- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
Esin nerede canim.haftaya eşimin yeğenini istemeye geliyorlarmış. eşim olmadan bulunacam artık. hayırlısıyla bi geleydi. gelsin kapıyı üstüne kilitlicem yetti artık bu hasret
Evet pazar kurulan sokak.Mrb. pazar sokağı soğanlık pazarının orası mi acaba.
Geçenlerde bir msjni okumuştum. Tahmin ettiğim yer ise işe sizin oralardan geçip gidiyordum. Askeriyenin orada yeni yapılan yol var u.mumcu ya çıkan.
Okuyorum yazıları ama. Skisik olduğumuz için pek birikim yapamıyorum. İdare etmeye çalışıyoruz bir şekilde.
TesekkurlerValla hem sik hem cok uygun fiayt gule gule kullan
30lira harcadım. kumbara nanay:)Bugun 20 tl harcama kumbaraya sifir para:/
Send edurumlar nasil
amerikada. iş yeri gönderdi. orda cadılık yapamam da ben var ya çok gıcık görümce olurum he kendimden korkuyom:)) 19 yaşında erkek kardeşim var şimdiden kıskanıyorumEsin nerede canim.
Aha kiz isteme olaylari ne guzel cadilik yap vermiyorum kizi de
Eniste bi an once gelir ins. Biter hasretiniz.kiz sende gitsene sanada degisiklik olur.amerikada. iş yeri gönderdi. orda cadılık yapamam da ben var ya çok gıcık görümce olurum he kendimden korkuyom:)) 19 yaşında erkek kardeşim var şimdiden kıskanıyorum
Ay ilahii guldurdun beniEniste bi an once gelir ins. Biter hasretiniz.kiz sende gitsene sanada degisiklik olur.
Ayy brn erkek akrdesimle hic anlasamazdim o evlenirken sevincten dugununde kocek gibi oynamistim
Umarım kentsel dönüşüm konusunda hızlı bir şekilde çözüme ulaşılır.Evet pazar kurulan sokak.
Evt askeriyeye yakiniz
Yeni yapilan yolda hemen sokagimizin bitimi.
Tesekkurler
İnanin bir umutla bekliyoruzUmarım kentsel dönüşüm konusunda hızlı bir şekilde çözüme ulaşılır.
Sizin damacana efsane oldu benim için :)
Maşallah bereketli olsun inşallah
İnşallah gelir, sizin eğer yeriniz yok ise kira arama işiniz olacak. Kiralar çok artmış bu arada ;(İnanin bir umutla bekliyoruz
İnsAllah tez vakitde yikilir
Cami yikildi sira buralara gelsin.
Tesekkur ederim
aminn saol canım. şirketle gittiği için pek mümkün değil beraber.Eniste bi an once gelir ins. Biter hasretiniz.kiz sende gitsene sanada degisiklik olur.
Ayy brn erkek akrdesimle hic anlasamazdim o evlenirken sevincten dugununde kocek gibi oynamistim
Müteahitler kiranin bir meblasini karsiliyolar ev bitene kadarİnşallah gelir, sizin eğer yeriniz yok ise kira arama işiniz olacak. Kiralar çok artmış bu arada ;(
Rica ederim
Evet ya hatta bizim bir tanıdık hiç o para verilmeyecek daireye tasinmisdi firma kirayı karşılıyor diye.Müteahitler kiranin bir meblasini karsiliyolar ev bitene kadar
Dairem var yine bu semtte
Evet ucuk kiralar malesef.
Sizdemi bu semttesiniz?Evet ya hatta bizim bir tanıdık hiç o para verilmeyecek daireye tasinmisdi firma kirayı karşılıyor diye.
Ev musait ise ev arama skintiniz olmayacak ne güzel.
Bizim aldığımız ev 10-15 yıllık. Ama zor buraya kentsel dönüşüm girmesi. Bakalım ileride ne yaparız. Bende oturmak istemiyorum bu binada hic. Deprem olasılığı kaçınılmaz. Allahım sen koru.
Yeni sağlam bir eve girsek. Kiraya da olur ama uçmuş fiyatlar ;(
Adana son yillarda cok goc aldi cnm adanada adanali bulmak zorlasti.ipeqbojuqu bir yıl önce adanaya gitmiştim yaklaşık 9 yıl aradan sonra. hiiiç bişey değişmemişti. küçük saat, çakmak plaza.. ve hiç özlemediğimi farkettim:) sen memleketinde memursun nasıl oldu ya çok şanslısın:)
evet nezih yerleri de var tabi. ailenin yanında olmak şans bence. yazın çöl sıcağı o ayrı:/Adana son yillarda cok goc aldi cnm adanada adanali bulmak zorlasti.
Carsi cakmak plaza,ataturk cad.ck karisik kalabalik baraj yolu mavi bulvar kenan evren daha nezih geliyor bana.
Adanada olmak sansmi bilemedim yazin lanet okuyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?