Küçük Düşün Büyük Olsun!

Sordum herhangi bor deprem, yangjn, sel gibi dogal afetlere karsi sigorta yapmiyorlarmis. O yuzden kasa acmadim.
Kendim sigortacıyım,5 senedir takılar kasada sunu sormak hiç aklıma gelmedi iyi miMasallah sana:)
Toplasan 20-25 bin düğün takılarım var zaten,Allah göstermesin ama öyle bisey olursa demek gitmesi lazımmış derim:)
Herkesin bakış acısı farklı tabi..

Bende gözümün önünde olsun çıkarıp azcik seveyimcilerdenim.
Bankalarda kasalarda yaban ellerde soğuk odalarda üşürler :)

Çünkü benim bilenziklerim

Ayy yagmur geliyo derken gitti valla gelmedi.
Dün ne serinlemistik.

Piknikcilerden ses çıkmadı bende hiiç msj falan atmadım.
Aman unutmuşlardır insallah beni :)
Yani umarım.

Tavuklu patlıcanlı patatesli domatesli biberli falan yemek yaptim.
Yanina pilav , karpuz
Evi toparladım supurdum esim dışarı çıktı gelir birazdan.
Aylaklık yapicam bende..

Sordum herhangi bor deprem, yangjn, sel gibi dogal afetlere karsi sigorta yapmiyorlarmis. O yuzden kasa acmadim.
eger yakın zamanda bozdurma planınız varsa kasa elverıslı degıl
ama bız mesela dugun takılarını koyduk en az 2 3sene içinde ev alamıcaktk koyduk
deprem yangın vs gıbı tehlıkeler için de evde de aynı tehlıkelerin var oldugunu dusunuyorum hırsız daha buyuk tehlıke bnce ya yine afette afet oldu dersn
bız zıraat bankasını kullanıyoruz kasa ıcın vakıfbankta indirim vardı gecen ay kasalarda

Van bugün çok sıcak. Ben de hastayım terliyorum. Umarım cabuk iyilesirim.
Tellicim eşimin oraya buraya koyduğu bozuklukları -teneke kahve kutusu- na kumbarama atıyordum. Bugün saydım 50 tl olmuş. Onu butunleyip koca kumbarama dolar alıp atayım. Uğraşıyorum bakalim

Selamlar bugün gelinlik baktık 2500 ve 3600 arası fiyatlar.2 tane beğendim 3600₺ dediler sahibi hemşerimizmiş.Pazartesi akşam anneleri de götürüp deneyeceğim birini seçerim artık birazda indirim isteriz.

Düğün davetiyesi de beğendik 500 adet bastırıyoruz tanesi 1.25₺ 40 ₺ de basım ücreti varmış.200₺ kapora verdi nişanlım.O iş de tamam.

Smokin baktık kampanyada 1000 ₺ imiş.İçinde ayakkabı, gömlek, kol düğmesi herşeyi var.Onu alabiliriz.

Akapunktur için gittik görüştük.Çarşambaları ilk randevu oluyormuş.Kadın dedi fazla kilon yok.ilk seans 150₺ imiş nakit.Kk olursa 160₺ sonraki seans 80₺ peşin kk na 90₺ sonra da 60₺ imiş seans her hafta olacak gibi.Baya bi para harcayacağım ama olsun gitmeyi düşünüyorum.

66₺ yemeğe harcadım.Birikim yok sürekli gider var.Neyse hayırlısı , bu günler de masraf çok oluyor düğün yapmak kolay değil.

Selam dün eltimin kizi aradı aksam negozel aramadılar diyordum.
Tavuk ve köfte aldik.
Icecek aldik kömür aldik 100tl verdik.

Bugünde cayi dışarıda içelim semaveri yakalım yine evden bisiler götürelim dediler.

Sabah açma , ıslak kek ve milföy börek yaptim.
Onlarda kurabiye pizza patates salatası yapacaklar.
Semaveri hic çıkarmadık arabadan yukari.
Bugünde öyle gecer..

Bana eltimin damadı yenge yarin çaya dışarı cikalim dedi.
Ben topu esime attim.
Belki isi vardır amcanın ona sor dedim.
O da yalan uyduramamış eve gelince bana diyoki niye işimiz var demedin.

Yani ben öyle dicem ya sana sorsa sende yok işimiz desen benim yalanım çıkacak :)
Topu sana attim isim var deseyedin dedim.

Ay yüze duramiyoz.

Aksam mangaldayken durum yaptik hemen gorumcem bana msj atti.
Napiyosun sesin çıkmıyorlar arayım konuşalım mı yazmis.

Bende abla kahve yapiyorum mangalın başındayım yarın konuşuruz yazdim.

Aiyy kadin yapıştı sakız gibi.

Kızlar topigi takip etmiyorum ama bişey soracağım şuan hiç bi odememiz yok kredi kartı dışından onda da küçük taksitler var her ay yaptığımız internet alışverişlerinde falan aylık ödemesi genelde 300 TL falan aldığımız maaş 4000

Ben eşime birikim yaotiramiyorum bı turlu hep bı bahane

Şuan bilezik yapalım diyorum ki biriksin baska türlü harcanıyor çünkü

Şuan altın yapmanın zamanı mi sizce yapan takip eden varsa yardımci olabilir mi ???

Herdaim altın zamanıdır bana göre.
Kısa vadede bozdurmamak düşünceniz varsa tabi
Altın bozdurunca da zarar ediyor onu da düşünmek lazım
Birikim yapamayana borç yaptırmak gerekir bence (ytd)

Bende esime gelen primle zorla bi hilezik aldirmistim ocakta 16 gram simdi 350 tl kadar kar koydu uzerine altin zarar ettirmiyor suan biraz yuksek ama elindeki paranin car cur olmasindansa yaptir bi bilezik kolunda dursun

Herdaim altın zamanıdır bana göre.
Kısa vadede bozdurmamak düşünceniz varsa tabi
Altın bozdurunca da zarar ediyor onu da düşünmek lazım
Birikim yapamayana borç yaptırmak gerekir bence (ytd)
İyi ki ev borcuna araba borcuna sokup sahip olmisisz yoksa olmayacak mis yani kısa vadeli değil uzun vadeli olacak ins

Bende esime gelen primle zorla bi hilezik aldirmistim ocakta 16 gram simdi 350 tl kadar kar koydu uzerine altin zarar ettirmiyor suan biraz yuksek ama elindeki paranin car cur olmasindansa yaptir bi bilezik kolunda dursun
İşte bunu anlatamıyorum bizimkine

İşte bunu anlatamıyorum bizimkine
Benimki telefon alacagim diye tutturdu telefona o ladar parayi ayirabiliyosan bana da ayiracaksin dedim aldirdim bilezigi telefonu gitti taksitle aldi pesin parayi da altina yatırdık birikim icin bile almıyorsa hevesim var takmak istiyorum diye aldir :))

Ben onu şu şekilde yaptım kendi gitti 500 TL ye olta aldı madem ben bozuk telefon ile geziyorum buna bu kadar para veriyorsun dedim gttik bana sıfır telefon aldık

günaydın güzeller
bugun benim günüm, dogum günüm
Rabbım hayırlı bi ömür versin yeni yasımda hayırlısıyla hayırlı zamanda anne olmayı dılıyorum

Doğum günün kutlu olsun kronikuykucu nice güzel yaşlara :)

Rabbim hayırlı , sağlıklı bebişler versin sana ve tüm isteyenlere İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…