Küçük Düşün Büyük Olsun!

Çok pahalı hediye almam gereken biri değildi. Ben bu tarz hediyelerde zevkimi kullanmayı pek sevmiyorum. Yani nevresim takımı vs gibi zevk meselesi olan şeyleri almıyorum. Su bardağı ister kullansın ister başka yere götürsün. Ben bu yaz kendime aldım. Ramazan'da misafirlerini geldiğinde kullandım. Hem ucuz hem şık... Daha ne olsun...
Bir de Bebek hediyesi olunca sarsıyor insanı

Ben hediyeleşmede denkliğe de önem veririm. Bazı kişilere sürekli hediye verirsin. Misal ev evlenir takı, ev görmeye hediye, sonra kendi ev alır hediye, sonra doğurur ... eee git git bitmez. Bir de erkek doğurduysa sünnet hediyesi, diş hediği, Doğum günü vs
O zaman çok abartmamak lazım her seferinde

Ama bana 100 liralık hediye getirene de havlu vs götürülmez. Onun ederinde götürmek lazım.
Ben nevresimi zevk olarak görmüyorum papatyacım. Misal tek kişilik bir nevresim gelse bana, yatılı misafirim aynı anda çok oluyor. 4 yetişkin geliyor hepsine yatak aç. O yüzden zevke bakmam kullanırım. Kendi yatak odama zevkimi yansıtırım.
Ben hediyede kullanıla önem veririm ihtiyaca. Gecen bir akrabamıza Türk kahvesi makinesi aldım. Sordum kızına evinde yok Dedi. Bana ihtiyaç gibi geldi
Bazen de ortak gidilecek yer ise arkadaşlarla ortak alınır bizim iş yerinde 1-10 herkes ne koyarsa

Aman bana borcam gelmesinde ne gelirse geldin.hic kullanmiyorum cunku.
Ben hediye alirkende karsidakinin zevkini tahmin edip ona gore alirim genelde suradan aldim istersen degistirebilirsin derim

Kizlar genelde acilan konularda millet hunharca kavga ediyor dusundumde biz hic kavga etmiyoruz
Hani kankalarin cagrildigi topicin afilli kavgasi hic olmadi
Simdi kavga olsa burda trllelli bir suru komsun var kazanma ihtimalin yuksek benm bir tane hemsom var oda uykuya yenik dustu
Neyse kavga etmeyelim poncik poncik para biriktirelim

Burda benzer insanlar bir araya geliyor ondan. Bdv de herkesin hayata bakışı farklı
Gebelik ya da çocuklarla ilgili topiclerde her çeşit karakter var
Ama burada herkes aşağı yukarı benzer düşünceye sahip gelir farklı da olsa

Aman saka yapiyorum kavga kasar beni az once bir konuda kavgaya denk geldim gelinde bizi ornek alin diyesim geldi
Ay ben bide kinciyim ufak tartistigim bi kac uye var sevemiyorum yani

Sukurler olsun
Topigi acarken kankilere sorup actim
Hicbiride beni kirmadi bende kirmamaya calistim hep
eilenn @mandaliina espoyraz @BEYZABET @sumeyra1990 AsSsk @freedoommmmm kankilerim sonra sizler
Bizi okuyanlar yeni katilanlar
Amac belli bence umarimda boyle gider

Yoo baska birikim topiginde geyik yaptik gerekcesiyle kovulduk biz.
Bilen biliyo

Ben size gerçekten çok katılıyorum
Bazısı dediğin gibi evleniyor, ev mevlüdü, bebek görmesi ayrı, bebek mevlüdü ayrı, diş partisi, doğum günü partisi sonu yok yani.
Aynı kişiye düğününe çeyrek götürdüm ,bebeğine çeyrek götürdüm.
Ben oğullarıma sünnet düğünü yaptım ki onun taktığı 50şer tl.
Belki Tamam çok karşılık beklememeli ama ben bana Gelen hediyenin az çok değerine bakıyorum 2 çeyrek getirene 100 tl götürmem ayıp gelir bana.
Ama olurda 2. Çocuk olur, erkek olur vs. götüreceğimi götürdüm 10 tllik takım Yeterli.

Alın Size tartişma konusu

+1 cok dogru

mevzu mu var arkadaşlar burdayız yani icabında
eşimden haber alamadım bayadır uykum kaçtı.
ben bu topiği seviyorum çünkü hem amacına uygun yazışıyoruz hem de bi sıkıntımız varsa paylaşabiliyoruz.
2 saat sonra gün doğacak. en sevdiğim saatler:)

dün bütün gün çok meguldüm yazamadım kızlar. arkadaşlara öğle yemeği ısmarladım, 60 tl. koçtaştan kıyafet saklama kutuları aldım büyük boy, bir de düzenleyici, bir de açelya toplam 112 ödedim sanırım.
kışlıkları çıkardım ayıkladım bugün yeni aldığım kutulara yerleştireceğim yazlıkları. o kadar çok kışlık trikom var ki almışım da almışım kendime çok kızıyorum bu kış hiç bir kıyafet almayacağım, kendime söz verdim.

günaydın:) baya erkencisin çalışıyorsun galiba. nasıl oldu giysi kutuların işe yaradı mı? ben de siyah bot, bir kazak ve trençkot almak istiyorum. bir de deri ceket. k.kartı da kullanmıyorum hayırlısı.:)

yok kız hamileyim galiba hormonlarım şaştı inşallah bebişerim tutunmuştur
giysi kutuları iyi görünüyor birazdan yerleştirme işlemi başlayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…