Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canım esmalarina inatla devam et. Bildiğim şeytanın vesvese verip seni okumaktan alıkoymaya çalıştığı. Uykun gelirse yüzünü filan yıka devam et geçecektir
Resmen mücadele ediyorum zaten.
Mesela okuyorum içime bişiy oluyor.ağırlık hissediyorum okumaya çalışıyorum canım çok o hisse kapıldığımda tüm esmaları tamamlamak için sayı düşürüyorum ama tüm esmalarımı tekrarladıktan sonra biraz ara verip devam etmeye çalışıyorum.
Rabbim genişlik versin o an yüreğime.
Zaten namaz kılarken abdest alırkende şeytan engel olmaya çalışır

O ne ya gece yemek fenaymış benim de tatlı düşkünlüğüm var. Öğünleri unutur yemem bile bazen öyle çok yiyen biri değilim ama turtaya hayır demem

Evimize sağ sağlim geldik cok sukur.
fasulye, domates, biber, ekmek aldık.
sonra yol ustu ılgaz daginin etegindeki yol kenarina kurulan bisiler satan bir abinin orada durduk.
giderkende cay icmistik orada.
Sohbet etmistik.
Dönerken kestane balı, cicek balı aldik.
(kestane bali ilactir oralarda gunde 1 cay kasigi sifa niyetine yenir)
ama pahali 1 kg 130tl.
yarim kilo aldik.
cicek balini 1 kilo aldik o daha uygun 65tl 1kg.
1kg tereyag aldik.
bize kolonya hediye etti kokusu mutis akasya cicegiymis ilk defa gordum.
cay ikram ettiler.
esiyle beraber oralilarmis.
Boyle 4 ay falan aciyorlarmis kisinda mantar topluyorlarmis
ist. emekli olunca yerlesmisler.
Ablada cok tatliydi.
O da kuymagi cok merak ediyormus Seneye sozlestik ben kuymak yapicam kahvaltilik onlardan yicez orada ilgaz daglarina karsi :)
Yerim ya cok tatlilar samimiler.
Cocuklari evlenmis kalmislar edi budu.
tv bile izlemiyoruz boyle birbirimize bakiyoz iste diyor kadin..
Böyle bal yapip tereyag satip cay satip para kazaniyolar.

Allah bol bereket versin insAllah.

155tl verdik.
annemlerde aldi.
Bana tereyag yollicak elinde yoktu alacaktim daha.

Bu ne güzel haber. Allah analı babalı sağlıklı huzurlu mutlu büyütsün inşallah.

Tebrik ederim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah güle güle büyütün :)

Yarın kahvaltilik almam gerek.

Yolda corba ictik gelincede acız dediler beklemediler yemek yapim kahvaltilik yedik cayla.
Yarina yaparim artik yemek.

Kafam kazan gibi.
Oranin oksijeni, havasi, sessizligi..
Burası cöplük gibi geliyor oralardan gelince.

Gözum nasil yesile alistiysa etrafa bakmadan eve girdim.
Hic ozlememisim.

Çeyizim serildi bugün annem bir çeyiz yapmış 4 kızın çeyizi olurdu ev doldu taştı herşeyi çok beğendiler.Milletin ağzı açık kaldı iyi günlerde kullanırız inşallah.

Çeyiz gitti binadakiler ev eşyası sanmışlar :) yok dedik bu çeyiz

Bu arada regl oldum akşam çok şükür.Gelinliğimi rahatça giyebileceğim

Masallah canim...
Benimde öyleydi.
Anne baba ayri olunca annem ayri yaogi babannemler ayri yapti. 3 tane utum var dusun.

Bazen diyorumki eksik olsaydi ds kendi zevkime gore yeni seyler ciktikcs alsaydım kalabaliklik olmasaydi. Simdi hersey var ama yer yok.

Afiyetle yigin insallah...
Ben bu sene deniz yuzu yeşillik yuzu goremedim

Canim cok istiyor boyle kafami dinleyeyim huzurlu bir aile yasantisi sureyim.
Aama nasibimde yokmus bu sene.

Annem güzel zevkli şeyler almış annemin aldıklarını beğenirim ben herkes de çok beğendi.Beğenmediğim şöyle olan olsaydı demedim hiç.Nişanlım normalde hiç birşey beğenmez çeyizleri çok güzel buldu ona da sevindim :)

Kayınvalidem diyorki anneme bu kadar çeyiz verilir mi oğluna ayırsaydın biraz ( kardeşim için) Diyor :)) ne güzel kendi oğlum kullanacak demiyor da

2 yaş 3 aylık.
Anne baba yı istememe, gece yarısı ben anneannede uyuyacağım diye tutturma vs oluyor
Yeni nesil çocuklar eskilere göre daha farklı sanırım, benim de 19 aylık oğlum var bu ara çok zorluyor bizi erken 2 yaş sendromu mu diyorum? Bizler nasıldık acaba ama annemden hiç böyle şeyler duymuyorum. Oğlum da kafasını vuruyor bi yerlere sürekli, dün biz de doktora gitmiştik bi de çocuk gelişim uzmanına uğradık, bunlardan bahsettim, ben genelde yapmaması için uyarıyordum acır falan diye anlatmaya çalışıyordum, uzman aşırı tepki vermeyin hemen ilgisini başka yöne çekin dedi mesela, farklı açıdan bakmamızı sağlayabiliyorlar gitmekte fayda var özetle yani canım

B Bugunneselibirgun canım sabret hepsi imtihan.
Bende evlendim sonra hemen oglum oldu.
4 sene gidemedim.
çok özlüyordum üzuluyordum.
cunku bekarkende giderdik.
Eşim cocugi bahane etti ozamanlar.
yok bensiz gidemezsin dedi.
maddiyat vs 4 sene öyle gidemedim.
Ama burnumda tuterde her sene.
sonra oglum 4 yasina geldi yolladi.
git dedi sonra kendide gelmeye basladi.
Şimdide hadi köye gidelim diyor.

Nasıl istemissem demek Allah yuzume guldu.
Sadece oraya gitsem bile yetiyor bana.
doyuyorum yesile maviye.

Insallah gecer canim bendeki durumda

Ne guzel hersry zamanla yerine oturmus

Günaydın kızlar

Bende bayadır abur cubur diyetine girmiştimAmma velakin bu aralar tozuttumÖnceden canım istemezdi şimdi hemen aklıma geliyor. zaten 50 kiloya düşmüştüm ama 1 kilosunu geri almışım .Bakalım tekrar bırakabilecek miyim

Halamın kızının nişanı varmış eylülün sonunda.İstanbulda oturuyorlar. Ama gitmicem.Babam kandırmaya çalışıyor iki gün gezeriz İstanbulu diye ama yemezlerrrGitmemek için nedenlerim var o yüzden gitmicem.

Ruhum nasıl gezmek istiyorsa artık. Çarkıfelekte arabayı bulmak için zarf seçiyorlarya.Ben hangi zarfı seçsem tatil çıkıyor. Evren bana mesaj veriyor

Günaydın eşim bugün nöbetçi inanın nefret ediyorum nöbet günlerimizden hele hafta sonuysa millet pikniğe gezmeye gidiyor biz öyle oturuyoruz . Kendime iş üretiyorum o günlerde yorgunluktan bayılıyorum resmen . Sanırım yine öyle bir gün olacak gibime geliyor ev tozlandı biraz silip süpüreceğim dolapta köy biberi var aldım ama doğramaya zamanım olmadı onu doğrayıp buzluğa koyacağım . Haftaya perşembe gece yola çıkıyoruz kv evine gideceğimiz için daralıyorum çok . Evi hep bi karışık mutfak hep bir yağlı git onun evinde temizlik yap gel kendi evimde temizlik yap ne anladım ben bu işten oluyor . Düzgün alışveriş yapmıyor hep dışarı çıkıp 3 soğan 2 domates al dön al dön daralıyorum bunları düşünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…