- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Hopbulduk canımM maviduvar1 hoşgeldin
Herşeyden birer tane var ve bu para eyvahlar olsun 2 3 çocuk okutanlar var. Rabbim yardımcımız olsun..Hopbulduk canım
Biz de bugün oğlumla 5 defter, bir uçlu kalem, bir kutu üç, bir tahta kalemi, bir silgi aldık. 108 lira ödedim. Bakalım bu özel okul işi bize neler harcatacak bu sene
2-3 çocuğu olanlar ne yapar onu bende düşünüyorum. Çanta, cetvel seti, resim malzemesi vs yok. Topu topu 7-8 parça birşey aldık.Herşeyden birer tane var ve bu para eyvahlar olsun 2 3 çocuk okutanlar var. Rabbim yardımcımız olsun..
Bende evde kullansın diye indirimlerden boya kalem keçeli kalem pastel yapıştırıcı aldım 30 tl tuttu. Puzzle alıcaktım kutusu 30 tl 40 tl ben takıp çıkarmalı almıyorum biraz ucuz aldıklarım diye eşim kızıyordu 7 tl aldığım tanesi fiyatları görünce bildiğin gibi yap dedi.
Oglumun sinifi tamamen karismis.
Sınıfta hic arkadasi yok.
Morali cok bozuktu yuzu dustu.
öyle bırakıp geldim aklim oglumda kaldi.
Oğlum bi gozlem yap bi izle sinifi degisiriz olmazsa dedim.
Moral verdim.
Şu cocuklari su son sene bu psikolojiye sokan insanlarin amaci ne anlamiyorum.
Egitim diye bisey birakmadilar bari cocuklari rahat biraksinlar.
Aklim okulda kaldı ya.
Hemen arkadaslarini bulup gitmisti oglum hepsi siniflarina dagilinca cok yuzu dustu.
ouf ana olmak.
Aglicakti nerdeyse.Çocuklar çabuk alısır lelli, üzülme hem daha çok arkadaşı olur inşallah, onuda tanımıyorlar oglun gibi arkadaşları olacak :)
Kıyamam ona.Üzmesin kendini.Aglicakti nerdeyse.
cok hassas ve cok arkadas secen bir cocuk.
Cabuk etkileniyor.
Moral verdim.
Sen bi gir derslere bi gozlem yap yinede sevemezsen diger siniftaki arkadaslarinla goruselim hangi sinifi istersen aldiricam söz dedim.
Ana olma taş ol.
Bu çocugun bu hassas halleri bu icine atan halleri beni cok uzuyor.
Çok duygusal ya hemen gözler doluyor.
Aglicakti nerdeyse.
cok hassas ve cok arkadas secen bir cocuk.
Cabuk etkileniyor.
Moral verdim.
Sen bi gir derslere bi gozlem yap yinede sevemezsen diger siniftaki arkadaslarinla goruselim hangi sinifi istersen aldiricam söz dedim.
Ana olma taş ol.
Bu çocugun bu hassas halleri bu icine atan halleri beni cok uzuyor.
Çok duygusal ya hemen gözler doluyor.
8.sinif canim.Niye arkadaşları değişmiş bu yıl kaça gidiyor şimdi lelli.
Ahh analık.
ya kendini cok yalniz hissettiKıyamam ona.Üzmesin kendini.
Bugün bakar alışamam derse başka sınıfa aldırırsın.
Bana da böyle olmuştu 8.sınıfta kendi halim gözümün önüne geldi.Annem aldırmıştı arkadaşlarımın olduğu sınıfa.Şimdi onun halini çok iyi anlıyorum.
Başka sınıfa aldırma işini ilk hafta hallet lelli.
Mecbur asacak.Biraz üstüne gidip aşması onun içinde iyi olur. O duygusallık hep gidiyor, sonra insan üzüldüğü ile kalıyor. İnşallah seveceği arkadaşları olur.
8.sinif canim.
siniflari karistirmislar.
ya kendini cok yalniz hissetti
tek basina oturdu onde.
zaten sakin bir cocuk o arkadaslari en azindan aciyordu onu.
konusuyorlardi kolluyorlardi birbirlerini.
bugun bi baksin diger arkadaslariylada gorussun degistirtcem sinifini.
O uzulmesin kiyamam ya.
Mecbur asacak.
Ama cok ergen zamanlari
Lisede oturur daha diye dusunuyorum.
bu yıl sinava girecek son senesi o ne isterse o.
Senin arabanın üzerine ne güzel planlar onlar öyle:)Allahım ya,tmm ailede sen ben olmaz ama ben çeyizimde getirdiysem bi zahmet önce ben bakayım değiştireceğim arabaya yani..Ayyyy daraldım yemin ederim daraldım Kızlar . Arabada bi arıza var 300 tl çözülücek sonra satıp başka bir araba alacağız . Kv diyor ki kp ile eşim gidip araba bakacaklarmış sonra biz gidip bakarmışız . İçimden bak bak dedim ya ona ne oluyor acaba . Arabayo evlenmeden ben 42 bin tl verip aldım emeklerimle şimdi de eşim üzerine ekleyip alacağız ona ne oluyor da arabaya o bakacaksa merak ediyorum. Eşim sanayiye gitti giderken bende yolcu ediyordum ona da dedim alacağımız arabaya kimse bakamaz beğenemez . Deliricem galiba ya az kaldı
Biz ikimiz karar verecek bakacak yaşta insanlarız onlara ne oluyorsa allahım her kafadan bir ses çıkacak eminimSenin arabanın üzerine ne güzel planlar onlar öyle:)Allahım ya,tmm ailede sen ben olmaz ama ben çeyizimde getirdiysem bi zahmet önce ben bakayım değiştireceğim arabaya yani..
Hoşbulduk. Teşekkürler canım. Ben de özledim buralarıM maviduvar1 hoşgeldin özlettin kendini
Korktuğun gibi olmamış Allahtan.Sınıfa alışmasına çok sevindim lelli.Ayyy kızlar neyse aklımın kaldığı kadar olmamış.
Oğlum biraz alışmış.
Eve geldiginde yuzu guluyordu.
Gerek yok anne sinif degismeye simdilik dedi.
ing, mat, fen ögrt. ayniymis o sebepden mutlu olmus.
Hepside oglumu cok seviyor sevdigi dersler.
Bende oglumla konustum.
Seneye okulunun, arkadaslarinin ve ogretmenlerinin tamamen degisecegini, buna alismasi gerektigini, önceliginin dersi dinleyebilmek, derse odaklana bilmek oldugunu, yinede gözlem yapip dikkati dagilip ve adapte sorunu yasarsa sinifinin degistirebilecegimi anlattim.
Anne simdilik sinif sakin dersi dinleyebiliyorum olursa bisey söylerim dedi.
Vallahi icim rahat etti.
iş bile yapamadım kafam oglumda kalmisti.
Gercekden annelik delilik.
Anne olmasaydim bunlari bana bir arkadasim deseydi amann cocuk be alisir ne pimpiriklisin derdim.
Ama gercekden cani yansa canin cok yaniyo be.
Bir yuzunun dusmesine icim parcalandi.
Allah herkesin evladini korusun.
Tum isteyenlerede tattirsin.
Şimdi yemek yapip evi toparlayabilirim.
icin rahat.
ogluma manti yaptim (o gelmeden sevdigi seyi hazir ederim)
misir hasladim.
Tavuk sote ve pilav yapıcam.
Evi supururum sonra.
Sabah esime kahvalti verince oglumu uyandirma aram 1 saat oluyo bana kaliyor o ara.
Namaz kilip esmalarimi cekiyorum.
Cuma aksamida eltimin dunuru teyze kete yapacakmis.
Yine kuran okuruz kete yeriz dedi.
Cuma aksamida oradayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?