Adı ne o sayfanın merak ettim şimdi çok guzelmisOrganik urun satan biri var ig de
Cok hosuma gidiyo
Kadinin ciftligi var resmen.
Kuru patlicandan tahine salcaya recele tarhanaya kadar herseyi satiyo
Ve resimliyo videoluyo hepsini.
Alasim geliyo bazen.
inşallah canım ya:)yok kız hamileyim galiba hormonlarım şaştı inşallah bebişerim tutunmuştur
giysi kutuları iyi görünüyor birazdan yerleştirme işlemi başlayacak
ayakkabıda paraya kıyılır bence. ayak sağlığı önemliGünaydın bayanlar . Benim de spor ayakkabıyla ihtiyacım var. Bütün gün ayakta duruyorum kaliteli birşeye ihtiyacım var sürekli disardayim ben çünkü. İndirim yolu gözlüyorum şu an. Bir de kışlık mont ihtiyacım var ama daha erken muhtemelen onu 1 ay sonra alırım.
var ya canım çok fena simit çekiyorGünaydın
Çay demlendi mi ? Sıcak simit alıp geldim ben :)
Kesinlikle öyle. Ama indirim döneminde e kaliteli ayakkabı alınca çok mytl oluyorum ben :) şimdilik bekliyorum ama gözüme birsey kestirirsem hemen alacağımayakkabıda paraya kıyılır bence. ayak sağlığı önemli
Kıyamam gel ben sana taze taze alayım :) yanına peynir de alırım bak.. koş hadivar ya canım çok fena simit çekiyor
geliyom simitleri soğutma sakınKıyamam gel ben sana taze taze alayım :) yanına peynir de alırım bak.. koş hadi
Sukurler olsun
Topigi acarken kankilere sorup actim
Hicbiride beni kirmadi bende kirmamaya calistim hep
eilenn @mandaliina @espoyraz @BEYZABET @sumeyra1990 @AsSsk eyyay kankilerim sonra sizler
Bizi okuyanlar yeni katilanlar
Amac belli bence umarimda boyle gider
Canım kıyafetlerini koyacağın kutuların bir fotosunu atabilir misin? Ben hep hurca koyuyordum o nedenle merak ettimdün bütün gün çok meguldüm yazamadım kızlar. arkadaşlara öğle yemeği ısmarladım, 60 tl. koçtaştan kıyafet saklama kutuları aldım büyük boy, bir de düzenleyici, bir de açelya toplam 112 ödedim sanırım.
kışlıkları çıkardım ayıkladım bugün yeni aldığım kutulara yerleştireceğim yazlıkları. o kadar çok kışlık trikom var ki almışım da almışım kendime çok kızıyorumbu kış hiç bir kıyafet almayacağım, kendime söz verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?