canim sagol cevap icin versende yapacagimi zannetmem:)))Canım normalde bende sevmem ama Edirne ciğerini dene sevebilirsin ben artık evde bile yapıyorum isterden tarif veririm
Tamam canım
ayetel kürsi felak nas fatıha ıhlas suresı bu 5sureyı hep oku canım bıde kendın ıcın bıle baskasının yanında knusurken masAllah de, yanı sunu yaptık ck sukur masAllah gıbı karsındaki insanın aklına getırya kizlar bu nazar goze gelme bizde cok mevcut bir anda guzel bir an sikinti hastalık ve bunalimli hale geliyor
bir yere gittigimize bir sey yaptigimiza pisman oluyoruz
bununicin ne yapabiliriz
Ben nazar duası okuyorum.ya kizlar bu nazar goze gelme bizde cok mevcut bir anda guzel bir an sikinti hastalık ve bunalimli hale geliyor
bir yere gittigimize bir sey yaptigimiza pisman oluyoruz
bununicin ne yapabiliriz
insallah amin kuzum gonullerimiz ferah dolu olsunYüzümüzden gülücük,
kalbimizden sevgi,
bedenimizden sağlık,
ruhumuzdan huzur,
çevremizde dostluk,
soframızdan bolluk,
ömrümüzden mutluluk
ve
neşe eksik olmasın!
Günaydın hafta sonu.
Iyi haftasonları ...hafta sonunuz renkli ve dolu dolu geçsin..
Günaydın canım. Ben de rahatsızlandım maaalesef. Her iş bana bakıyor tatilden döndük çamaşırları yıkadım dolaplara yerleşecek. Benim kafa kazan burnum çeşme gibi. Geçmiş olsun sanaGunaydinnnnnn. Bugun biraz her zamankinden gec kalktim. Cok hastayim. Salgin var galiba. Asiri bi mide bulantisi, ishal ve bas agrisi... sukur biraz daha iyiyim. Size bir sorum olacakti. Bizim bi 10na yakin yarim altinimiz var. Babam dediki caldirirsin bankada altin hesabi ac. Aklim karisti. Ama ben altini fiziki seviyorum. Yarim takacagim bir iki dugun olabilir. Gorumcem evlenecek bilezik ve yarim takicaz. Altin hesaba atinca o gunki yarim altin fiyati neyse o kadar gr bozdurup zarar etmeden parami cekip yarim alabilir miyim?
Cok gecmis olsun. Bozdursam deger kaybeder mi acaba?Günaydın canım. Ben de rahatsızlandım maaalesef. Her iş bana bakıyor tatilden döndük çamaşırları yıkadım dolaplara yerleşecek. Benim kafa kazan burnum çeşme gibi. Geçmiş olsun sana
Yerinde olsam yarımları bozdurup ikili burmalar hoşuma gidiyor bu ara onlardan alırdım.
Eğer fiziki altın seviyorsan en güzeli bilezik güvenlik açısından düşünülürse. Bileziği bozdururken ikili burmalarda değer kaybı az diye biliyorumCok gecmis olsun. Bozdursam deger kaybeder mi acaba?
Merhaba arkadaşlar doğum sürecinden sonra bebekle uğraşma serüveni oldukça yorucu ve uykusuzluk içeriyor. Buu süreçte çok aç kaldım sadece bebekle ilgileniyorum İlk günler Kayınvalidem ler ve kayın Babamlar bize gelip bizde yemek yiyordu iki gündür gelmiyorlar evde de 3 günlük yemek var Onu da yiyesim gelmiyor bulgur pilavı ve makarna. benim emzikli olduğum için daha sağlıklı şeyler yemem lazım. Ama şu an öyle bir yemek yok. Zaten pazara da gitmediğim için Evde yiyecek bir şey de yok. Artık eşim aradı Tamam sana yemek ayarlayacağım dedi çünkü çok gergindim .halime acıdı herhalde. Bebiş de deseniz sürekli emmek istiyor. Dün gittiğimiz doktor anne sütünü unut. çırpınma mama vereceksin falan gibi şeyler demişti sütün geliyor ama bebek Tam boşalamıyor. o yüzden kilo alamıyor. aç karnına kilosu tartıldı 3 kilo 300 gram çıktı .Sonra ben bu doktora inanmayıp emzirme danışmanına girdim O da takip edelim sağlık ocağında kilosunu ölçtür dedi kilosu 3 400 çıktı tok karnına bakalım bir haftada anne sütü vereceğim sadece �nşallah kilosu artar..
Oğluma bu arada hediyelikler gelmeye başladı kendi Babam ve babaannem oğluma çeyrek taktı Halam da gram getirmiş kayınbabam falan daha bir şey takmadı. Bana zaten bir şey takan yok.
Kendi babamla babaannem bebeği ziyarete geldiğinde 70 lira da öyle verdiler 100 lira da bir arkadaşımız vermişti bunların üzerine ekleyip gram alacağım eşimde daha sana altın çok gelir diyor hani her neyse işte Bebekten dolayı yatağı toplayacak vaktim bile olmadı .Tuvalete bile gidemiyorum neredeyse. Yemek konusu benim için çok sıkıntı siz yemeği nasıl yapıyordunuz
Bazı insanların yıldızı düşük oluyor.gunaydin kizlarr
ya o dediginiz seyleri yapiuor dua okuyorum ama yine oluyor nerde hata yapiyorum diye dusunuyorum
Ağırlık hissettikce okumak okutmak iyi gelir. Bazı insanların okuması ağrıları bile geçiriyor. 40 yaşlarındayım. Ilk defa boyle birsey yasadım. Geçen yıl komşum bana okuyarak masaj yaptı inanın ağrı filan kalmadı.Bazı insanların yıldızı düşük oluyor.
Cabuk göze geliyor yani.
Başka bir duası biseyi var mı bilemedim
Altınları bankada kasaya koysanız?Gunaydinnnnnn. Bugun biraz her zamankinden gec kalktim. Cok hastayim. Salgin var galiba. Asiri bi mide bulantisi, ishal ve bas agrisi... sukur biraz daha iyiyim. Size bir sorum olacakti. Bizim bi 10na yakin yarim altinimiz var. Babam dediki caldirirsin bankada altin hesabi ac. Aklim karisti. Ama ben altini fiziki seviyorum. Yarim takacagim bir iki dugun olabilir. Gorumcem evlenecek bilezik ve yarim takicaz. Altin hesaba atinca o gunki yarim altin fiyati neyse o kadar gr bozdurup zarar etmeden parami cekip yarim alabilir miyim?
Anne sözü dinleee ozman:)Sizde soylediniz evet.
Ama şu annemin bir dediğide çıkmasa zaten.
Sanki kadin görüyor ya.
Bak eltim icin hic yorum yapmıyor ama gorumcem ve k.v icin kizim onlarin ikisi ayni kafa sakin evine yaklaştırma diyor hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?