Merhaba çok geçmiş olsun size doğal bir yöntem vereyim memnun kalırsınız 1 tatlı kaşığı yoğurt bir çay kaşığı karbonat bir damla limon suyu . Bunları karıştırıp yüzünüze maske yapın kuruyana dek bekleyin sonrA su değdirmeden elinizle ovalayıp maskeyi çıkartın. Ardından yıkayın renk açma özelliği var hemde bebeğe zararlı değilMerhaba arkadaşlar;
Buradan bana yardımcı olabilecek deneyimli annelere ufak bir sorum olacak.
Eczaneden güvenilir bir markanın güneş koruyucu kremini almama rağmen, hamilelik dolayısıyla yüzümde oluşan lekelenmeleri engelleyemedim.(Özellikle bıyık ve alın çevresinde) Tatil döneminde ise bu lekelenmeler baya belirginleşti.
Hamilelik döneminde yapılacak birşey yok, belki emzirme sürecinde de yapılacak bir şey yoktur. Eğer böyle bir şey yaşayıp, bir çözüm yolu bulan varsa içim rahatlayacak. Son günlerde görüntümü pek sevmemeye başladım çünkü.
Cevap yazanlara şimdiden teşekkürler.
Sevgiler.
Teşekkürler. Deneyeceğim. Bazı yerlerde okuduğuma göre zaman geçtikçe daha yerleşiyormuş ve çıkması daha zor oluyormuş. İşallah işe yarar. :)Merhaba çok geçmiş olsun size doğal bir yöntem vereyim memnun kalırsınız 1 tatlı kaşığı yoğurt bir çay kaşığı karbonat bir damla limon suyu . Bunları karıştırıp yüzünüze maske yapın kuruyana dek bekleyin sonrA su değdirmeden elinizle ovalayıp maskeyi çıkartın. Ardından yıkayın renk açma özelliği var hemde bebeğe zararlı değil
Evet hemen müdehale ederseniz sorunu çözersinizTeşekkürler. Deneyeceğim. Bazı yerlerde okuduğuma göre zaman geçtikçe daha yerleşiyormuş ve çıkması daha zor oluyormuş. İşallah işe yarar. :)
Solente nın hamileler icin gunes kremi vardi.Merhaba arkadaşlar;
Buradan bana yardımcı olabilecek deneyimli annelere ufak bir sorum olacak.
Eczaneden güvenilir bir markanın güneş koruyucu kremini almama rağmen, hamilelik dolayısıyla yüzümde oluşan lekelenmeleri engelleyemedim.(Özellikle bıyık ve alın çevresinde) Tatil döneminde ise bu lekelenmeler baya belirginleşti.
Hamilelik döneminde yapılacak birşey yok, belki emzirme sürecinde de yapılacak bir şey yoktur. Eğer böyle bir şey yaşayıp, bir çözüm yolu bulan varsa içim rahatlayacak. Son günlerde görüntümü pek sevmemeye başladım çünkü.
Cevap yazanlara şimdiden teşekkürler.
Sevgiler.
Ben düğün anında yapılan nikahı daha çok seviyorum . Daha şık ve asil bence o yüzden sevindim öyle yapmana . Bizde geçen temmuzda salona gelsin diye 500 tl ödemiştik ama güzel harcamalar bunlar hayırlı uğurlu olsun canım benim
Merhaba çok geçmiş olsun size doğal bir yöntem vereyim memnun kalırsınız 1 tatlı kaşığı yoğurt bir çay kaşığı karbonat bir damla limon suyu . Bunları karıştırıp yüzünüze maske yapın kuruyana dek bekleyin sonrA su değdirmeden elinizle ovalayıp maskeyi çıkartın. Ardından yıkayın renk açma özelliği var hemde bebeğe zararlı değil
Yoo benim ikametim o belediyedi aslındaSağol canım amin :) evet diğer türlü uğraştırıcı.Hem herkes şahitlik etmiş oluyor daha güzel :)
İkametinin olmadığı belediyede kıydırırsan nikahı 500 küsür oluyormuş sizin öylemiydi acaba
Birde elmayı soy rendele içine bir damla tahin ekle şahane olacak deneCanım ben bunu bir ara yaptım kuzenim yapar cildi çok güzel.Bırakmıştım gene yapayım bari.
Yoo benim ikametim o belediyedi aslında
Birde elmayı soy rendele içine bir damla tahin ekle şahane olacak dene
Bence şehirden şehire göre değişiyorNiye pahalı peki o kadar belki il il değişiyordur aslında eskiden kafaya göre veriliyormuş.Şimdi standarta bağlamışlar o yüzden olabilir.Ben çok pahalı sanıyordum 1000-1500 gibi 348 ₺ çok uygun geldi :)
Yoo benim ikametim o belediyedi aslında
Niye pahalı peki o kadar belki il il değişiyordur aslında eskiden kafaya göre veriliyormuş.Şimdi standarta bağlamışlar o yüzden olabilir.Ben çok pahalı sanıyordum 1000-1500 gibi 348 ₺ çok uygun geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?