Elinize saglik kizlar.
Bugun hastaneye gittik oglum icin kan verdik
Değerleri çarşamba gorecegiz.
Eşime Dün kışlık yapacağım için bir şeyler al dedim oda bamya barbunya fasulye Almış sağolsun bugün barbunyayı ve fasulyeyi ayıkladım ama oğlum pek fırsat vermedi fasulyeyi pişirip koyacağım ama dolapta da yer kalmadı babaannemden dolabı alınca mı pişirip koysam bilmiyorum ne zamana kadar dayanır ki evde çok Eksik vardı. Bayağıdır söylüyordum eşime o da bana 200 lira kadar bütçe ayırdı evimin çoğu eksiğini aldığım fazla fazla sadece çamaşır deterjanı almadım oda hangisi daha iyi bilmediğim için 180 lira kadar para harcadım. Hayatımda hiç bamya yapmadım dikkat edilecek bir püf noktası var mı
Canim ben rehber öğretmenim. 72 aylık ya da en erken 70 aylık en ideal okula başlama zamanıdır. 1 sene daha beklemeniz en güzeli olur. Evet 66 aylık iken anasınıfına gonderebilirsinizLelli sevindim canım oğlunun alışmasına ay ne saçma ya değiştiriyorlar ki çocukları sıkıntıya sokuyorlar.
@tuce_tuce valla kv de ipleri eline almaya çalışıyor.keşke bende görücem deseydin.
Kızlar sınıf öpretmeni var mı aramızda
Ya da bilgisi olan arkadaşlar
66 aylık olduğunda dilekçe ile 1. Sınıf yerine anaokuluna yazdırabiliyormuyuz.
Oğlum mart 2015 doğumlu seneye anaokul çıkıyor ama ben göndermek istemiyorum çünkü yarım yıl küçük başlıcak.
Yarım yılda baya etkiler
Tamam canım hesapladım sonraki sene 66 aylık oluyor diye erken göndermek zorunda kalabilirmiyim diye. Arkadaşımada 66 aylık 1. Sınıf çıktı çocuğuna çünkü dilekçe verdi de her dilekçe kabul ediliyormu diye merak ettim. Zaten çok hırslı birşey yapamasın yapamıyorum diye ağlıyor kendinden 6 ay büyük çocuklarla aynı zamanda başlarsa yapamazsa üzülür 6 ay değil gelişimde 1 2 ay bile çok farkediyor.Canim ben rehber öğretmenim. 72 aylık ya da en erken 70 aylık en ideal okula başlama zamanıdır. 1 sene daha beklemeniz en güzeli olur. Evet 66 aylık iken anasınıfına gonderebilirsiniz
Canım benim hesap yetmedi.66ay ilkokul mu.2014 ekim doğumlu kızım var bu sene kreşte anaokulu mu olması gerekTamam canım hesapladım sonraki sene 66 aylık oluyor diye erken göndermek zorunda kalabilirmiyim diye. Arkadaşımada 66 aylık 1. Sınıf çıktı çocuğuna çünkü dilekçe verdi de her dilekçe kabul ediliyormu diye merak ettim. Zaten çok hırslı birşey yapamasın yapamıyorum diye ağlıyor kendinden 6 ay büyük çocuklarla aynı zamanda başlarsa yapamazsa üzülür 6 ay değil gelişimde 1 2 ay bile çok farkediyor.
66 aylık anaokulu oluyor canım ama dilekçe ile yoksa devlet 1. Sınıfa veriyor 66 aylıklarıCanım benim hesap yetmedi.66ay ilkokul mu.2014 ekim doğumlu kızım var bu sene kreşte anaokulu mu olması gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?