Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ayikladiktan sonra limonlu suda 5 dk kadar haslarsan hem uzamaz hem lezzetli olur. Sonra brz havlu kagitta kurutuyorum yemek yapacaksam sogan kiyma domates/ konserve olacaksa domates le pisiriyorum birde ben sirf domatesle yapiyorum salca yakismiyor bence. Dolaba koyacaksan limon suyuna hasladiktan sonra koyabilirsin. Kaynar suya limon koyuyorum bamyalari atiyorum.

Canim ben rehber öğretmenim. 72 aylık ya da en erken 70 aylık en ideal okula başlama zamanıdır. 1 sene daha beklemeniz en güzeli olur. Evet 66 aylık iken anasınıfına gonderebilirsiniz

Canim ben rehber öğretmenim. 72 aylık ya da en erken 70 aylık en ideal okula başlama zamanıdır. 1 sene daha beklemeniz en güzeli olur. Evet 66 aylık iken anasınıfına gonderebilirsiniz
Tamam canım hesapladım sonraki sene 66 aylık oluyor diye erken göndermek zorunda kalabilirmiyim diye. Arkadaşımada 66 aylık 1. Sınıf çıktı çocuğuna çünkü dilekçe verdi de her dilekçe kabul ediliyormu diye merak ettim. Zaten çok hırslı birşey yapamasın yapamıyorum diye ağlıyor kendinden 6 ay büyük çocuklarla aynı zamanda başlarsa yapamazsa üzülür 6 ay değil gelişimde 1 2 ay bile çok farkediyor.

Canım benim hesap yetmedi.66ay ilkokul mu.2014 ekim doğumlu kızım var bu sene kreşte anaokulu mu olması gerek

Merhaba

Dün deli para harcadık

300 tl ebebek te harcadım. Kızıma pijama yelek ev kıyafeti çorap diş macunu fırçası suluk tırnak makası oyun hamuru vs aldım

120 tl lcw den kızıma kıyafet

20 tl tchibo filtre

30 tl English Home ayak havlusu

Fiyatını unuttum. Diş macunu kolonya bir tane oje

Anneme 70 tl hırka

15 tl kızım ı etkinlik alanına soktum

Kendime 130 liraya kışlık üst aldım.

170 liraya da ailemizle yemek yedik

tr_lelli oğlunun mutlu olmasına sevindim
Benimki daha 4 yaş olacak kreşe gitmek istemeyince o kadar üzülüyorum ki
Acaba mutlu mu değil ?
Neden gitmek istemiyor vs kafamda deli sorular
Eşimde çok abartıyorsun diyor
Baba işte

Buyuk erbasi 8 de ise yolladim
kucuk erbasida 8:45 de yolladim.
9 da dersi basliyor gecen sene babasi birakiyordu iyi oluyordu.
Bu sene saatler degisti.

6.gun esmalarimi cektim.
Açtım camlari havalandirdim evi.
Oglumun odasini toparladim.
Defter eksiklerini not aldim.
Işler duruyor.
Hic yapasım yok suan dursun biraz daha.

Günaydın kızlar
Aksm metroda 35 tl
Dısarda yemek 50 tl verdik.
sabah 9 tl süt kahve aldım.
Karides cızlama cok severim.Dısarda porsiyonu en basit yerde 30 tl.Metrodan 1 kg 24 tl ye aldım.Esim cok sevmez.Ben 3-4 kere de yaprım onu.
Difrizimde yer yok olsa,dondurulmus brokoli alıcaktım.2,5 kilo 13 tl di.Demetini 7-8 tlye alıyorz.
Dondurulmus sebzeler uygundu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…