Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bende ne alakysa hep atmye gittigimde kartimi yutacak korkusu yasarim o yuzden sehir disinda pek cekmem hep ayni atm yi kullanirim
Unv deyken bi kere karti yutturmustum bankada bayagi ugrasip zor almistim geri oradan kaldi sanirim efham;bu arada altin bugun ne durumda dusus dvm ediyormu

Bayadir cikmadim oraya bakim bi sagolasin

Pinar ekmek pastane varya pasabahcesitelerine giderken sag kösede satiyolar
Komsum kasayla aldi
Esim 10kilo aldi iyiydi.
Aaaa siz komsu ciktiniz valla kiskanmaya basladim nerede benim adanali hemsom mersine gelin gitmis ama olsun
latiyya gel komsum bizde adanadan mersinden konusalim

Evet evet hatta projenin resminide attim ben
Denize de yakindi gebze taraflarinda.
Şans ya nasip degilmis.
Ama alabilseydik 1yila yakin ödemesini yapmis olcaktik
Kiraya verirdik öderdi kendi kendini.

Evet yine denk gelirse bu tarz bir şeyler yazarsanız sevinirim ( özelden atarsanız araya kaynamaz ) yakın bir tanıdık almak istiyor

Aaaa siz komsu ciktiniz valla kiskanmaya basladim nerede benim adanali hemsom mersine gelin gitmis ama olsun
latiyya gel komsum bizde adanadan mersinden konusalim
Ay evet cok sevindim
Ben zaten eilenn ve @BEYZABET ile gorustum komsu degiliz ama onlarda ist.da.
İkiside cok tatlış.

Evet yine denk gelirse bu tarz bir şeyler yazarsanız sevinirim ( özelden atarsanız araya kaynamaz ) yakın bir tanıdık almak istiyor
Tabiki yazarim

Sali pazarindan 2,5tl aldim.

En son çocukken kadıköydekine gitmiştim , şimdikinden bir önceki yerine de şimdikine de hiç gitmedim , hep önünden arabayla geçtiğim halde .. Pazar kültürüm hiç yok , artık edinsem iyi olacak sanırım ..
Ciddi fark var , aynı ürüne 8 nere 2,5 nere ..
Ben mağazadan erdem ya da şahini 10 küsürden alıyordum ..
Kıyafetler Salı günü mü cuma günü mü daha uygun ?

Ya gerçekten mi ben 5 tane alayım 20 tiye dedim ona bile hayır dedi satıcı
Ben esime 2tane ogluma 1tane aldim
50krs kalin kislik corap aldim.
Yine gidicem.
Salı giysi
Cuma kumas.

haftaya eşimin yeğenini istemeye geliyorlarmış. eşim olmadan bulunacam artık. hayırlısıyla bi geleydi. gelsin kapıyı üstüne kilitlicem yetti artık bu hasret

canim ceyrekler 205 ten bozdurdum ben 22 ayar 17 gr bikezik aldim 2050 lira tuttu

@hsynmhsn depomaxx acilmisti buraya tam yerini biliyomusunuz?
Bide pazar sokagina english home otulet acmislar hic gittinizmi?
Mrb. pazar sokağı soğanlık pazarının orası mi acaba.
Geçenlerde bir msjni okumuştum. Tahmin ettiğim yer ise işe sizin oralardan geçip gidiyordum. Askeriyenin orada yeni yapılan yol var u.mumcu ya çıkan.
Okuyorum yazıları ama. Skisik olduğumuz için pek birikim yapamıyorum. İdare etmeye çalışıyoruz bir şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…