ben de kumbaramla alıyorum 3 euro 5euro gibi 35eurom var sadece ama mutluyum bırıkır elbet senesi dolana kadarda bozmayı dusunmuyorum
yok arkadasım ben hesaptan alıyorum sanal yani döviz hesabı5 in altında almayın çünkü döviz büroları almak istemiyor bozmuyorlar, eşime gelen tipp leri daha az fiyata alıp bozuyorlar.
yok arkadasım ben hesaptan alıyorum sanal yani döviz hesabı
ama ıstersen atmden de cekebılıyosun
Yaş sınırı demişsiniz.kaç yaşındasınız kaç yıllık sgk var birde kaç yılında işbaşı yaptınız
Bizimde öyle maaş hesabı ama dövizdr kesiyoruz altında kesmiyorux dediler.Maaş hesabım var diye kesilmiyor, ama bankadan bilgi alabilirsin
Bizim işbank altın hesabı hariç alıyormuşbenım kuveytturkte hesabım var dolar euro hesapları olusturdum hıc bırınden de ısletım ucreti olmuyo canım eft de ucretsi haberin olsun
Danıştay hesap isletim ücreti adı altında para tahsil edilmesi hükmünü iptal etti canım. Artık bankaların bu parayı istememesi gerekir. Çalıştığım bankalar da almiyor. Ama bununla karşılaştıysan ödeme yapsan bile dekontuyla bunu önce bankadan red halinde de tüketici hakem heyetinden talep edebilirsin. Geriye dönük 10 sene içinde yapılan ödemeleri de istemek mümkün. Hatırlatayım dedim.Bizim işbank altın hesabı hariç alıyormuş
Bankacı öyle demişti ama sormak lazım bir daha hiç haberleri yok birşeyden
Yok ödeme yapmadım sadece altın hesabı açtırdım. Bankalara sadece yıllık kredi kartı ücreti ödedik bu yılda 120 tl istemişler daha ödemedik iptal ettirmeye çalışıyoruz.Danıştay hesap isletim ücreti adı altında para tahsil edilmesi hükmünü iptal etti canım. Artık bankaların bu parayı istememesi gerekir. Çalıştığım bankalar da almiyor. Ama bununla karşılaştıysan ödeme yapsan bile dekontuyla bunu önce bankadan red halinde de tüketici hakem heyetinden talep edebilirsin. Geriye dönük 10 sene içinde yapılan ödemeleri de istemek mümkün. Hatırlatayım dedim.
Bayanlara 38 istiyor bu yasa ile sanıyorum.sgk girişim 97 eylül
yaşım 37
ancak işe erken başladım
staj ile başlayıp hep çalıştım
finans sektöründeyim
yılım ve primim doldu
yaşa takılıyorum
21 yıl bitti.
Hayır sen bankalar hesap islerim ücreti istiyor demissin ya ona istinaden yazdım.Yok ödeme yapmadım sadece altın hesabı açtırdım. Bankalara sadece yıllık kredi kartı ücreti ödedik bu yılda 120 tl istemişler daha ödemedik iptal ettirmeye çalışıyoruz.
Kullanılmaz diye biliyorum. Eleme yapılsa da içinde yumurtaları kalacaktır.kizlar bisi sorcam.
Hic basima gelmedi bilmiyorum annemin paketteki unu vardi.
Kilere koymamis (kilerde bisi olmuyor) paketi actik boceklenmis.
koye gitmeden aldik diyor yani 1 aylik daha.
mutfaklari cok sicak oluyor ondan oldu galiba.
tadi aci degil.
Elesek kullanilir mi?
basina gelen var mi?
Anladım canımHayır sen bankalar hesap islerim ücreti istiyor demissin ya ona istinaden yazdım.
ya sagolasin bilemedik napsak diyeKullanılmaz diye biliyorum. Eleme yapılsa da içinde yumurtaları kalacaktır.
Bence kullanmayın lelli. Sağlıklı olmayacaktır. Zamanında annem de böyle durumlarda kullanmaz atardı. Hem o unu bir an evvel diğer yiyeceklerden uzak yere koyun ve yanındaki yiyecekleri de kontrol edin canım. Aynı yerde muhafaza edilirse diğerlerine de geçebilir.ya sagolasin bilemedik napsak diye
Çok sevindim lelli. Çok kafana takmıştın çünküAyy kızlar dershane vs derken ne oldu.
Esimin samimi bir arkadasi var sanirim 20senelik arkadaslar.
ing. ogretmeni.
Bugun esimi aramis demis ki arkadasim evinde ders veriyor 3 cocuga seninkinede versin onlarla birlikde demis.
ucret falanda istemiyormus.
o ogretmeninde okuldan arkadasiymis.
Ayy kızlar ben dusunurken Allah önüme getirdi.
Ben sukretmimde napim
Allah cok buyuk.
Nasil dusunuyordum siz biliyorsunuz.
sorma canim.Çok sevindim lelli. Çok kafana takmıştın çünkü
Ne güzel Allah önünüze bir fırsat çıkarmış. İyi ki acele edip etüt merkezine yazdirmamissin.
Yer gök dua üzerine kurulu.
Canım benim geçmiş olsun aklım sendeKizlaar iyi geceler..
Lelli cok sevindim Allah oglunun kismetini ayagina getirmis yolu acik olsun
Biz disari ciktik fiyatlar facia..
1 tane ayakkabiya ihtiyacim var ama pek bakamadim var olan buyuk geliyor 37 den 8 e ciktim 7 ye dustum ayagimdan firt firt cikiyor
Yemek kismida asiri pahalanmis oyle pahali bi yerede gitmedik ki ben bogaza hic acimam ama bugunleri arariz diye korkuyorum
Bu arada bende kotu bir haber var gogsumde 1 kitle daha hortladi. Ctesi acil dr a kosuyorum.. calistigi memorial grubuna yaziklar olsun 6 ekimi beklerken bugun ayrildigini ogrendim. Randevuyu h ici ne cekmek icin aradim aramasam haber vermeyecekler. Zor bela randevu buldum Turkiye de bu isin piri en iyisi o dediler, bakalim hayirli haberler alirim insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?