık yapmaya çalıştık kadınların arasında ne varsa işe yansıyor ister istemez dedim ama anlamadılar en iyisi taşır pişir kocanla çoluğun çocuğunla eşimin hep der askeriyede herşey samimiyetsiz samimi diye çok haklı defalarca gördük bunları

Biz eşimin iş arkadaşlarıyla hiç görüşmüyoruz ya canım . Söylediklerinden korktuğumuz için

Biz eşimin iş arkadaşlarıyla hiç görüşmüyoruz ya canım . Söylediklerinden korktuğumuz için
Ya illaki görüşeğiniz de olcaktir eşli görüşülüyor ama mesafe çok önemli ben ilk tanıştığım kişilere isimleriyle yada yaşı büyükse abla abi diye hitap etmem hanım bey kimseye girip cikmam yazın dışarda gazinoda görüşürüz genelde yada kışın binde bikere oda hafta sonları hazırlanıp cagrilirsam yada çağırırsam gorusuruz

Bir arkadaşla görüşmeye başlamıştık rezil etti herşeyi o zamandan sonrA tövbe ettik. Ki sırf bu ilişkiler yüzünden lojman filan istemedik

Bir arkadaşla görüşmeye başlamıştık rezil etti herşeyi o zamandan sonrA tövbe ettik. Ki sırf bu ilişkiler yüzünden lojman filan istemedik
İşte çok kötü kalpli insanlar var görüşsende mesafe çok önemli şuanda batıda lojmanda değilim puanımızı doğuya biriktiriyoruz kimse kusura bakmasın lojman herkezin hakkı benimde girerim 13 yıl tecrübe ettikçe kazık yiye yiye öğreniyoruz işte

İyi bari kurtulmuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…