- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
Aaaa siz komsu ciktiniz valla kiskanmaya basladim nerede benim adanali hemsom mersine gelin gitmis ama olsunBayadir cikmadim oraya bakim bi sagolasin
Pinar ekmek pastane varya pasabahcesitelerine giderken sag kösede satiyolar
Komsum kasayla aldi
Esim 10kilo aldi iyiydi.
Evet evet hatta projenin resminide attim ben
Denize de yakindi gebze taraflarinda.
Şans ya nasip degilmis.
Ama alabilseydik 1yila yakin ödemesini yapmis olcaktik
Kiraya verirdik öderdi kendi kendini.
Sali pazarindan 2,5tl aldim.Mağazadakiler de tutkuydu sanırım ama pazarda 5 tl mağazada 8 tl
Ay evet cok sevindimAaaa siz komsu ciktiniz valla kiskanmaya basladim nerede benim adanali hemsom mersine gelin gitmis ama olsun
latiyya gel komsum bizde adanadan mersinden konusalim
Tabiki yazarimEvet yine denk gelirse bu tarz bir şeyler yazarsanız sevinirim ( özelden atarsanız araya kaynamaz ) yakın bir tanıdık almak istiyor
Ya gerçekten mi ben 5 tane alayım 20 tiye dedim ona bile hayır dedi satıcıSali pazarindan 2,5tl aldim.
Sali pazarindan 2,5tl aldim.
Ben esime 2tane ogluma 1tane aldimYa gerçekten mi ben 5 tane alayım 20 tiye dedim ona bile hayır dedi satıcı
Salı giysiEn son çocukken kadıköydekine gitmiştim , şimdikinden bir önceki yerine de şimdikine de hiç gitmedim , hep önünden arabayla geçtiğim halde .. Pazar kültürüm hiç yok , artık edinsem iyi olacak sanırım ..
Ciddi fark var , aynı ürüne 8 nere 2,5 nere ..
Ben mağazadan erdem ya da şahini 10 küsürden alıyordum ..
Kıyafetler Salı günü mü cuma günü mü daha uygun ?
Ben esime 2tane ogluma 1tane aldim
50krs kalin kislik corap aldim.
Yine gidicem.
Salı giysi
Cuma kumas.
Sali gunu arka taraf sebze kompleMeyve sebze hangi gün ?
çok şıkmış hem de ucuzKızlar ben tüllerimide sali pazarindan aldim
Böyle 150tl
1tul 2kanat
Susude cok ucuza aldim unuttum ama fiyatini
8tlmiydi 10tlmiydi.
Eki Görüntüle 1895166
Tesekkurlerçok şıkmış hem de ucuz
canim ceyrekler 205 ten bozdurdum ben 22 ayar 17 gr bikezik aldim 2050 lira tuttuBende ne alakysa hep atmye gittigimde kartimi yutacak korkusu yasarim o yuzden sehir disinda pek cekmem hep ayni atm yi kullanirim
Unv deyken bi kere karti yutturmustum bankada bayagi ugrasip zor almistim geri oradan kaldi sanirim efham;bu arada altin bugun ne durumda dusus dvm ediyormu
Mrb. pazar sokağı soğanlık pazarının orası mi acaba.@hsynmhsn depomaxx acilmisti buraya tam yerini biliyomusunuz?
Bide pazar sokagina english home otulet acmislar hic gittinizmi?
Bugun 20 tl harcama kumbaraya sifir para:/ipeqbojuqu canuum yettim gari:) naptın bugün bakem
Valla hem sik hem cok uygun fiayt gule gule kullanKızlar ben tüllerimide sali pazarindan aldim
Böyle 150tl
1tul 2kanat
Susude cok ucuza aldim unuttum ama fiyatini
8tlmiydi 10tlmiydi.
Eki Görüntüle 1895166
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?