Küçük Düşün Büyük Olsun!

Yok artık şok oldum burda
Yazmadan gecemedim
Kremşantili muhallebili kadayıf tatlısı yapmış dün gece yedik . Eve gelince eşim diyor ki bizim kremşanti ile margarinin tadı ne kadar güzeldi öyle değil mi hey allahım dedim valla

Kremşantili muhallebili kadayıf tatlısı yapmış dün gece yedik . Eve gelince eşim diyor ki bizim kremşanti ile margarinin tadı ne kadar güzeldi öyle değil mi hey allahım dedim valla
Allah'ım sana geliyorum
Ne insanlar var
Ben bana gelecek misafirlerine özellikle bişey yemeden gelin derim
Bir sürü hazırlanırim
Yiyip icirmeyi çok severim

Allah'ım sana geliyorum
Ne insanlar var
Bir sürü hazırlanırim
2 tane kurabiye vardı birde o tatlı ellerine sağlık yapmış

Allah'ım sana geliyorum
Ne insanlar var
Bir sürü hazırlanırim
Kadında yedirip içirmiş cnm.Yapmayın kızlar bukadr herseye takılmayın.Komsu komsunun külüne muhtaçtır.Benden komsum bir fincan seker istediğinde mutlu oluyorm,bak bana güveniyor diye.Ondan sonra komşuluk öldü diyoruz

O iş biraz ilişkilerle alakalı aslında yapmıştı sorun yoktu yapmasa da olur önemli değildi

Tabiki bizde isteriz komsumuzdan
Ama bana gelecek komşudan da istenmez heralde çok ayıp bence

O iş biraz ilişkilerle alakalı aslında yapmıştı sorun yoktu yapmasa da olur önemli değildi
Kız benim Kuvetyli komsum var adam yılda 15 gün geliyor Türkşye ye .Sıfır Türkce biliyor.Selamın aleyküm,Aleykümselamdan ileri gidemedik aha 5 senedir.Adam her gelişinde Kuveytten buraya yas hurma ve çay tasıyıor bize.Ben de karşılığında Bursa dan hatıralar veriyorum kapatıyoruz seneyi:)İnsansa karsındaki sene de bir de görse insanlığını yapıyor.

Ahh herkes siz değil ne yazıkki . Geçen hafta bize geldiler neden eve klima almıyormuşuz ? Afrinden ne kadar tazminat almışız gibi sorular sordu ayrıca bunu benim başka görüştüğüm bir komşuma daha sormuştu . Samimi göremiyorum bir türlü anlataa bildim mi yoksa isteyebilir ama ben ona gideceğim benden istemesinin anlamı ne

O komsular mıydı kız gittiğiniz:)Yok deseydin keşke:)Aman iste bebekliymiş ya üşenmiştir asagu inmeye..

O komsular mıydı kız gittiğiniz:)Yok deseydin keşke:)Aman iste bebekliymiş ya üşenmiştir asagu inmeye..
Hahaha aşağı inmekte bana gelmek aynı mesafe aman neyse boşver. Bugün jinekologa gittim doktor herşey gayet iyi dedi yumurtalar filan gayet iyiymiş. Kan tahlili verdim harmanlar için sonuç çıktı ama doktor Pazartesi bakacak acaba bir sorun var mı gerildim biraz

Kızz hayırdır hayırlı haberler mi var:)Hadi insallahRutin kontrollerde bakar,stres yapma.

Tucecim hayırlı olsun. Ama stres yapmamaya çalış bence seni rahatlatan ne varsa onlarla ilgilen. Rahat olursan daha iyi sonuçlanacaktır herşey.

Bu pahalilikta herkes kuruş hesaplarken herşeyin fiyatının ikiye katlandığı aldığımız maaşın yerinde saydığını düşünürsek mümkün olduğunca birinden birşey istememek en güzeli olacaktır. Ha ihtiyacı olduğunu bildiğimiz biriyse istemede de bir şekild e destek olunmaya çalışılır. Ama bu şekilde pek doğru olmamış

Bebek istemiyoruz ya öylesine her 6 ayda bir gidiyorduk Buda onlardan birisi . Sonuç ekran görüntüsünü gebelik bölümüne attım Kızlar anlar diye maşallah bir Allah’ın kuluda birşey yazmıyor . Burası ne kadar aktif bir bölüm herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyorlar o yüzden seviyorum burayı

Buraya da atsana belki biz anlarız

Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt bebeğini
Esmalarda ben gündüz okudıgım halde cok esniyorm cnm.Israrla devam ediyorm.Gündüz okuma sansın varsa gündüz oku,yok sa kaldığın yerden devam et uyanınca derim.
Canım oğlum gün içi fırsat vermiyor
İçimden tekrarlıyorum ama geceleri uyutunca esmalarımı daha düzenli okuyorum. O an uykum geliyor ayrı birde okuduğum günler de ağırlık oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…