bir semetin kultur merkezinde kadro almis.Uygun bir dille güzelce söylemişsin.
Bazı insanlara karşı böyle net olmak lazım yoksa başka türlü olmuyor. O kırılmasın bu kırılmasın diye kırılan biz oluyoruz çünkü.
Lellim eltinin kızı mebde öğretmen mi yoksa dersanede mi çalışıyor
Ben kızı lisede öğretmen olarak anlamışım da:) ondan sordumbir semetin kultur merkezinde kadro almis.
ayrica ozel ders veriyormus istege gore.
ya esimde karismadigi icin bana ben tavrimi koymak zorundayim.
yoksa önune gecemem.
uygun bir izahla gerek ornek gostererek gerek anlatarak izah edicem.
Benden telf. msj beklememeyi.
evime cat kapı gelemeyeceklerini.
Benden maddi anlamda kimsenin beklentisi olmamasini
Canimin istemedigiyle gorusmeyi kesebilecegimi ogrenmeleri gerekiyor.
umarım canim anlarlar.Ben kızı lisede öğretmen olarak anlamışım da:) ondan sordum
Bencede lellim en büyük şansın dediğin gibi eşinin karışmaması
Şimdiden önlemini almak lazımki sonra çok geç olmasın. Ama böyle böyle onlarda anlarlar sık aramamayı gelip gitmemeyi.Nasil davranmaları gerektiğini.
Kv oldu sonrada göz kanseri oldu gözünü almadılar ama çevresini aldılar damağından öevre yaptılar çok mecburi değilse böyle şeyleri gerekli görmüyorum kendisi gözlük takmak istemediği için olmuştukızlar merhaba size bir şey danışmak istiyorum, aranızda gözlerinden lazer ameliyat olan var mı? Konu topikle alakalı durmuyor biliyorum ama inanın tasarrufla alakalı :)
kızlar merhaba size bir şey danışmak istiyorum, aranızda gözlerinden lazer ameliyat olan var mı? Konu topikle alakalı durmuyor biliyorum ama inanın tasarrufla alakalı :)
canim onu bende okudum.Kv oldu sonrada göz kanseri oldu gözünü almadılar ama çevresini aldılar damağından öevre yaptılar çok mecburi değilse böyle şeyleri gerekli görmüyorum kendisi gözlük takmak istemediği için olmuştu
Lelli Allah de ötesini bırak
Aynen canim.Ay devamını yazamadım gözükmedi
Okudum
Elif şafak aşk öneririm mevlana ve şemsi anlatıyor
Birde sana alkış iyi olmuş söylemen uzak dursunlar önceden huzuru kaçırdılar bozdular zor gününde nerdeydiler meraklarından yanımıZda olacak olanlar güzel günlerfe de uzak dursunlar
Lellim daha ne yapacaksın ki.Yemek yapmışsın ev süpürmüşsün nevresim yıkamışsın.Ya hava degisimimi oldum ne oldum hic bisi yapasim yok.
Adapte olamadim hala..
Dünden yemegim var.
extra makarna yaptım.
nevresimler yikandi astım.
evi supurdum.
2 cicegim solmus gerci biri cicek vermis zambak idi digeri feslegen.
sarmasigim, aloeveram ve adini bilmiyorum pembe cicek acan bi cicek var o boy atmis epey.
kurumamis.
3 saksim bosa cikti.
onlara aloeverami dikicem.
dipten bebekler vermis minnos.
cogalsinlar bakalim.
Benden de arkadaslarima bile dagildi aloeveralardan.
Yarin dolap ici duzenlerim.
Dolaplarin icleri alt ust.
Kovalayan yok bakalim hallederim.
Bu hafta ogluma beyaz lacoste almam gerek.
Okul icin.
pant. almicam pacasini acicaz zaten son senesi.
2 montu var olursa bu senede giyecek olmazsa bakicaz artık.
Geriye esofman ve ayakkabi kalıyor.
Evde giymek icin esofmani var.
üst alirim 2 tanede yeter bu kış.
ahh kuzum toz alirdim ev silerdim ama yok.Lellim daha ne yapacaksın ki.Yemek yapmışsın ev süpürmüşsün nevresim yıkamışsın.
Lellinin hiç birşey yapmamış hali benim çok şey yapmış halim:)
Hamarat lelli:)
Eller cok zor vallahiBiz de bugün annemle ev temizledik benim çeyizler gidince ev ferahladı.
Bugün gene kıyafet ,kitap ,makyaj malzemeleri topladım gidecek onlar da eve.
Perde yarın gelecekti hala hazır değilmiş sinir oldum.Birillant biz garantili çalışıyoruz diyormuş hemen vermiyorlarmış öyle.
Bugün çamaşır makinesi ve fırın kuruldu.
6 sandalye gelecek ,mutfak masası gelecek.
Ne güzel yarın perde gelecekti sil süpür halılar serilecekti acayip canım sıkıldı.Artık ne zaman gelecek belli değil
Yrn dişçiye gidip dişlerimi temizletmem lazım 250₺ imiş 187 vakıf karşılıyor kalanı ben ödüyorum
Yarın 5 de gelinlik provam var.Gelinliği teslim alacağız.
Çarşamba saç boyatırım
Perşembe trafik sigortası için bankaya uğramam lazım.
Perşembe bir de düğün salonuna gideceğiz provaya fotoğraf ve flaş da götürmeliyiz.Müzikleri de seçmem lazım dün gece 4 e kadar müzik dinleyip kına için ayarladım.
Cuma ağda ,manikür ,pedikür yaptırsam
Cumartesi kına
Pazarda düğün öncesi kuaför ve fotoğraf çekimi :)
Bir de eve alışveriş yapmalıyız mutfak için.
2 gün önce çeyize eltim de geldi.İş yaptı.Bizim akşama gelinlik provamız vardı nişanlımla gidecektik.Bu da kızına bindallı almış kına için küçük gelmiş.Kızıyla beraber geldi bizle değişime.Gelinliğimi düğün öncesi kimsenin görmesini istemiyordum ama önce bir ara nişanlıma dedim perdeyi açtırmam içerde prova olacam dedim ama sonra gene açtırdım ayıp olmasın diye.Nişanlım bana teşekkür etti.
Kinci olmadığım için, büyüklük yaptığım için,
Provada perdeyi açmam dedin ama açtığım için,
bunlar bana artı sağladı :)
Ben kin tutmam dedim.Kızın yüzüme söylediği bişey yok imrenmiş olabilir.Evde nişanlım pide yaptırmıştı, tatlı, ayran ,kola ,karpuz almış.Çeyize yardım eden akrabalar için sofra serdik.Annem de kek poğaca yapmıştı.Akşama da sofra serdik eltim yardım etti birşey sordu karpuzu dolaptan çıkartayım mı diye.Kendi evin gibi davran sormana gerek yok dedim.Rahat olsun diye.
Gelinlikçiye giderken de kızı bana dediki keşke annem sen olsaydın dedi 5 yaşında çocuk.Öyle deyince ben de öyle deme canım dedim.Eltim de sessiz kaldı.
Eltime dedim biz herşeyi beraber yapıyoruz dedim.Nişanı da 1250₺ ben 1250₺ x verdi diye.Düğüne de 13000 ben 13000 o vericek dedim eşyaları da beraber ödeyeceğiz dedim.Yani kıskanmasına gerek olmadığını anlasın diye.Ellere karışmak zormuş :)
Eller cok zor vallahi
Allah ysrdimcin olsun ben elltinin kotu bir olduğunu hissetmedim
Ben de seviyorum kızı ya olumsuz birşey görmedim.Görsem ona göre davranırım ama benlik bir falsolu yok.İnşallah yanılmam.
Baskasinin lafina gire gardini alma canim insalara
Bana da aynisi denildi.
Su soyledir
Bu boyledir amann dikat et diye.
Ben kayınvalidenin oğluna söylemlerinden aralarındaki soğukluğu anladım.Ama beraberken bakıyorum gelinini sürekli övüyor kendi kızıyor ama başkalarının yanında çaktırmıyor :)
Ben bir evime gireyim de mesafemi korurum.Zaten balayı sonrası yükselme sınavım var oturup ders çalışacağım sonra da işim zaten yorucu, ev de büyük ev iş derken çok vaktim olmaz öyle gezmeyi seven bir tip de değilim.Ayda yılda bir görüşürüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?