Küçük Düşün Büyük Olsun!

bir semetin kultur merkezinde kadro almis.
ayrica ozel ders veriyormus istege gore.

ya esimde karismadigi icin bana ben tavrimi koymak zorundayim.
yoksa önune gecemem.
uygun bir izahla gerek ornek gostererek gerek anlatarak izah edicem.

Benden telf. msj beklememeyi.
evime cat kapı gelemeyeceklerini.
Benden maddi anlamda kimsenin beklentisi olmamasini
Canimin istemedigiyle gorusmeyi kesebilecegimi ogrenmeleri gerekiyor.

Ben kızı lisede öğretmen olarak anlamışım da:) ondan sordum
Bencede lellim en büyük şansın dediğin gibi eşinin karışmaması
Şimdiden önlemini almak lazımki sonra çok geç olmasın. Ama böyle böyle onlarda anlarlar sık aramamayı gelip gitmemeyi.Nasil davranmaları gerektiğini.

umarım canim anlarlar.

kızlar merhaba size bir şey danışmak istiyorum, aranızda gözlerinden lazer ameliyat olan var mı? Konu topikle alakalı durmuyor biliyorum ama inanın tasarrufla alakalı :)

kızlar merhaba size bir şey danışmak istiyorum, aranızda gözlerinden lazer ameliyat olan var mı? Konu topikle alakalı durmuyor biliyorum ama inanın tasarrufla alakalı :)
Kv oldu sonrada göz kanseri oldu gözünü almadılar ama çevresini aldılar damağından öevre yaptılar çok mecburi değilse böyle şeyleri gerekli görmüyorum kendisi gözlük takmak istemediği için olmuştu

Lelli Allah de ötesini bırak

Ay devamını yazamadım gözükmedi
Okudum
Elif şafak aşk öneririm mevlana ve şemsi anlatıyor

Birde sana alkış iyi olmuş söylemen uzak dursunlar önceden huzuru kaçırdılar bozdular zor gününde nerdeydiler meraklarından yanımıZda olacak olanlar güzel günlerfe de uzak dursunlar

Gorumcem oldu.
Soruny tam be bilmiyodum ama yarimsaag surmus toplam
Suan yuzde 80 gorugomus

canim onu bende okudum.
diger kitaplarina bakiyorum.
ig. de de paylasimlari sozleri hosuma gidiyor.
Aynen canim.
Aklima geliyor zaten.
ozaman bana sormadan yargisiz infaz yapmasalarmis.
Herseyde cahildik sozunun ardina siginilamaz.
Anneleri cahil degildi tartismam olmadi tamam ama hic yanimda durup bana ablalikda yapmadi.
Belki k.v bana yaptiklari ozaman hosuna bile gidiyordur.
Onlarda da kiskanclik vardi.

Ya hava degisimimi oldum ne oldum hic bisi yapasim yok.
Adapte olamadim hala..

Dünden yemegim var.
extra makarna yaptım.
nevresimler yikandi astım.
evi supurdum.
2 cicegim solmus gerci biri cicek vermis zambak idi digeri feslegen.
sarmasigim, aloeveram ve adini bilmiyorum pembe cicek acan bi cicek var o boy atmis epey.
kurumamis.
3 saksim bosa cikti.
onlara aloeverami dikicem.
dipten bebekler vermis minnos.
cogalsinlar bakalim.
Benden de arkadaslarima bile dagildi aloeveralardan.

Yarin dolap ici duzenlerim.
Dolaplarin icleri alt ust.
Kovalayan yok bakalim hallederim.

Bu hafta ogluma beyaz lacoste almam gerek.
Okul icin.
pant. almicam pacasini acicaz zaten son senesi.
2 montu var olursa bu senede giyecek olmazsa bakicaz artık.
Geriye esofman ve ayakkabi kalıyor.

Evde giymek icin esofmani var.
üst alirim 2 tanede yeter bu kış.

Lellim daha ne yapacaksın ki.Yemek yapmışsın ev süpürmüşsün nevresim yıkamışsın.
Lellinin hiç birşey yapmamış hali benim çok şey yapmış halim:)
Hamarat lelli:)

bugun 3 arkadasimla konustum.
1i ozel okula almis kaydini
2si etut merkezine vermis 3000tl.
Esimle konusup kesin karar vermem gerek.
cunku dersler baslamis..

Allahim bu belirsizlik kararsizlik cok kotu bisi.
Mantikli dusunemiyorum.

Goz kontrolune gittik oglum icin damla yazdilar akinti olsufundan dolagi.
Sonra kv. Ye gittik. Gorumcemle markete kirfasiye alisverisi yaptik bana. Parasini onlae verdiler.

Okul konusunu konustuk ben gecis yaptığım icin onlar 1 senem var saniyolaemis.
Ama 2 sene daha var.
O da yarim donem dondur o zaman dedi ama yarim donem icinde dondurmam yine.

Cunku ben kis cocuk perisan olmasin ordab oraya diyorm eger
Okula baslarsam baslamadan kv. Ile nasil bir konusma yapayim kayinpederin yaninda.

Ben cocugun duzeni bozulsun istemiyorum.
Nelere dikkat etsin .
Bize mi gelsin gitsi nasil olsun.
Siz cok yönlü bakabiliyosunuz

Biz de bugün annemle ev temizledik benim çeyizler gidince ev ferahladı.

Bugün gene kıyafet ,kitap ,makyaj malzemeleri topladım gidecek onlar da eve.

Perde yarın gelecekti hala hazır değilmiş sinir oldum.Birillant biz garantili çalışıyoruz diyormuş hemen vermiyorlarmış öyle.

Bugün çamaşır makinesi ve fırın kuruldu.
6 sandalye gelecek ,mutfak masası gelecek.
Ne güzel yarın perde gelecekti sil süpür halılar serilecekti acayip canım sıkıldı.Artık ne zaman gelecek belli değil

Yrn dişçiye gidip dişlerimi temizletmem lazım 250₺ imiş 187 vakıf karşılıyor kalanı ben ödüyorum

Yarın 5 de gelinlik provam var.Gelinliği teslim alacağız.
Çarşamba saç boyatırım
Perşembe trafik sigortası için bankaya uğramam lazım.
Perşembe bir de düğün salonuna gideceğiz provaya fotoğraf ve flaş da götürmeliyiz.Müzikleri de seçmem lazım dün gece 4 e kadar müzik dinleyip kına için ayarladım.

Cuma ağda ,manikür ,pedikür yaptırsam
Cumartesi kına
Pazarda düğün öncesi kuaför ve fotoğraf çekimi :)

Bir de eve alışveriş yapmalıyız mutfak için.

2 gün önce çeyize eltim de geldi.İş yaptı.Bizim akşama gelinlik provamız vardı nişanlımla gidecektik.Bu da kızına bindallı almış kına için küçük gelmiş.Kızıyla beraber geldi bizle değişime.Gelinliğimi düğün öncesi kimsenin görmesini istemiyordum ama önce bir ara nişanlıma dedim perdeyi açtırmam içerde prova olacam dedim ama sonra gene açtırdım ayıp olmasın diye.Nişanlım bana teşekkür etti.
Kinci olmadığım için, büyüklük yaptığım için,
Provada perdeyi açmam dedin ama açtığım için,
bunlar bana artı sağladı :)

Ben kin tutmam dedim.Kızın yüzüme söylediği bişey yok imrenmiş olabilir.Evde nişanlım pide yaptırmıştı, tatlı, ayran ,kola ,karpuz almış.Çeyize yardım eden akrabalar için sofra serdik.Annem de kek poğaca yapmıştı.Akşama da sofra serdik eltim yardım etti birşey sordu karpuzu dolaptan çıkartayım mı diye.Kendi evin gibi davran sormana gerek yok dedim.Rahat olsun diye.

Gelinlikçiye giderken de kızı bana dediki keşke annem sen olsaydın dedi 5 yaşında çocuk.Öyle deyince ben de öyle deme canım dedim.Eltim de sessiz kaldı.

Eltime dedim biz herşeyi beraber yapıyoruz dedim.Nişanı da 1250₺ ben 1250₺ x verdi diye.Düğüne de 13000 ben 13000 o vericek dedim eşyaları da beraber ödeyeceğiz dedim.Yani kıskanmasına gerek olmadığını anlasın diye.Ellere karışmak zormuş :)

Eller cok zor vallahi

Allah ysrdimcin olsun ben elltinin kotu bir olduğunu hissetmedim

Bu aralar ben de esmalara ara verdim bir türlü başlayamadım.Geçen gece rüyamda Esma grubuna eklendiğimi gördüm hayırdır.Bu sitede dua gruplarındaydım çıkmıştım.Tekrar başlamalıyım

Baskasinin lafina gire gardini alma canim insalara

Bana da aynisi denildi.
Su soyledir

Bu boyledir amann dikat et diye.

Ben kayınvalidenin oğluna söylemlerinden aralarındaki soğukluğu anladım.Ama beraberken bakıyorum gelinini sürekli övüyor kendi kızıyor ama başkalarının yanında çaktırmıyor :)

Ben bir evime gireyim de mesafemi korurum.Zaten balayı sonrası yükselme sınavım var oturup ders çalışacağım sonra da işim zaten yorucu, ev de büyük ev iş derken çok vaktim olmaz öyle gezmeyi seven bir tip de değilim.Ayda yılda bir görüşürüm.

Zaten oyle oluyoe canim
Bende bana boyle diyenlerin o kisiyle olan iliskisone bakiyorum
Su goturmez xok guzel sohbet kuruyorlar.
Iki yuzluluk samimiyetsizlik bu cunku.
Ben de insanların bana olan tavrina gore davranis gelistirmeyi yeni ogrendim.
Hep kv. Nin onuhn bunun lafina gore insanlara uzak dururdum buda benim cahilligimmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…