Küçük Düşün Büyük Olsun!

Evet aşırı artış var, bende çare arıyorum
Ben sabah 6 bucuk 7 gibi çıkıyorum en az 15 dk yol yürüyorum 20 25 dk da oluyor ve 1 saatlik otobüs soguk oluyor
Karaköydeki mağazalar tek çarem, 1200 1000 civarı bulsam öpüp başıma koyacağım

Ben dikkat etmem okadar.
yok yagmur gecirmesin yok soguk gecirmesin mont monttur benim icin yani.
Birde ben bir monta 500-1000tl verip yillarca giymekden hic haz etmem.
Hevesim gecerki.
Cunku eskimiyor benim hic bisim.
En fazla bir monta 200tl vermisimdir.
Bot/cizmeyede öyle.

11 senelik montum ve trenckotum var.
belki 4 sezondur giymiyorum cunku sıkıldım.
hic de eskimedi yipranmiyor.
Vermeyede kiyamadim duruyor öyle.

Leelli eline sağlık,ay bende 2.postayı yapıyorm biliyor musun Tencerem zaten 5 ltlik di.Büyük değildi cok.Buğdayın yarısını yaptm.Anneme kvdeme görümcemlere yarım ltlik kavanızlara verdim.Biraz biz yedik bittiE kardeşime veremedim.Dün yarım paket buğdayı da haşladım.Sabah nohutla kaynattım.Eve gidince sekerlicem Allah kabul etsin.Bereketli oldu busene,malzemeyi de fazla almışım.Kalmasın yapim dedim.
Eline sağlık cnm seninde.Allah kabul etsinnn

valla sabah işe gitmek için uyanıp kaskatı kalkıyorsam sabah ayazında çıkıyorsam, eksi 2 derecede camları sonuna kadar açan cahil insanlara laf anlatıyorsam mecburum, sadece zoruma giden geçen yılla aradaki fark, aşırı fark etmiş
ve kış geldiğinde daha da artacak.
Benim ayakkabılarım da çabuk eskiyor, ztn hafif ve sıcak tutan model zor buluyorum, eskiyince üzülüyorum. montumu da sezon sonu hariç 2 defa yıkıyorum, gidip gelirken kokuyor, ortamda sigara içiyorlar midem bulanıyor.
Bu yüzden çalıştığım çalışma masrafına gidiyor diyorum ya, evde olsam her gün dağ tepe tırmanmayacağıma göre outdoor montta özentiden başka bişey olmaz ve günah olur, israf olur.

Kampcılar falan onlara cok dikkat ediyor.Dağcı montları gibi alıyrlar.Benim de bi arkadaşım var bayılıyorm montlarına ama 1500 den aşağı değil Ben 2 sene önce 150 tlye aldım sezon sonu.İçi kürklü.Bi tek kemeri yıpranmış taka çıkara.Çıkardım attım kemerini.Onu giycem bu senede:)
Çizme de yağmur çizmesi severim.Kar da da giyiyorm .Deri bot alcam bide tmm.

Bende gecenkini kendime gore yapmistim.
Eltimin kizi yiyince cok begendi k.v falanda goturunce bana kalmadi.
Herkes kısmetini yiyor iste kimlere nasip oluyor.
Allah bereketini arttirsin canim evlerimizin.

Bende gecenkini kendime gore yapmistim.
Eltimin kizi yiyince cok begendi k.v falanda goturunce bana kalmadi.
Herkes kısmetini yiyor iste kimlere nasip oluyor.
Allah bereketini arttirsin canim evlerimizin.
Amin cnm
Ben de gecen sene görümcelere açılmamıştım.Cmrtsi kvdeme gittik.Giderken götürdüm hepsine birer kavanoz.İyi oldu.

Benim de kışlık 3 tane kısa mont bir tane de uzun montum var. Hepsini elden çıkarıp ve paraya kıyıp bir tane, bütün kıyafetlerle giyebileceğim hafif bir outdoor montu alacağım. Çok hafif ve ince oluyorlar ve hiç bir şekilde üşümüyorsun içinde. Bence mantıklı bir yatırım

Herkese merhaba görümcemlere geldik bizim arabayla. 100 tl benzin aldık 17 tl vitese koruma siparişi verdim . Kv dün 30 tl para verdi hediye diye bende ona dikiz aynamıza isimlik siparişi verdim . Kp 40 vermişti kv nin eline oda 20 tl yi aldı 10 tl koydu 30 tl vermiş oldu. Eşimde sabah kartı hazırla babamlar benzini ödemeye çalışmasınlar dedi . Tabi öyle birşey olmadı yeltenmediler bile hahaha akşama diğer görümceme gidicez yemeğe. Görümcemin eşi ile ben konuşmuyordum görümcem bizi görmeye geldi kocasına demiş hadi gidelim diye. Oda benim canım gitmek istemiyor demiş gelmedi. Bende kahvaltı masasında benimde canım gelmek istemiyordu ama geldik bak dedim bir sürü laf söyledim. O büyükmüş biz gelecekmişiz öyle diyor utanmaz kasımdan beni bir kere bile aramadı bizi o kadar göreve gittik neler oldu ama biraz önce de resim çekiniyoruz görümcem diyor ki gel sende birlikte çekinelim. Oda ben sözünü tutmayan adamlarla resim çektirmem dedi. Eşim geçmişte 250 tl camiye yardım yapıyordu artık yapmıyor olay bu

Amarylliss
tursil ve abc kullaniyorsunuz dimi?
Iyiler mi.

rinso, alo, bingo, persil kullandim.
Hepsinden memnun kaldim.
Ama fiyatlar malum.
abc, tursil, peros denenebilir mi?
sans verilmelimi?
Yani şöyle annem beyazlarda hep omo kullanır. Takinti gibi onda omo :))
Renklilerde diğer deterjanları kullanir.Perosu bilmiyorum ama Abc ve tursili kullanmıştı.Fena değil demişti.Memnundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…