Küçük Düşün Büyük Olsun!

Suda dahil evet

Kızlar bugün bir sürü çamaşır yıkadım temizlik yaptım alışverişe gittim hiç eksik bitmiyor ne yazıkki. Sonra yemek yaptım ütü masa hazırladım duşa girdim . Eşim geldi yemek yedik giyindik komşumuza gittik hediyemizi çok beğendiler sevindim o yüzden . Eve geldik başım ağrıyor yarın saat 11 de doktorda randevum var rutin kontrol için .

5 gün evlilik izni ve 3 hafta da yıllık izin aldım.Toplam bir ay.Yaptığım en uzun tatil olacak.3,5 aydır arkadaşım işimi yapıyorum anam ağladı.Millet tatile gitti geldi kimisi üçüncüye gitti.Ben düğün izni ile birleştirdim.

Yarın çeyizim gidiyor evim serilecek.Allah'ım huzurlu, bir yuva nasip etsin.O kadar bekledim inşallah mutlu oluruz Allah utandırmasın.

Yrn bir de gelinlik provam var.
Haftaya da kuaföre gidip saçımı boyatacam düğün öncesi.Kaş yüz aldırmam lazım o kadar hassas bir yüzüm varki 1 hafta sivilce oluyor pazar günü de onu halletsem haftaya kadar iyi olsa.

Bir de dişçiye gidip diş temizliği yaptırmalıyım
Salı günü inş gelinliğimi almış olurum.Salı Perdeler gelecek.Pazartesi de mutfak masam gelecek inş.

Söylemesi ayıp reğl olmam lazım bugünlerde keşke yrn olsam da bitse sonra tüm ağdaya gitmem lazım.Haftaya kına ve düğün var.2 gün sonra balayı inş.

Balayından gelince de yükselme sınavına hazırlanmaya başlamalıyım.Notları hazırladım.

Kitaplarımı poşetledim 12 torba çıktı.Tam bitti uzandım bi baktım diğer dolapta da varmış az dinleneyim de onları da ayarlayım.Hayırlısı ile şu günleri bir atlatsak.

Sabah 10 da gelecek kamyon onca şey nasıl gidecek.Bana tır lazımmış

Amin canım beren_naz

Beni 8 yıl öncesinde bu zamanlara götürdün, evlilik tarihimiz de aynı zaten :) zor, telaşeli fakat güzel zamanlar, Allah mutluluğunuzu daim etsin

Kızlar bu yılın ütü şampiyonu belli oldu

00.00’da başlayıp 1 tefsir programı, 1 türk filmi ve 1 türk dizisi eşliğinde 7 pantolon, 6 tişört, 4 bluz, 2 hırka, 20 gömlek, 1 etek, 5 minnoş elbise ütüledim

ütü yapmamak için aynı şeyleri giyiyorduk sürekli, ömrümde ilk defa bu kadar ütü biriktirdim. ütü yapmak en sevdiğim ev işi üstelik

ağustos böceğinin hikayesini dinlediniz, inşAllah büyüyünce karınca olurum :)

Günaydınlar herkese

Günaydın kızlar. Doğum yaptim :) Persembe 15'30 da evde yalnizken tam uzandim biraz yatayım baktim ki sanki acı bi tekme yedim. Oturmaya dogrulurken suyum aktığını hissettim. Eşim çalışıyordu. Onu, kv yi abim yengenleri falan aradım. Onlar gelene kadar da bekledim ama korktum suyun gelmesine. Doktorumla konuştum. Neyse sonra direkt hastaneye gittik beni hazırladılar suyum gelmeye devam ediyordu. Fazla bekletmeden sezeryana girdim. Dün sabah da taburcu oldum eve geldik.
Bebişim iyi cok.sukur. benim biraz ameliyattan dolayı agrim oluyor. O da geçecek insallah.
Sütüm henüz gelmedi. Ama israrla emziriyorum. Tabi mama veriyoruz.
Beklediğimizden erken geldi kızım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah..

Allah analı babalı büyütsün zelalke .. bahtı, şansı açık olsun

Ay hayırlı olsun.

zelalke canımmm allah analı babalı büyütsün kokla kızını bol bol öpüyorum ikinizi de günaydın Kızlar uyandık güzel uyumuşuz evimiz serinledi o yüzden çok mutluyum artık kahvaltı yaptık 11:00 de jinekolokta randevum var oraya gideceğiz . Akşama makarna ve et var . Bu arada balkonumdaki biberlerim çiçek açmış yakında biber yiyeceğiz desem gerçi haftaya ailemize gidiyoruz 20 gün yokuzzzz

AbowwwwAynen ya niye yakıyosn milletin basını!

Ay ben de alınırım.Uyku sersemi olabilir ama tersleyemezsin.Yada ben uyucam sabah beni uyandırmayın de.Anneler iste hep arka çıktıklarından oluyor bunlar..

Esmalarda ben gündüz okudıgım halde cok esniyorm cnm.Israrla devam ediyorm.Gündüz okuma sansın varsa gündüz oku,yok sa kaldığın yerden devam et uyanınca derim.

Oyy Masallahh..Allah analı babalı büyütsün canım.Gözünüz aydınnnn

Selam herkese
Nasılsınız?

Dün kıza ayakkabı alacaktık. Denemem diye tutturdu. Alamadan geldik. Bir tanesini denesin etiketine bakmadan alacaktım halbuki, kopardı yaygarayı

Canım esmalarina inatla devam et. Bildiğim şeytanın vesvese verip seni okumaktan alıkoymaya çalıştığı. Uykun gelirse yüzünü filan yıka devam et geçecektir

Allahım analı babalı buyutsun canım masAllah mınık kuşu öp bizim için darısı basımıza ınsAllahh
süt içinde anne degılım ama nacızane tavsıyem kuzenım normal dogum yaptı o da sutunde sorun yasadı daha dgrusu sut vardıda bebek emmedıgı için devamı gelmıyordu bi hafta boyunca hastaneye gıdıp hemsırelerin yardımıyla emzırdı bebısı sımdı 1.5yasında masAllah hala emıyor gerekırse takvıye yardım alıp her seyı dene bence
selam ve sevgıler

Allah analı babalı büyütsün.Masallah
Prensesi bizim yerimize de öpün

Yok artık şok oldum burda
Yazmadan gecemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…