Suda dahil evetSu ihtiyacınıda ondan karşılıyorsanız 2 aylık hatta 2 ay 5 günlük normal,bizede 25 küsür geldi 2 aylık ama su kullanmıyoruz kombi kapalı sadece ocak güneş enerjisi var sıcak su için ama sıcaklarda ona bile gerek kalmıyor :) soğuk su yetiyor
5 gün evlilik izni ve 3 hafta da yıllık izin aldım.Toplam bir ay.Yaptığım en uzun tatil olacak.3,5 aydır arkadaşım işimi yapıyorum anam ağladı.Millet tatile gitti geldi kimisi üçüncüye gitti.Ben düğün izni ile birleştirdim.
Yarın çeyizim gidiyor evim serilecek.Allah'ım huzurlu, bir yuva nasip etsin.O kadar bekledim inşallah mutlu oluruz Allah utandırmasın.
Yrn bir de gelinlik provam var.
Haftaya da kuaföre gidip saçımı boyatacam düğün öncesi.Kaş yüz aldırmam lazım o kadar hassas bir yüzüm varki 1 hafta sivilce oluyor pazar günü de onu halletsem haftaya kadar iyi olsa.
Bir de dişçiye gidip diş temizliği yaptırmalıyım
Salı günü inş gelinliğimi almış olurum.Salı Perdeler gelecek.Pazartesi de mutfak masam gelecek inş.
Söylemesi ayıp reğl olmam lazım bugünlerde keşke yrn olsam da bitse sonra tüm ağdaya gitmem lazım.Haftaya kına ve düğün var.2 gün sonra balayı inş.
Balayından gelince de yükselme sınavına hazırlanmaya başlamalıyım.Notları hazırladım.
Kitaplarımı poşetledim 12 torba çıktı.Tam bitti uzandım bi baktım diğer dolapta da varmış az dinleneyim de onları da ayarlayım.Hayırlısı ile şu günleri bir atlatsak.
Sabah 10 da gelecek kamyon onca şey nasıl gidecek.Bana tır lazımmış
Amin canımberen_naz
Beni 8 yıl öncesinde bu zamanlara götürdün, evlilik tarihimiz de aynı zaten :) zor, telaşeli fakat güzel zamanlar, Allah mutluluğunuzu daim etsin
Günaydın kızlar. Doğum yaptim :) Persembe 15'30 da evde yalnizken tam uzandim biraz yatayım baktim ki sanki acı bi tekme yedim. Oturmaya dogrulurken suyum aktığını hissettim. Eşim çalışıyordu. Onu, kv yi abim yengenleri falan aradım. Onlar gelene kadar da bekledim ama korktum suyun gelmesine. Doktorumla konuştum. Neyse sonra direkt hastaneye gittik beni hazırladılar suyum gelmeye devam ediyordu. Fazla bekletmeden sezeryana girdim. Dün sabah da taburcu oldum eve geldik.
Bebişim iyi cok.sukur. benim biraz ameliyattan dolayı agrim oluyor. O da geçecek insallah.
Sütüm henüz gelmedi. Ama israrla emziriyorum. Tabi mama veriyoruz.
Beklediğimizden erken geldi kızım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah..
Günaydın kızlar. Doğum yaptim :) Persembe 15'30 da evde yalnizken tam uzandim biraz yatayım baktim ki sanki acı bi tekme yedim. Oturmaya dogrulurken suyum aktığını hissettim. Eşim çalışıyordu. Onu, kv yi abim yengenleri falan aradım. Onlar gelene kadar da bekledim ama korktum suyun gelmesine. Doktorumla konuştum. Neyse sonra direkt hastaneye gittik beni hazırladılar suyum gelmeye devam ediyordu. Fazla bekletmeden sezeryana girdim. Dün sabah da taburcu oldum eve geldik.
Bebişim iyi cok.sukur. benim biraz ameliyattan dolayı agrim oluyor. O da geçecek insallah.
Beklediğimizden erken geldi kızım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah..
Abowwwwah canımm Allah beterinden korusun bu kulaklar neler duydu kuzenımın bi arkadası evlendı gayet mutlu mesut. ilk basta hani özel munasebetleri olmamıs bi kaç gün sonradan çocuk ben kadınlardan hoslanmıyorum o manada falan demesınmı
kız agla agla bı hal olmus madem öylesin kızı nıye yaktın akılsız yaa tabi güya kendını aklamıs oldu kız anlatmaz herkese nasılssa dıye dsunmustur bosanmıslar snra çok uzulmustum Allah basa vermesin
Ay ben de alınırım.Uyku sersemi olabilir ama tersleyemezsin.Yada ben uyucam sabah beni uyandırmayın de.Anneler iste hep arka çıktıklarından oluyor bunlar..yok canim cok sukur bilerek kasti kimseyi kirmam.
dun disari cikarken kardesim uyuyordu(sabah baliga gitti geldi uyudu yine)
bizde gezmeye gidicez saat oglen 12 falan
esim cagiralim gelsin o da uyansin dedi.
Esim odasina gitti tersledi kardesim.
Gelmiyorum ne uyandiriyosunuz beni giderseniz gidin dedi.
Esimde hic ses etmedi.
Ben cok sinirlendim.
Biz insanlik ettik evde yatmasin gelsin o da gorsun diye.
Terslemenin alemi ne?
Ben gelmicem siz gidin dersin ters konusmanin alemi ne?
Annem hemen aman uykusundan uyandirmayin o uykusundan uyandirilinca öyle vs va aciklama yapiyor. (cunku annen pohpohluyor)
Öyle bir dunya yok saygisizlik edemez.
tersleyemez dedim.
Biz insanlik ettik dedim.
Esim bosver uyku sersemiydi bisi demediki zaten biz gidelim dedi.
Hatta eve gelince esim laf atti yine hemen ben konusmadim.
Ama hatasini anladi.
Bugun sabah hemen abla napiyoruz?
Sunu alayim şunu seversin.
Yok incir toplim yok size tatli ismarlicam aksam vs vs.
Ama yani karsindaki insan 43 yasinda esim alinmadi ben alindim.
Hep böyle degil tabiki ama bazen böyle triplere gidiyor.
Biz napmisiz yani sucumuz ne.
Aynen öyle bacım..Eden bulur canım.
Benim vicdanim rahat.
keşkelerim yok mu çok ama kader iste yasanmasi lazimmis.
Esmalarda ben gündüz okudıgım halde cok esniyorm cnm.Israrla devam ediyorm.Gündüz okuma sansın varsa gündüz oku,yok sa kaldığın yerden devam et uyanınca derim.Canım benim bir bildiğim hoca var çok da ihtiyacı var atanamadı özelde çalışıyor ama yetyor para matematik öğretmeni çok uxaksınız yakın olsa önerirdim.çok parada almazdı kuzunda öğrenirdi
Zamlardandır o öyle
Bakalım bundan sonra ne gelcek faturalar hergün zam hergün zam
Nasıl davranıyor mesela.
Benim oğlumda değişik davranıyordu 4 yaşa düzelir yazıyotdu nette kitaplarda gerçekten 4 yaş geldikçe herşey değişir oldu yani 2 aydır bile farketti.
2 yaş sendromu fena 3 yaş da fena
Ağlama krizleri sebepsiz ağlamalar uyanıp bağırmalar vurmalar güzel güzel konuşarak aşmaya çalıştık devletin pedagog una götürdüm normal sakin kal demişti. Tabi baxen sakin kalmak zor oluyor.
Kızlar selam ya bişiy sorucam biraz dini ama sıkıntı olmaz umuyorum.
Şimdi günlük esma okuyorum 2 3 gün okuyorum sonra bana çok ağırlık basıyor hergün yapmsys çalışıyorum ama zorlanıyorum tövbe diyorum şeytanın oyunumu bu sürekli uyuklar buluyorum kendimi sizede oluyor mu
Oyy Masallahh..Allah analı babalı büyütsün canım.Gözünüz aydınnnnGünaydın kızlar. Doğum yaptim :) Persembe 15'30 da evde yalnizken tam uzandim biraz yatayım baktim ki sanki acı bi tekme yedim. Oturmaya dogrulurken suyum aktığını hissettim. Eşim çalışıyordu. Onu, kv yi abim yengenleri falan aradım. Onlar gelene kadar da bekledim ama korktum suyun gelmesine. Doktorumla konuştum. Neyse sonra direkt hastaneye gittik beni hazırladılar suyum gelmeye devam ediyordu. Fazla bekletmeden sezeryana girdim. Dün sabah da taburcu oldum eve geldik.
Canım esmalarina inatla devam et. Bildiğim şeytanın vesvese verip seni okumaktan alıkoymaya çalıştığı. Uykun gelirse yüzünü filan yıka devam et geçecektirCanım benim bir bildiğim hoca var çok da ihtiyacı var atanamadı özelde çalışıyor ama yetyor para matematik öğretmeni çok uxaksınız yakın olsa önerirdim.çok parada almazdı kuzunda öğrenirdi
Zamlardandır o öyle
Bakalım bundan sonra ne gelcek faturalar hergün zam hergün zam
Nasıl davranıyor mesela.
Benim oğlumda değişik davranıyordu 4 yaşa düzelir yazıyotdu nette kitaplarda gerçekten 4 yaş geldikçe herşey değişir oldu yani 2 aydır bile farketti.
2 yaş sendromu fena 3 yaş da fena
Ağlama krizleri sebepsiz ağlamalar uyanıp bağırmalar vurmalar güzel güzel konuşarak aşmaya çalıştık devletin pedagog una götürdüm normal sakin kal demişti. Tabi baxen sakin kalmak zor oluyor.
Kızlar selam ya bişiy sorucam biraz dini ama sıkıntı olmaz umuyorum.
Şimdi günlük esma okuyorum 2 3 gün okuyorum sonra bana çok ağırlık basıyor hergün yapmsys çalışıyorum ama zorlanıyorum tövbe diyorum şeytanın oyunumu bu sürekli uyuklar buluyorum kendimi sizede oluyor mu
Allahım analı babalı buyutsun canım masAllah mınık kuşu öp bizim için darısı basımıza ınsAllahhGünaydın kızlar. Doğum yaptim :) Persembe 15'30 da evde yalnizken tam uzandim biraz yatayım baktim ki sanki acı bi tekme yedim. Oturmaya dogrulurken suyum aktığını hissettim. Eşim çalışıyordu. Onu, kv yi abim yengenleri falan aradım. Onlar gelene kadar da bekledim ama korktum suyun gelmesine. Doktorumla konuştum. Neyse sonra direkt hastaneye gittik beni hazırladılar suyum gelmeye devam ediyordu. Fazla bekletmeden sezeryana girdim. Dün sabah da taburcu oldum eve geldik.
Allah analı babalı büyütsün.MasallahGünaydın kızlar. Doğum yaptim :) Persembe 15'30 da evde yalnizken tam uzandim biraz yatayım baktim ki sanki acı bi tekme yedim. Oturmaya dogrulurken suyum aktığını hissettim. Eşim çalışıyordu. Onu, kv yi abim yengenleri falan aradım. Onlar gelene kadar da bekledim ama korktum suyun gelmesine. Doktorumla konuştum. Neyse sonra direkt hastaneye gittik beni hazırladılar suyum gelmeye devam ediyordu. Fazla bekletmeden sezeryana girdim. Dün sabah da taburcu oldum eve geldik.
Yok artık şok oldum burdaBugün akşam oturmaya gideceğimiz komşu aradı az önce. Margarinin veya tereyağın var mı dedi bende evet var dedim kremşantin var mı dedi evet var dedim . Kızım varya dışarı çıkamıyorum gelip alayım dedi tmm dedim.Geldi aldı gitti giderken çekirdekle çayıda getiririm diyecektim vazgeçtim . Kankası evde yok herhalde ondan bana geldi . Bizi ta Pazartesi davet etti insan hiç bi alışveriş yapmaz plan yapmaz anlamıyorum daha dün akşam dışarıdan geldiler gördük zaten evimizin altında 2 adet market var kızı 7 aylık kucağına al in zor değil ya . Verdiğim şey önemli değil onun hesabını yapmıyorum ama komik geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?