- 25 Ağustos 2015
- 1.088
- 1.806
- 133
Kızlar şimdi patlıcan közlüyordum cam ocağım tuz buz oldu yaa.masraf çıktı yine.mars mı jüpiter mi bi dursun da
Geçmiş olsun canım.Tv de söylenmiş patlıcan suyu cam ocakları patlatıyormuş annem izlemiş haberlerde.
Evet öyleymiş ben de yeni öğrendimA oyle mi hic duymamisim ya firinda kozlemeli o zaman
Teşekkür ediyorum canım.üzgünüm şuan yarın gelecek servis bakalımGeçmiş olsun canım.Tv de söylenmiş patlıcan suyu cam ocakları patlatıyormuş annem izlemiş haberlerde.
Teşekkür ediyorum canım.üzgünüm şuan yarın gelecek servis bakalım
Evet ya öyle oluyormuş çok şükür bişey olmadı ama yarım saat oldu hala içten içten çıtırdıyorSize bişey olmasın da Allah korusun yüzünüze sıçrayabilirdi cam.Gene bununla şükür
Oha tazminatı nasıl soruyorlar ya?İnsan utanır,cok ilgincc?Yaz bitti klimaya taktılar Allahım ne değişk insnlar varrrSelam Kızlar komşularımız yeni gittiler bende oturabilirdim yoruldum. Eşim geç geldi o yüzden yemekte misafire yakalandık neyse hemen toparladım masayı zaten mutfak düzgündü. Acele acele yaptığım için yoruldum . Malum sorular banada yöneltildi afrinden ne kadar tazminat aldınız ? Neden klima almıyoRsunuz gibi gibi. Masaya giden tüm tabaklarımın resimleri çekilmiş kesin kendi arkadaş grubuna yolladı resimleri
Gızlaaaar günydınnn
Aksam eve gittim koca bi kutu mutfakta.Bi açtım smootie makinası:)Kociye whatsaptan yazmıştım.Bana evlilik yıldmnü hediyesi alsan ne güzel olur diyeO da sen iste yeterki demişti.SOnra utandım utanıyorm ben bisey istemeeye hala,saka saka yazmışım:)O konuşmayı da cıkarmıs A4e:=) Sinbo almış ama gayt kaliteli.Rengi 3 gündür arıyorlarmış.Artık olay su hale gelmiş.İsyerinden arkadaşları her mağazaya bakmışlar lila renk yok.Demis bulan alsın:)Bi abi bulmuş almış Seferber olduk sana renk bulcaz diye dedi
Lila ya taktım.Ben Allah verirse kızım olursa lila yapcam herseyini diyorm buara.Yatak odasını da lila mı yapsak perdeleri diyorduım.Demis bu kesin lila ister renk:)
Yarın cok isim var..Görümcemin bebek mevlüdü var.Aksam masa hazırlamam lazım yıldönümü için.Daha hediyesini almadımm ne alcam hic de bilmiyrmmmm
Saolasın canımp
Güle güle kullan tatlım :)
Ne diyeceğimi şaşırdım ya valla öyle sinir oldum ki 20 bin dedim artık . Eşime de sordum doğru mu o civar dimi diye evet dedi. Ki harcamadık parayı ona da söyledim arabamızı değiştireceğiz 75 gram bilezik aldıkOha tazminatı nasıl soruyorlar ya?İnsan utanır,cok ilgincc?Yaz bitti klimaya taktılar Allahım ne değişk insnlar varrr
Günaydın Doğuma çok az kalmış dikkat edin allah sağlıkla kucağınıza almaya nasip etsinGünaydın kızlar. Dün esim kv icin 15 kg patlıcan, 3 kilo kırmızı biber ve 3 kg kornişon salatalik almis. Bize de 2 kilo kırmızı biber 2 kilo kornişon almis kendi tursuluk kornişon lari ve cam büyük bi kavanozu da kv ye verdim. Benim için de turşu yapsın diye.
Bugün biraz yesil biber ve domatesten tavalik yapip dondurucuya koyarım.
Kırmızı biberleri de temizler dondurucuya koyarim, birazini da tüm kizartip karniyarik poşetlerine iki iki eklerim.
Allahım sen yazdıkça ben utanıyorm.Dogurdın doguracan ne güzel ugrasıyorsn hala.Ben yatıyorm .Kısın ne yicezz acabaaaaGünaydın kızlar. Dün esim kv icin 15 kg patlıcan, 3 kilo kırmızı biber ve 3 kg kornişon salatalik almis. Bize de 2 kilo kırmızı biber 2 kilo kornişon almis kendi tursuluk kornişon lari ve cam büyük bi kavanozu da kv ye verdim. Benim için de turşu yapsın diye.
Bugün biraz yesil biber ve domatesten tavalik yapip dondurucuya koyarım.
Kırmızı biberleri de temizler dondurucuya koyarim, birazini da tüm kizartip karniyarik poşetlerine iki iki eklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?