Teşekkür ettim :)) YARİN menemen için domates biber almam lazım konserve yapacamBende cikicam
Tedi varya tedinin sol sokagindan assa giden son sokak var
Oraya köy pazari derler hep
Gebze kocaeli taraflarindan köyden getirip satiyolar
Orasi uygun
Tam kosedeki yesillikciden hep alirim karalahanimi
Domates uygunmu bilmiyorum suan ben yaparken manavdan 1tl aldim en uygun ordaydi.Teşekkür ettim :)) YARİN menemen için domates biber almam lazım konserve yapacam
Ay bitmiyo onlar kanki yap yapKızlar nasılsınız epeydir giremedim buraya
Bugun pazara gittik meyve sebze balık aldık
20 tl harcadık
Yarın evdeyim temizlik ve ütü
Para harcamadan gecer sanırım
Benimde katlama hatasından dolayı olmultu . Servisten almıştım 25 tl. Servisi ara modeli ver fiyat söylüyorlar. Makinede sıkıntı yoksa değiştirme bildiğim kadarıyla 100 liraya makine Yok. Eskiden pahalıydı. Şu lazer olaylarından sonra ucuzladı mı bilmem. Yıllar önce 200 küsüre almıştım çok oldu
Ben bu makinayı 7 yıl önce fln 50 liraya milyoncudan almıştım. Markası king. Bugün de 20 liraya şart aleti midir nedir herneyse onu aldım tamamdır.@mandaliina marka ve modelini soylersen yada aleti goturursen bulursun ona gore sarj.
Yeni mak. Ben hic begenmiyorum
Ne varsa eskilerse var.
Bekonun bendeki 14senelik onun kadar iyi alanini bulamadim.
Bir tane ucuz alman mali aldim tırt
Bir tanede 200tl aldim braun silkepil 5 bekonunki kadar iyi degil inan.
İsikli misikli ama buda tirt.
Bekonunkinin hizi dustu biraz performansi kötü ama birakamiyorum yinede perti cikana kadar yolu var.
Aynen kanka.Ben bu makinayı 7 yıl önce fln 50 liraya milyoncudan almıştım. Markası king. Bugün de 20 liraya şart aleti midir nedir herneyse onu aldım tamamdır.
Bugün int bakmıştım da 2 kademeli braun 85 lira tek kademeli 70 liraydı. Bulamasaydım 85liği alacaktım. Epilasyon aleti tamamen şans ya markalı iyi çıkmıyo da gidiyo dandik milyoncudaki iyi çıkıyor :)
Acı kolejinin krsisinda pizzaci var ya onun yanında depomaks english home da kapanmis ama ürünleri depomaks da var vede uygunhsynmhsn depomaxx acilmisti buraya tam yerini biliyomusunuz?
Bide pazar sokagina english home otulet acmislar hic gittinizmi?
İyiymiş ben 1 tlden bulsam razıyımDomates uygunmu bilmiyorum suan ben yaparken manavdan 1tl aldim en uygun ordaydi.
Uygun bulsam bende bi kac kavanoz daha yapmak istiyorum.
Hangi bankayı kullanıyorsunİyi akşamlar @tr_lelli evet altında zarar ettim ben ya bide banka hesabı olunca bakınca orda 20 tl zarar diye gösteriyo ya içim yanıyo
Bugün biz de eşimle kullanmadığımız kıyafetleri kıyafet toplama kutusuna attık eskiyen iç çamaşırları vardı onları da çöpe attık gidip pazardan yenilerini aldık..ben hep mağazadan alıyordum ama pahalıya alıyomuşum
Vakıf kullanıyorum canım direk yazıyor altın çağı sekmesinde kırmızı renkle 20 tl diyeHangi bankayı kullanıyorsun
Zarar mı kar mı ben göremiyorum
Hadi ya güzelmişVakıf kullanıyorum canım direk yazıyor altın çağı sekmesinde kırmızı renkle 20 tl diye
Bayadir cikmadim oraya bakim bi sagolasinAcı kolejinin krsisinda pizzaci var ya onun yanında depomaks english home da kapanmis ama ürünleri depomaks da var vede uygun
Pinar ekmek pastane varya pasabahcesitelerine giderken sag kösede satiyolarİyiymiş ben 1 tlden bulsam razıyım
Hangi manavda vardı iyi miydi
Hadi ya takip edin bakalim.İyi akşamlar @tr_lelli evet altında zarar ettim ben ya bide banka hesabı olunca bakınca orda 20 tl zarar diye gösteriyo ya içim yanıyo
Bugün biz de eşimle kullanmadığımız kıyafetleri kıyafet toplama kutusuna attık eskiyen iç çamaşırları vardı onları da çöpe attık gidip pazardan yenilerini aldık..ben hep mağazadan alıyordum ama pahalıya alıyomuşum
Ben ziraati de beğeniyorum ama maaş hesabım vakıf olunca onu kullanıyorum bana garantininki çok karışık ve işlevsiz geliyorHadi ya güzelmiş
Ben ziraat kullanıyorum.
Vakıfın int bankacılığı bana karışık geliyor
Mağazadakiler de tutkuydu sanırım ama pazarda 5 tl mağazada 8 tlHadi ya takip edin bakalim.
Bende pazardan aliyorum tutkunun atletleri iyi
Bide hakmara geliyo atlet cekmiyo hic o da tutku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?