Kremşantili muhallebili kadayıf tatlısı yapmış dün gece yedik . Eve gelince eşim diyor ki bizim kremşanti ile margarinin tadı ne kadar güzeldi öyle değil mi hey allahım dedim vallaYok artık şok oldum burda
Yazmadan gecemedim
Geçmiş olsun canım neyi var, yaşı kaçtıSelam herkese
Çocuğumu psikiyatriye götürmeye karar verdim. Çok acayipleşti. Geçici bir şey mi yoksa daha beter sorunların başlangıcı mı bilemiyorum
keşke aynı zamanlarda denk gelseydik, iyi valla uyuman süper olmuşBende sizin otelin 2 bina yanında kaldım, marmarise doğru
o yolda ben hep uyumusum esimde korkmus uyanırsam kötü olurum diye, hiç bilmiyorum
Allah'ım sana geliyorumKremşantili muhallebili kadayıf tatlısı yapmış dün gece yedik . Eve gelince eşim diyor ki bizim kremşanti ile margarinin tadı ne kadar güzeldi öyle değil mi hey allahım dedim valla
2 tane kurabiye vardı birde o tatlı ellerine sağlık yapmışAllah'ım sana geliyorum
Ne insanlar var
Ben bana gelecek misafirlerine özellikle bişey yemeden gelin derim
Bir sürü hazırlanırim
Yiyip icirmeyi çok severim
Kadında yedirip içirmiş cnm.Yapmayın kızlar bukadr herseye takılmayın.Komsu komsunun külüne muhtaçtır.Benden komsum bir fincan seker istediğinde mutlu oluyorm,bak bana güveniyor diye.Ondan sonra komşuluk öldü diyoruzAllah'ım sana geliyorum
Ne insanlar var
Ben bana gelecek misafirlerine özellikle bişey yemeden gelin derim
Bir sürü hazırlanırim
Yiyip icirmeyi çok severim
O iş biraz ilişkilerle alakalı aslında yapmıştı sorun yoktu yapmasa da olur önemli değildiKadında yedirip içirmiş cnm.Yapmayın kızlar bukadr herseye takılmayın.Komsu komsunun külüne muhtaçtır.Benden komsum bir fincan seker istediğinde mutlu oluyorm,bak bana güveniyor diye.Ondan sonra komşuluk öldü diyoruz
Tabiki bizde isteriz komsumuzdanKadında yedirip içirmiş cnm.Yapmayın kızlar bukadr herseye takılmayın.Komsu komsunun külüne muhtaçtır.Benden komsum bir fincan seker istediğinde mutlu oluyorm,bak bana güveniyor diye.Ondan sonra komşuluk öldü diyoruz
Kız benim Kuvetyli komsum var adam yılda 15 gün geliyor Türkşye ye .Sıfır Türkce biliyor.Selamın aleyküm,Aleykümselamdan ileri gidemedik aha 5 senedir.Adam her gelişinde Kuveytten buraya yas hurma ve çay tasıyıor bize.Ben de karşılığında Bursa dan hatıralar veriyorum kapatıyoruz seneyi:)İnsansa karsındaki sene de bir de görse insanlığını yapıyor.O iş biraz ilişkilerle alakalı aslında yapmıştı sorun yoktu yapmasa da olur önemli değildi
Ahh herkes siz değil ne yazıkki . Geçen hafta bize geldiler neden eve klima almıyormuşuz ? Afrinden ne kadar tazminat almışız gibi sorular sordu ayrıca bunu benim başka görüştüğüm bir komşuma daha sormuştu . Samimi göremiyorum bir türlü anlataa bildim mi yoksa isteyebilir ama ben ona gideceğim benden istemesinin anlamı neKız benim Kuvetyli komsum var adam yılda 15 gün geliyor Türkşye ye .Sıfır Türkce biliyor.Selamın aleyküm,Aleykümselamdan ileri gidemedik aha 5 senedir.Adam her gelişinde Kuveytten buraya yas hurma ve çay tasıyıor bize.Ben de karşılığında Bursa dan hatıralar veriyorum kapatıyoruz seneyi:)İnsansa karsındaki sene de bir de görse insanlığını yapıyor.
O komsular mıydı kız gittiğiniz:)Yok deseydin keşke:)Aman iste bebekliymiş ya üşenmiştir asagu inmeye..Ahh herkes siz değil ne yazıkki . Geçen hafta bize geldiler neden eve klima almıyormuşuz ? Afrinden ne kadar tazminat almışız gibi sorular sordu ayrıca bunu benim başka görüştüğüm bir komşuma daha sormuştu . Samimi göremiyorum bir türlü anlataa bildim mi yoksa isteyebilir ama ben ona gideceğim benden istemesinin anlamı ne
Hahaha aşağı inmekte bana gelmek aynı mesafe aman neyse boşver. Bugün jinekologa gittim doktor herşey gayet iyi dedi yumurtalar filan gayet iyiymiş. Kan tahlili verdim harmanlar için sonuç çıktı ama doktor Pazartesi bakacak acaba bir sorun var mı gerildim birazO komsular mıydı kız gittiğiniz:)Yok deseydin keşke:)Aman iste bebekliymiş ya üşenmiştir asagu inmeye..
Kızz hayırdır hayırlı haberler mi var:)Hadi insallahHahaha aşağı inmekte bana gelmek aynı mesafe aman neyse boşver. Bugün jinekologa gittim doktor herşey gayet iyi dedi yumurtalar filan gayet iyiymiş. Kan tahlili verdim harmanlar için sonuç çıktı ama doktor Pazartesi bakacak acaba bir sorun var mı gerildim biraz
Yok yok bebek düşünmüyoruz ama öyle rutin hormonlara vs baksın gittikKızz hayırdır hayırlı haberler mi var:)Hadi insallahRutin kontrollerde bakar,stres yapma.
Tucecim hayırlı olsun. Ama stres yapmamaya çalış bence seni rahatlatan ne varsa onlarla ilgilen. Rahat olursan daha iyi sonuçlanacaktır herşey.Hahaha aşağı inmekte bana gelmek aynı mesafe aman neyse boşver. Bugün jinekologa gittim doktor herşey gayet iyi dedi yumurtalar filan gayet iyiymiş. Kan tahlili verdim harmanlar için sonuç çıktı ama doktor Pazartesi bakacak acaba bir sorun var mı gerildim biraz
Bebek istemiyoruz ya öylesine her 6 ayda bir gidiyorduk Buda onlardan birisi . Sonuç ekran görüntüsünü gebelik bölümüne attım Kızlar anlar diye maşallah bir Allah’ın kuluda birşey yazmıyor . Burası ne kadar aktif bir bölüm herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyorlar o yüzden seviyorum burayıTucecim hayırlı olsun. Ama stres yapmamaya çalış bence seni rahatlatan ne varsa onlarla ilgilen. Rahat olursan daha iyi sonuçlanacaktır herşey.
Bu pahalilikta herkes kuruş hesaplarken herşeyin fiyatının ikiye katlandığı aldığımız maaşın yerinde saydığını düşünürsek mümkün olduğunca birinden birşey istememek en güzeli olacaktır. Ha ihtiyacı olduğunu bildiğimiz biriyse istemede de bir şekild e destek olunmaya çalışılır. Ama bu şekilde pek doğru olmamış
Geçmiş olsun canım neyi var, yaşı kaçtı
Bebek istemiyoruz ya öylesine her 6 ayda bir gidiyorduk Buda onlardan birisi . Sonuç ekran görüntüsünü gebelik bölümüne attım Kızlar anlar diye maşallah bir Allah’ın kuluda birşey yazmıyor . Burası ne kadar aktif bir bölüm herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyorlar o yüzden seviyorum burayı
Bi bayan baktı bi sorun yok tek sorun b12 düşğk biraz galiba ilaç kullanmaya başlamam lazım olacakBuraya da atsana belki biz anlarız
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt bebeğiniGünaydın kızlar. Doğum yaptim :) Persembe 15'30 da evde yalnizken tam uzandim biraz yatayım baktim ki sanki acı bi tekme yedim. Oturmaya dogrulurken suyum aktığını hissettim. Eşim çalışıyordu. Onu, kv yi abim yengenleri falan aradım. Onlar gelene kadar da bekledim ama korktum suyun gelmesine. Doktorumla konuştum. Neyse sonra direkt hastaneye gittik beni hazırladılar suyum gelmeye devam ediyordu. Fazla bekletmeden sezeryana girdim. Dün sabah da taburcu oldum eve geldik.
Bebişim iyi cok.sukur. benim biraz ameliyattan dolayı agrim oluyor. O da geçecek insallah.
Sütüm henüz gelmedi. Ama israrla emziriyorum. Tabi mama veriyoruz.
Beklediğimizden erken geldi kızım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah..
Canım oğlum gün içi fırsat vermiyorEsmalarda ben gündüz okudıgım halde cok esniyorm cnm.Israrla devam ediyorm.Gündüz okuma sansın varsa gündüz oku,yok sa kaldığın yerden devam et uyanınca derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?