Küçük Düşün Büyük Olsun!

Çok haklısın ya bazıları gercekden kenafir gözlü oluyor.
Yani ablan icin demiyorum da benim kucuk eltim ve gorumcem öyle.

Ablan cok heves etti demek ici gitti.

Bende atıyorum resim.

ters çevirilmiş halde ne kadar süre kalacak?
Sofra bezleri ve mutfak bezleri de örter en az 1 gün bekletirim. Kapağı sıkıca kapatın. Yeni kapaklar kullanın. 1 gün sonra kavanozları kontrol ettiğinizde hafif içe bombe olduysa tutmuş demektir. Yalniz
domateslerin içine zeytin yağı salcalik tuz da eklerim.

Maşallah..

Selam kızlar.
Ben hala memleketteyim.
Annemlerde var.
2 hafta sonra dönüp kışlık hazırlayıp gelicem yine
Sizler nasılsınız.giremedim hiç 240 sayfa birikmişim var okuyamıuorum

Günaydın hanımlarr
Hayırlı cumalar
Bende bir enerji bir enerji.
Sabah 6 da kalktım,eriste açtım:)Nezmandır aklımdaydı.Kurumaya bıraktım bakalım nasıl olcaklar:)
Canım tarif verirmisin.
Emeğine sağlık bu sene bende açıp kurutucam kısmetse içerde kurutsam olur değil mi.dışarıda toz oluyor.
Sebze falan kurutuyorum ama onları yıkama imkanım oluyor

Bizimde öyleydi ve her ay artarak kesinti oluyor. Kış ortasında 400 500 kesinti oluyor.o yüzden yaxın masrafı kısıp kenara bişiyler koyuyorux yoksa tek maaşla borca gömülür gideriz

Nasıl bir dua bu lelliciğim.

bulaşık makinasına koyan tanıdıklarım var
acaba yüksek ısı konserveyi bozar mı?

ya kizlar bu nazar goze gelme bizde cok mevcut bir anda guzel bir an sikinti hastalık ve bunalimli hale geliyor
bir yere gittigimize bir sey yaptigimiza pisman oluyoruz

bununicin ne yapabiliriz
Tatlucum biz de nazara geliyoruz. Tatilimizde Whatsapp durumdan resim attım. Attigima bin pişman oldum. Eşim rahatsızlandı huysuzlandı. Artık koymuyorum resim filan.

Evet koltuk takımı fazla imiş. Bir de iki odaya almışsınız. Hep tek oda kullanılıyor aslında. Allah kolaylık versin ödemeleriniz su gibi geçip gitsin, güle güle oturun inşallah.

Amin canım tşkler oturma odası yapmak istedi nişanlım ben de uygun baktım ondan :)

Çok teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…