Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canım normalde bende sevmem ama Edirne ciğerini dene sevebilirsin ben artık evde bile yapıyorum isterden tarif veririm

Tamam canım
canim sagol cevap icin versende yapacagimi zannetmem:)))
doktora diyim bare hap versin boyle oolmayacak olucem yakinda. zayifta degilim kiloyA bakmiyo demekki iste

ya kizlar bu nazar goze gelme bizde cok mevcut bir anda guzel bir an sikinti hastalık ve bunalimli hale geliyor
bir yere gittigimize bir sey yaptigimiza pisman oluyoruz

bununicin ne yapabiliriz
ayetel kürsi felak nas fatıha ıhlas suresı bu 5sureyı hep oku canım bıde kendın ıcın bıle baskasının yanında knusurken masAllah de, yanı sunu yaptık ck sukur masAllah gıbı karsındaki insanın aklına getır
valla ben arsızlık yapıyorum bazen, dıyorum masAllah de cabuk nazar degmesın falan dıyorum gulerek

Kızlar selam yoğun bir haftayı bitirdim şükür haftasonuna geldik.Yarın davetiye bakacağız gelinlik bakacağız.

Diyetisyene randevu alacaktık doluymuş.
Bugün bir arkadaşım bahsetti akapunktur'a gitsene dedi.Kendisi gitmiş.Baya zayıf yiyor yiyor kilo almıyor spor yapıyorum falan diyordu.Bugün açıkladı Akapunktur a gitmiş.Acayip kafama yattı.İsim de verdi nette baya başarı hikayesi var.Yarın bir uğrayıp öğreneceğim düğün öncesi 10 kilo versem süper olur.64-65 arasıyım boy 1.60

Akşam nişanlım annemi beni kayınvalidemi Eltimin kızını dondurmacıya götürdü.Eltimler de geldi.Sonra evimize gittik duşa kabinler takılmış 2 tane hem banyoya hem ebeveyn banyosuna.Ankastre ocak takılmış çok güzeldi.Daha yapılacak işler var.Bayramda temizlik yaparız.

Eve giriyorum çıkasım gelmiyor ya maşallah. Hayırlısı ile bir evimize gireydik rabbim utandırmasın, pişmanlık vermesin inşallah.

ya kizlar bu nazar goze gelme bizde cok mevcut bir anda guzel bir an sikinti hastalık ve bunalimli hale geliyor
bir yere gittigimize bir sey yaptigimiza pisman oluyoruz

bununicin ne yapabiliriz
Ben nazar duası okuyorum.
Felak, nas okuyorum.
Her duanın namazın arkasından kötülük etmek isteyenlere kötü düşünenlere fırsat verme Allah'ım diyorum.

insallah amin kuzum gonullerimiz ferah dolu olsun

Gunaydinnnnnn. Bugun biraz her zamankinden gec kalktim. Cok hastayim. Salgin var galiba. Asiri bi mide bulantisi, ishal ve bas agrisi... sukur biraz daha iyiyim. Size bir sorum olacakti. Bizim bi 10na yakin yarim altinimiz var. Babam dediki caldirirsin bankada altin hesabi ac. Aklim karisti. Ama ben altini fiziki seviyorum. Yarim takacagim bir iki dugun olabilir. Gorumcem evlenecek bilezik ve yarim takicaz. Altin hesaba atinca o gunki yarim altin fiyati neyse o kadar gr bozdurup zarar etmeden parami cekip yarim alabilir miyim?

Günaydın canım. Ben de rahatsızlandım maaalesef. Her iş bana bakıyor tatilden döndük çamaşırları yıkadım dolaplara yerleşecek. Benim kafa kazan burnum çeşme gibi. Geçmiş olsun sana
Yerinde olsam yarımları bozdurup ikili burmalar hoşuma gidiyor bu ara onlardan alırdım. Tabi takılacak altinlari ayırırsın.

Cok gecmis olsun. Bozdursam deger kaybeder mi acaba?

Canım Allah kolaylık versin... ben de benzer durumdaydım, suyunu aksatma sen öncelikle.

Ben gece uyutunca ertesi gün gündüz için sağlıklı şeyler hazırlayıp cam kavanozlara koyuyordum ki, çocukla ilgilenirken hemen dolaptan alıp kolayca yiyeyim. Yeşillik koyuyordum özellikle dereotu süt yapıyor, mesela kuru börülce haşlıyordum içine katıyordum, peynir gibi garnitür ekleyip zeytinyağı nar ekşisi sağlıklı salata türevleri yapıyordum. hem enerjim düşmüyordu, hem de sağlıklı ve az kalorili ara öğünlerim oluyordu. mutlaka çorba yapıyordum zaten 2 gün o yetiyordu.

hiç bir şey yapamasam sütte yulaf ezmesi pişirip kuru dut ve kuru üzüm ekliyordum tatlı krizini bastırıyordu.

bir de yine bir küçük kavanoza badem, ceviz, kuru üzüm filan koyup yiyordum ara ara.

ilk altı ay proteine önem vermiştim sütüm yaramıyordu benim de, toplu bir şekilde köfte yapıp buzluğa koyuyordum, içine havuç rendeliyordum, dereotu, kuru soğan, nane filan da koyuyordum bolca, her akşam 2 köfte kızartıyordum.

pratik atıştırmalıklar mantıklı sanki :)

Bazı insanların yıldızı düşük oluyor.
Cabuk göze geliyor yani.
Başka bir duası biseyi var mı bilemedim
Ağırlık hissettikce okumak okutmak iyi gelir. Bazı insanların okuması ağrıları bile geçiriyor. 40 yaşlarındayım. Ilk defa boyle birsey yasadım. Geçen yıl komşum bana okuyarak masaj yaptı inanın ağrı filan kalmadı.

Altınları bankada kasaya koysanız?

Günaydınn hanımlar
Allahıın gücüne gitmesin ama artık buay bitsin diye dua ediyrmİnanılmaz karıştı hesaplarr,sadece 500 tl çiçek ve hediyelere ödemişim buay.Yani mümkünse eylüle kadr kimse doğurmasın,dpgum günü kutlamasınTakılan altın vs,hariç.Bir de ameliyat iyice şirazem kaydı.
Herkese mutlu haftasonları:)
Gİdeyimde kalan son paramı markete gömeyim,evdee bisey kalmamış:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…