Küçük Düşün Büyük Olsun!

Merhaba arkadaşlar;
Buradan bana yardımcı olabilecek deneyimli annelere ufak bir sorum olacak.
Eczaneden güvenilir bir markanın güneş koruyucu kremini almama rağmen, hamilelik dolayısıyla yüzümde oluşan lekelenmeleri engelleyemedim.(Özellikle bıyık ve alın çevresinde) Tatil döneminde ise bu lekelenmeler baya belirginleşti.

Hamilelik döneminde yapılacak birşey yok, belki emzirme sürecinde de yapılacak bir şey yoktur. Eğer böyle bir şey yaşayıp, bir çözüm yolu bulan varsa içim rahatlayacak. Son günlerde görüntümü pek sevmemeye başladım çünkü.

Cevap yazanlara şimdiden teşekkürler.
Sevgiler.

Merhaba çok geçmiş olsun size doğal bir yöntem vereyim memnun kalırsınız 1 tatlı kaşığı yoğurt bir çay kaşığı karbonat bir damla limon suyu . Bunları karıştırıp yüzünüze maske yapın kuruyana dek bekleyin sonrA su değdirmeden elinizle ovalayıp maskeyi çıkartın. Ardından yıkayın renk açma özelliği var hemde bebeğe zararlı değil

Teşekkürler. Deneyeceğim. Bazı yerlerde okuduğuma göre zaman geçtikçe daha yerleşiyormuş ve çıkması daha zor oluyormuş. İşallah işe yarar. :)

Merhaba hanımlar!
Yüksek lisansa başvurdum eğer olursa Tübitak bursuna talibim, Ales puanım yüksek bayağı..
Beraberinde ücretli öğretmenlik de çıkarsa gelirim 2binlirayı geçer.
Böylece ben de öğrenim kredisi borcumu kapatabilirim.
Şu an 2bin birikmişim var tek bir kuruşuna dokunmuyorum, ilerde ya hiçbiri olmazsa parasız kalırım diye..

Slm kızlar
10 günlük izni yedim bitti
Cok masraf yaptık bu ay
Ameliyat,dogumgunleri,ev hediyeleri bitmiyorduuu
Bugun nohut yemegi yaptım.Hasladım önden.Ben sekersiz unsuz tariflere bayılırım.İgda su nohutlu kek tarifleri var ya,ondan yaptım.Suan pisiyor.Bakalım nasıl olacak:)

Solente nın hamileler icin gunes kremi vardi.
Ben solente kullaniyorum koruyuculuğu iyi.
O lekeler hamilelik lekesi ise gecer doğumdan sonra.
Ama bazı güneş lekeleri kalıcı oluyor kremler falan fayda etmiyor.
Doğumdan sonra bi gözlem yap bakalim

Balkona masa hazirladim.
Kahvaltılık, pişi, çay falan 6 gibi gitti misafirim.
Hemen yemegimi attim ocağa
Pişiyor suan esime yetişir neyseki.
Oğluma meyve verdim.
Dularimi okuyup uzanicam azicik.
Bu sene sıcaklar cok etkiledi beni.
Ellerim ve ayaklarıma ateş basiyor.

Anneannem Babannem görümcem kv arkadaş telefonda konuştum Sallana sallana iş yaptığım için işlerim bitmedi . Süpürdüm sildim toz aldım wc ve banyo temizliği. Hali sildim yoruldum ev sıcak zaten . Şimdi bi duşa girip yaprak içi hazırlayacağım sarmam lazım acilen. Eşim iş yerinde kullanmak için kendine şort aldı 35 tl birde ıvır zıvır almış yiyecek 25 tl de ona verdi. Ben harcama yapmadım ayrıca Suriye tazminatı hala yatmadı ne bekliyorlarsa allahım sinir oldum . Kargolar PaZartesi ye kalacak galiba bekliyorum .

Sağol canım amin :) evet diğer türlü uğraştırıcı.Hem herkes şahitlik etmiş oluyor daha güzel :)

İkametinin olmadığı belediyede kıydırırsan nikahı 500 küsür oluyormuş sizin öylemiydi acaba

Canım ben bunu bir ara yaptım kuzenim yapar cildi çok güzel.Bırakmıştım gene yapayım bari.

Yoo benim ikametim o belediyedi aslında

Niye pahalı peki o kadar belki il il değişiyordur aslında eskiden kafaya göre veriliyormuş.Şimdi standarta bağlamışlar o yüzden olabilir.Ben çok pahalı sanıyordum 1000-1500 gibi 348 ₺ çok uygun geldi :)

Kizlar bizde kiyiyoruz nikah ve salon ucreti yok, memur kendi araciyla geliyor istedikleri kdr bekliyor ve bir cayi gectim bir tesekkur etmiyorlar
Hatta cogunlukla aile cuzdan ucreti alamiyoruz ona sukrediyoruz
Basili evrak bile 20 Tl aliniyor salon ucreti hayal

Bence şehirden şehire göre değişiyor

kızlar benımde nıkah memuru anim var siz konustukca aklıma geldı anlatayım dedım
ben de nikahı dugun salonunda istedm neyse gıttık memurla gorusmeye.adam ılla ıkna etmeye calısıyor yok salonda napcaksınız burda kıyalm falan yk dedım ben salonda ıstıyorum esımde bak ıste burda ıyıymıs falan dıyo. neyse bi cay için oturun dedi yalandan bana saka yapıyo tuh o gun dolu falan fılan hem fazla para verıceksınız burda kıyalm ıste ddı, yok ddm bnde yıne.neyse bi cocuk geldı baska ılceden ona 300lirami ne dedı ekstra cuzdan parası harıc.cocuk vazgectı burda kıyalm ddı
bıze de dedı 200tl falan fıyat olur degısır kem küm etti yalan olmasn o cıvar bıse cuzdan harıc.anlattı benzın yakıcamda bılmemne de bulundugu yerden 10dk halbuki.bu para direkt cebıne kalcak yani
bn dedımki biz cuzdan parası verelm gerısını salonda konusursunuz.olmuyo ama olsun bakalm ddi.
neyse dugun aksamı dugun salonunun gorevlısı
bi adet vardır nıkah memuruna bahsıs hedıye verılır demısler.bizim enısteyı tabı bız uyardık
o da demiş abi ben bıse duydum ınsAllah dogru degıldır ben de memurum sen ayrıca paramı alıyosun demıs adam bi afallamıs duymamıs olim ben bılıyorum sen zaten almassın demıs sonuc para falan vermedık bide guzel kıydı
ve salonda kıymayın dıye ısrar etme sebebi de adamına gore muameleymıs zengin biri cıkınca 500verıyomus bahsıs ondn o tarıhı kapatmak ıstemıyolarmıs
ayy cok uzun yazmısım bu arada

Günaydın.Kızlar. Bugün evdeyim, işe gitmedim. Dün isteyken eşim aradi eve güdince yemekle.uğraşma.cikacaz dedi. Kari kocA olan arkadaşlarımız var cok severiz onlarla program yapmış, disarda acik havada yenek yedik, bahceli baska bi mekana gidip cay, cekirdek falan gecti aksam. Eve gecgeldim geldik. Bugün de evle.ilgilenirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…