Sordum herhangi bor deprem, yangjn, sel gibi dogal afetlere karsi sigorta yapmiyorlarmis. O yuzden kasa acmadim.Altınları bankada kasaya koysanız?
Kendim sigortacıyım,5 senedir takılar kasada sunu sormak hiç aklıma gelmedi iyi miSordum herhangi bor deprem, yangjn, sel gibi dogal afetlere karsi sigorta yapmiyorlarmis. O yuzden kasa acmadim.
Bende gözümün önünde olsun çıkarıp azcik seveyimcilerdenim.Kendim sigortacıyım,5 senedir takılar kasada sunu sormak hiç aklıma gelmedi iyi miMasallah sana:)
Toplasan 20-25 bin düğün takılarım var zaten,Allah göstermesin ama öyle bisey olursa demek gitmesi lazımmış derim:)
Herkesin bakış acısı farklı tabi..
eger yakın zamanda bozdurma planınız varsa kasa elverıslı degılSordum herhangi bor deprem, yangjn, sel gibi dogal afetlere karsi sigorta yapmiyorlarmis. O yuzden kasa acmadim.
Van bugün çok sıcak. Ben de hastayım terliyorum. Umarım cabuk iyilesirim.Ayy yagmur geliyo derken gitti valla gelmedi.
Dün ne serinlemistik.
Piknikcilerden ses çıkmadı bende hiiç msj falan atmadım.
Aman unutmuşlardır insallah beni :)
Yani umarım.
Tavuklu patlıcanlı patatesli domatesli biberli falan yemek yaptim.
Yanina pilav , karpuz
Evi toparladım supurdum esim dışarı çıktı gelir birazdan.
Aylaklık yapicam bende..
Herdaim altın zamanıdır bana göre.Kızlar topigi takip etmiyorum ama bişey soracağım şuan hiç bi odememiz yok kredi kartı dışından onda da küçük taksitler var her ay yaptığımız internet alışverişlerinde falan aylık ödemesi genelde 300 TL falan aldığımız maaş 4000
Ben eşime birikim yaotiramiyorum bı turlu hep bı bahane
Şuan bilezik yapalım diyorum ki biriksin baska türlü harcanıyor çünkü
Şuan altın yapmanın zamanı mi sizce yapan takip eden varsa yardımci olabilir mi ???
Bende esime gelen primle zorla bi hilezik aldirmistim ocakta 16 gram simdi 350 tl kadar kar koydu uzerine altin zarar ettirmiyor suan biraz yuksek ama elindeki paranin car cur olmasindansa yaptir bi bilezik kolunda dursunKızlar topigi takip etmiyorum ama bişey soracağım şuan hiç bi odememiz yok kredi kartı dışından onda da küçük taksitler var her ay yaptığımız internet alışverişlerinde falan aylık ödemesi genelde 300 TL falan aldığımız maaş 4000
Ben eşime birikim yaotiramiyorum bı turlu hep bı bahane
Şuan bilezik yapalım diyorum ki biriksin baska türlü harcanıyor çünkü
Şuan altın yapmanın zamanı mi sizce yapan takip eden varsa yardımci olabilir mi ???
İyi ki ev borcuna araba borcuna sokup sahip olmisisz yoksa olmayacak mis yani kısa vadeli değil uzun vadeli olacak insHerdaim altın zamanıdır bana göre.
Kısa vadede bozdurmamak düşünceniz varsa tabi
Altın bozdurunca da zarar ediyor onu da düşünmek lazım
Birikim yapamayana borç yaptırmak gerekir bence (ytd)
İşte bunu anlatamıyorum bizimkineBende esime gelen primle zorla bi hilezik aldirmistim ocakta 16 gram simdi 350 tl kadar kar koydu uzerine altin zarar ettirmiyor suan biraz yuksek ama elindeki paranin car cur olmasindansa yaptir bi bilezik kolunda dursun
Benimki telefon alacagim diye tutturdu telefona o ladar parayi ayirabiliyosan bana da ayiracaksin dedim aldirdim bilezigi telefonu gitti taksitle aldi pesin parayi da altina yatırdık birikim icin bile almıyorsa hevesim var takmak istiyorum diye aldir :))İşte bunu anlatamıyorum bizimkine
Ben onu şu şekilde yaptım kendi gitti 500 TL ye olta aldı madem ben bozuk telefon ile geziyorum buna bu kadar para veriyorsun dedim gttik bana sıfır telefon aldıkBenimki telefon alacagim diye tutturdu telefona o ladar parayi ayirabiliyosan bana da ayiracaksin dedim aldirdim bilezigi telefonu gitti taksitle aldi pesin parayi da altina yatırdık birikim icin bile almıyorsa hevesim var takmak istiyorum diye aldir :))
Bazen de boyle zorlamak gerekiyor demekki :))Ben onu şu şekilde yaptım kendi gitti 500 TL ye olta aldı madem ben bozuk telefon ile geziyorum buna bu kadar para veriyorsun dedim gttik bana sıfır telefon aldık
guzel yillarin olsungünaydın güzeller
bugun benim günüm, dogum günüm
Rabbım hayırlı bi ömür versin yeni yasımda hayırlısıyla hayırlı zamanda anne olmayı dılıyorum
günaydın güzeller
bugun benim günüm, dogum günüm
Rabbım hayırlı bi ömür versin yeni yasımda hayırlısıyla hayırlı zamanda anne olmayı dılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?