iğrençç inanmıyorum hep ordan alırdımKizlar gecende haberlerde cikti
A101 in cerezya kabuklu fistik paketinden kucuk findik faresi cikti
ölmüs tabi ...
Bence bildiginiz yerlerden alin ..
BiLiyorum cok igrenc ama uyarmak istedim.
Beni kessen ordan cerez ,bakliyat almam artik
iğrençç inanmıyorum hep ordan alırdım
Kizlar gecende haberlerde cikti
A101 in cerezya kabuklu fistik paketinden kucuk findik faresi cikti
ölmüs tabi ...
Bence bildiginiz yerlerden alin ..
BiLiyorum cok igrenc ama uyarmak istedim.
Beni kessen ordan cerez ,bakliyat almam artik
Komsum happy canter arada bi bazi urunlerde indirim yapiyo gerisi kazikGunaydin
Bn de merek ediyorum hangisi uygun
Asure günü alicam asure malzemelerini
tr_lelli bilir ona soralım
Komşum bim a101 happy center hakmar mopas hangisi uygun
Olur tabi ki de :))Komsum happy canter arada bi bazi urunlerde indirim yapiyo gerisi kazik
A101den hic almadim kuruyemis
Bimdende bi ara kabuklu bademe takmistik onu alirdim baska almadim
Tatbaka cikiyorum kuruyemis icin.
Karadut kapanmis ya pastalari cok guzeldi el degistirmis uzuldum.
Seninle bi rastlasalim lcw yada realde. :)
Bereketli olsun.Sonunda okuyabildim tüm konuşmaları :)) 3 gündür arkanızdan geliyorum resmen :)
Ben de altın aldım kızıma bayramda verilen harçlıklarla 4 gram 125 ten almıştım..bu arada eşime kıyafet ayakkabı kızıma bez derken 350 tl daha harcamamız oldu.bu ay rekor bi kk borcumuz oldu 3000 tl normalde 1700 filan olurdu.
Yani bizim tek birikim kızımın birkimi olur biz eksiye düşmesek kafi
Kocaman amiiinnn.Merhaba kızlar yetişemedim kaç gündür konuşmalarınıza. Aklım burda ama iş yerinde işleri bitirmeye çalışıyorum
Malum işten cikicam. Tazminat hakkimla falan uğraştım gelemedim yanınıza. Biz artık uzun zamandır dışarda yemek yemiyoruz. Israf etmeme konusunda da baya bi ilerledik inşallah tam yaparız bi gün. Her gün zor olsa da evde yemek yapıyorum yapamasam da bişeyler uyduruyorum menemen falan dışarda yemiyelim diye. Kredi kartımı da bu ay çok az kullandım. Faturalar için daha çok. İnşallah allahım daha iyi günler gösterir hepimize
Toptancılarda daha da ucuz su. Ben ordan alıyorum.bugunlerde tasarruf adına yaptıgım bişey var onu yazmak ıstedım
bız damacana suya 9,5 tl verıyoruz genelde de 50 kurusu almıyoruz gelen adama bırakıyoruz yanı 10 tl verıyoruz
yanı 19 lt 10 lıra
bimdekı 5 lıtre su 1,6 tl
20 kılosu 6,4tl yapar
yanı ben bımden su alsam ıkı haftada bır 3,6 kuruş kardayım
ayda 7,2
yılda 86,4 tl kardayım
cok bısey degıl ama yıne de o parayı cope atmadıgımı düşünürsem baya karlı bi iş
amma pinti cıktım bende ya
Meslek ve yaş olarak birbirimize yakınız28 yasindayim ama aramizda kalsin
Ben bilincli degildim burayi fark edince para isleri kafami karistirmaya basladi..ilk defa bu sene birikime yoneldim onceden olani harcardim.
Artik vijdan yapiyordum ne gerek vardi ki diye aorguluyorum ama ekimden umutluyumbu ay kemer sikacagim yani ins ekstra bisey cikmaz ne zman bu ay birikim yapacagim desem olmadik masraflar cikiyor
yok canim 40 yasinda komsum daha ana aynenn cok yokluk gormus o yuzdende her seyin kiymetini iyi biliyor. bizim onlar gibi keske o nesilde yasaydin teknolojinin bu kadar gelistigi bir donemde olmak istemezdim acikcasi simdilerde bayramci gitmek yerine el opmek yerine netten bi mesaj her sey bitti nerde cocuklugumun bayramlari falan yokluk cokmus ama merhamet insanlik fazkasiyla varmis rskiden simdilerde ne merhamet ne vijdan kendi cocugum icin endise duyuyorum rabbim onu hayirli evlat eylesin@Papatya canım benımde cok elmam vardı ben kaynattım yaptım 3 kavanoz falan cıktı
mis gıbı oldu tavsıye ederım arkadaşlar tarıf vermiş
benımkıde onlara benzıyor ama ıstersen bende yazabılırım
kolay gelsın
@guldanee komşun kac yasında? sanırım yaşlı
vallahı ne varsa yaşlı teyzelerde var
benım annemde hıcbırseyı zıyan etmez
sut kaynatır sut tenceresının dibi tortu tutar ya onu bıle şeker atar ekmekle sıyırır
cok yokluk gordük zamanında der hep
ama şimdi ıkı evı bır yazlıgı bırde küçük bahcesı var Allah daha da arttırsın
bız onlar gıbı olamayız sanırım ben gezmeyı cok sevıyorum
hemen bıraz param olsun gezmeye ayırıyorum
ne alakasi var bosamiyor cunku onunda surunmesini istiyor evliler ayni evde yasiyirlar. kadinin uc tane cocugu var sirf onlar icin susuyor katlaniyor cocuklarinin eli ekmek tutmasini bekliyo aninda basacak tekmeyi zamani geldigi zamanAldatiliyor bosanmiyor
Ve hala biriktirip kendinden kısip kocasını mi ihya ediyor ..
Bu kadına saygı duyamam!
damacana sulari durdukca yosun tutuyor o yuzdende koku yapiyir bende saka veya hayat aliyorum erikli civar marketlerde yik uzaktakinide getiremeyiz araba yok ben memleke gittigim zaman elimi cesmeye koyup kana kana iciyorum cunku ccesmeden su icmeyi ozluyorum aritma sularininda kuyu suyundan farki yik bence komsum taktirmis aritma cihazi icilmiyor ama yemek cay vs kullanilabikir@amelia2 mantikli
Biz damacana su alirdik ama boyle dibi kaldikca bi icemedik bilmem niye
5lt almaya basladik
Erikliden baska esim aldirmiyo
Gecen hakmarda aytac vardi oyle almis bulundum
Gördu evde gitmis ertesi gun erikli almis geldi.
İcmeyin diyo
Adam takintili.
Aritma cihazlarinin suyunuda sevemedim.
Ayrica o cihazlarin rutin bakimi var.
Yapilmasi lazim.
Suyun tadi olurmu bilmem ama gercekden erikliye alistik ondanmi aytac tuhaf geldi bana.
Ph en yuksek saka suymus ama öyle duymustum.
Bazilarida kaynak su diye biyerlerden dolduruyolar onlara guvrnmiyorum nerden geldigi belli dgil.
Köy falan olsa kaynak su dersin dagdan falan geliyodur
Buyuk sehirde kaynak su nerden gelcek.
Kuyu suyu falandir.
O koyden akan buz gibi dag suyu cok guzel ama ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?