- 21 Ağustos 2015
- 32.157
- 97.600
- 798
- 38
Kız ben acık sütü hiç bilmiyırm nekadar.7,5 tl di galiba.Annemler alınca veriyoırlar para vermediğimden bilmiyorm kuzum hic.Aşırı gelmedi mi sütün kilosu 10 tl yazıyor normal mi allah aşkına
Anasına ayri et koydurdu yani.Burda tipik erkek modelini görüyoruz:)Anaları ne yaparsa yapsın azcık yüz verince benim anam ne olursa olsun oluyor
Bak tenezzül edip aşağı bile inmiyor nasıl kardeşse.Ahh ahh valla sen diyince benimde kvdemin ilk zamanlardaki hali geliyır aklıma dis biliyorum kadınaSuan kuzu kuzu ama nişanlıyken falan cadalıozduu:)
Kasapdan aliyordum ben en son 3.5tl kilosu sutun.Kız ben acık sütü hiç bilmiyırm nekadar.7,5 tl di galiba.Annemler alınca veriyoırlar para vermediğimden bilmiyorm kuzum hic.
Zeytinyağı n cok demişler ama.Onu farkettim.
Görmemis iste.Evinde kalıyorsun,ayrı et isteyip oturup yicem demek ne?Utanır insan..Anasına ayri et koydurdu yani.
Bana eltim et yollasa bu k.v istedi yemesinler dese zoruma gider.
Benim evime gelemiyor ya orada yicek.
7,5 diye biyerden duymustuım ama bende bilmiyırm kuzum süt nekadrKasapdan aliyordum ben en son 3.5tl kilosu sutun.
Ama geçen kisti.
Şuan bilemedim
Lelli yazlık alırsan (inşallah alırsın) ben eltinleri görümceni filan düşünemiyorum.Bıktırırlar bunlar seniAynen canim aman o uzak dursun.
Ya nasıl isteyebildi şaşirdim.
Sonuçta eltime alsam kizi var.
Kızına alsam kizin kayınvalidesi bana bayramda lokma yolladı onu ayiramam.
Olmaz.
Yüzsüzler ya.
Kaynanam ölse bunlar birbirini boğazlar zaten.
Kaynanam suan köye gidiyor fındığın basında kuduramiyorlar.
Ölsün ozaman görcem.
Esim bölcek fındığı benim hakkımı kimse toplamasın yemesin kalsın dalında çürüsun Diyor
Bende sadece yoğurt yapacaksam aliyorum.7,5 diye biyerden duymustuım ama bende bilmiyırm kuzum süt nekadrAmann paket süttle ömür geçiriyoruz valla
Bizde 2 liradan alıyoruz. Her yerde demek farklı farklı fiyatlar7,5 diye biyerden duymustuım ama bende bilmiyırm kuzum süt nekadrAmann paket süttle ömür geçiriyoruz valla
4 tl süt zeytinyağının kilosuda 20-25 arası tamamen güvenilir yerler eminimKız ben acık sütü hiç bilmiyırm nekadar.7,5 tl di galiba.Annemler alınca veriyoırlar para vermediğimden bilmiyorm kuzum hic.
Zeytinyağı n cok demişler ama.Onu farkettim.
Kuzum o sebepden agirdan aliyorum.Lelli yazlık alırsan (inşallah alırsın) ben eltinleri görümceni filan düşünemiyorum.Bıktırırlar bunlar seni
Bana çok ağır geliyor tamamen doğal olduğu içinUygunmuş ya.
Bende arıyorum bulsam 30tl 3 kilo alirin.
45tl diyorlar.
Bugün buradaki pazara bakicam varsa fiyatlara
Biz cok seviyoruz yani alıştım bende.Bana çok ağır geliyor tamamen doğal olduğu için
Bizde aynen sosların tamamı tereyağı pilav sırf tereyağı kahvaltılar öylesine. Onun dışında zeytinyağı herşey kızartma pasta börek sıvı yağBiz cok seviyoruz yani alıştım bende.
Yemeklere bile katiyorum.
Yumurta,kuymak falan sırf tereyağında yapiyorum.
Başka yağ katmıyorum
Pilav makarna çorba hepsine katarim.
Bize hic dayanmiyor
Çok fenalar ya.Kuzum o sebepden agirdan aliyorum.
Şuan 50-60bin nakit cikaririz.
Istesem esimi razi eder kredi cektiririm(hatta arabanın taksiti bitince cekelim dedi yok sen arabayı yenile dedim sen kızardın daha yeni borcu bitti diye yeniletmezdin ne oldu diyor bu arabayi sevemedim diyorum) ama gorumcem surekli birimizinde yazligi yok.
Alırsanız ancak siz alırsınız diyor.
Bende aldirmicam.
Aldirirsamda görüşmem biseyden tartışırım keserim ayaklarını aninda.
Ama 3-5sene daha dusunmuyorum.
Ne de olsa tatile gidiyoruz köyede geliyoruz tur vs geziyoruz birikime devam
100bin yapicam Allahın izniyle
Benim arkadaşımın kv si tereyağı yapıyor ondan alıyoruz kilosu 30 tl mis gibi İnan buraya baktım 500 gramı 30 tl
Yarın akşama misafir geliyor görüşmediğim komşuların kankası . Menü oluşturdum kahve soda , çekirdek, çay , profiterol , dondurma , ,zeytinyağlı dolma, tuzlu ve tatlı kurabiye , börek .meyve de mandalina, kavun, nektar, erik
Aynen öyle dün eşim kv ile konuşuyor yufka yapıyormuş sizede vereceğim dedi . Ama ben geçmişte kurduğu bir cümle yüzünden birşey kabul etmemeye karar verdim almayacağım . Buzluğumda full dolu zaten birşey alamam dicemŞükür benim kv ve eltimler çok iyi. 4 yıllık evliyim bir kere tereyağını parayla almamışımdır, kv ler doğu karadenizde, ordan organik yağ peynir mısır unu getiriyorlar. Hatta etleri güzel bi kasap var tanıdıkları, ordan 200-300 liralık et kıyma bile getiriyorlar biz seviyoruz diye.
Geçen eşimin dayısı para verdi 750 tl, babasına verecektik. Babası almadı, torunuma harcayın diyor.
2 eltim var, birisi taze evlendi, onla vakit geçiremedim ama diğerinin de eli boldur, çok hediye aldı bana kızıma,
Karşılıklı bizde ama her şey, ben de hiç elim boş gitmem. İçimden gelerek yaparım.
Vallahi evlenirken eş ailesi piyango. Bahtına ne çıkarsa, Allah evlatlarımızı iyilerle karşılaştırsın
Evet mandalina var kilosu 2.5 tl mi ne . Ben yeşil seviyorum şuan da tam öyleMandalina çıktı mı ya, bak sinir oldum. Kış mı geliyor şimdi
Ben burayi cok seviyorum canim.
Dinginliğini, sahilini, insanını yani esim harici hic ist. Kimse aklima gelmiyor.
Ben burada yaşarım diyorum esim sıkılırsın diyor.
Ama hiç sıkılıncak birşey yokki.
Ben zaten sakinliği seven biriyim.
Gidince bir süre gergin oluyorum.
Burada cok sakinim ama.
Keşke burada doğsaymışım falan diyorum.
Neyse artık nasip ileride belki daha uzun uzdıya kalabileceğim günlerde olur.
Canım letgo yorumunu okudum bilgim yok o sebepden cvp yazmadım
Bende satmak isterim ama hic anlamıyorum.
Sağolun kızlar koyayım satılıt belkiGünaydın 30 Ağustos Zafer bayramımız kutlu olsunletgodan herhangi bir ücret istenmiyor alıcı ile satıcı anlaşıp ortak bir noktada buluşuyoRlar alışveriş bu şekilde sağlanıyor. Bugün pazara gitmek istiyoruz salçalık domates bakacağız birde Migros’a bakayım inş bulurum offf saçımı kestirmem çok iyi olmuş toparlandı ve hiç boya kalmadı saçımda çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?