- 27 Nisan 2018
- 712
- 1.636
- 28
- 39
Resmen mücadele ediyorum zaten.Canım esmalarina inatla devam et. Bildiğim şeytanın vesvese verip seni okumaktan alıkoymaya çalıştığı. Uykun gelirse yüzünü filan yıka devam et geçecektir
O ne ya gece yemek fenaymışBen de kilo 52 problem yok da tatlıcıym cok.Bir de operasyondn kan değerim sınırın üzerinde cıkmıstı şeker.103 diye biraz düşüreyim onu dedim.
Beyin obezliği fena evet.Bi arkadaşım gece uykudan uyanıyırm mutfakta bisey kaldıysa yiyorm yatıyorm diyordu nası yani diyordm.Onu yenmek zor ama yenilmez diye bisey yok cnm.
Bu ne güzel haber. Allah analı babalı sağlıklı huzurlu mutlu büyütsün inşallah.Günaydın kızlar. Doğum yaptim :) Persembe 15'30 da evde yalnizken tam uzandim biraz yatayım baktim ki sanki acı bi tekme yedim. Oturmaya dogrulurken suyum aktığını hissettim. Eşim çalışıyordu. Onu, kv yi abim yengenleri falan aradım. Onlar gelene kadar da bekledim ama korktum suyun gelmesine. Doktorumla konuştum. Neyse sonra direkt hastaneye gittik beni hazırladılar suyum gelmeye devam ediyordu. Fazla bekletmeden sezeryana girdim. Dün sabah da taburcu oldum eve geldik.
Bebişim iyi cok.sukur. benim biraz ameliyattan dolayı agrim oluyor. O da geçecek insallah.
Sütüm henüz gelmedi. Ama israrla emziriyorum. Tabi mama veriyoruz.
Beklediğimizden erken geldi kızım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah..
Günaydın kızlar. Doğum yaptim :) Persembe 15'30 da evde yalnizken tam uzandim biraz yatayım baktim ki sanki acı bi tekme yedim. Oturmaya dogrulurken suyum aktığını hissettim. Eşim çalışıyordu. Onu, kv yi abim yengenleri falan aradım. Onlar gelene kadar da bekledim ama korktum suyun gelmesine. Doktorumla konuştum. Neyse sonra direkt hastaneye gittik beni hazırladılar suyum gelmeye devam ediyordu. Fazla bekletmeden sezeryana girdim. Dün sabah da taburcu oldum eve geldik.
Bebişim iyi cok.sukur. benim biraz ameliyattan dolayı agrim oluyor. O da geçecek insallah.
Sütüm henüz gelmedi. Ama israrla emziriyorum. Tabi mama veriyoruz.
Beklediğimizden erken geldi kızım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah..
Çeyizim serildi bugün annem bir çeyiz yapmış 4 kızın çeyizi olurdu ev doldu taştıherşeyi çok beğendiler.Milletin ağzı açık kaldı iyi günlerde kullanırız inşallah.
Çeyiz gitti binadakiler ev eşyası sanmışlar :) yok dedik bu çeyiz
Bu arada regl oldum akşam çok şükür.Gelinliğimi rahatça giyebileceğim
Yarın kahvaltilik almam gerek.
Yolda corba ictik gelincede acız dediler beklemediler yemek yapim kahvaltilik yedik cayla.
Yarina yaparim artik yemek.
Kafam kazan gibi.
Oranin oksijeni, havasi, sessizligi..
Burası cöplük gibi geliyor oralardan gelince.
Gözum nasil yesile alistiysa etrafa bakmadan eve girdim.
Hic ozlememisim.
Yeni nesil çocuklar eskilere göre daha farklı sanırım, benim de 19 aylık oğlum var bu ara çok zorluyor bizi erken 2 yaş sendromu mu diyorum? Bizler nasıldık acaba ama annemden hiç böyle şeyler duymuyorum. Oğlum da kafasını vuruyor bi yerlere sürekli, dün biz de doktora gitmiştik bi de çocuk gelişim uzmanına uğradık, bunlardan bahsettim, ben genelde yapmaması için uyarıyordum acır falan diye anlatmaya çalışıyordum, uzman aşırı tepki vermeyin hemen ilgisini başka yöne çekin dedi mesela, farklı açıdan bakmamızı sağlayabiliyorlar gitmekte fayda var özetle yani canım2 yaş 3 aylık.
Anne baba yı istememe, gece yarısı ben anneannede uyuyacağım diye tutturma vs oluyor
B Bugunneselibirgun canım sabret hepsi imtihan.
Bende evlendim sonra hemen oglum oldu.
4 sene gidemedim.
çok özlüyordum üzuluyordum.
cunku bekarkende giderdik.
Eşim cocugi bahane etti ozamanlar.
yok bensiz gidemezsin dedi.
maddiyat vs 4 sene öyle gidemedim.
Ama burnumda tuterde her sene.
sonra oglum 4 yasina geldi yolladi.
git dedi sonra kendide gelmeye basladi.
Şimdide hadi köye gidelim diyor.
Nasıl istemissem demek Allah yuzume guldu.
Sadece oraya gitsem bile yetiyor bana.
doyuyorum yesile maviye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?