- 21 Mart 2018
- 1.881
- 6.747
- 158
Sizinki mantıklı. Zaten birikimini de yapıyorsun. Bide sonra eline toplu para gelmiş olur.Bizde cikmadik canım oduyoruz her ay 350tl.
Cikmayida dusunmuyoruz.
Ama topikde de cogu kisi cikmisti sanirim.
Evet cnm biz 10 sene once girmistik neredeyse.Sizinki mantıklı. Zaten birikimini de yapıyorsun. Bide sonra eline toplu para gelmiş olur.
Benim babam birikimi sevmediği için çıkıyor her yıl:)Çıkmasa iyi olur aslında
Çok mantıklı. Mesela her ay 350 tl belki biriktirilmez.Bir eksik filan çıkar .Ama böyle olunca güzel birikir.Egitim içinde çok iyi olur tabiEvet cnm biz 10 sene once girmistik neredeyse.
Sadece bir sure dondurmustuk odeyememistik.
Ama aktif olarak oduyoruz artik.
Sanirim 18bin falan olmustu esim bakiyordu bir ara.
Bizim amacimiz yasi doldurmak.
Emeklilik yani.
Tabi neler olur bilinmez.
Oglumun egitimi icinde olabilir.
Ya aynen öyle oluyor.Çok mantıklı. Mesela her ay 350 tl belki biriktirilmez.Bir eksik filan çıkar .Ama böyle olunca güzel birikir.Egitim içinde çok iyi olur tabi
istedigin kadar yapabiliyorsun canim.tr_lelli lellim birşey sorucam.
Diyelim ki esma prog. yada cuma esmalarinı bugün bitirdik(bitirmedim tabi de merak ettim:) ) yarın tekrar başlarsak sorun olur mu?
Esmaların etkisi çok güçlü ya ondan merak ettim sorun olur mu diye.istedigin kadar yapabiliyorsun canim.
misal ben 21 gunlugu bitirmistim yine basladim.
Önemli olan her gun duzenli yapmakmis.
Gün atlamadan yani
Bir de her cuma ve pazartesi yeni esma gunleri.
Bugunun esmasinida yollim sana canim.
Ben cektim.
soruyorlar hep yorumlarda.Esmaların etkisi çok güçlü ya ondan merak ettim sorun olur mu diye.
Ben bir gün atlamıştım içim rahat değil.
Çok teşekkür ederim lellim.Bitanesin
Ya aynen öyle oluyor.
Bir de direk kartdan cekiliyor her ay duzenli sanki borcumuz taksidimiz varmis gibi oluyor.
Unutuyoruz bile.
Allah ödeme kolayligi versinde birikir ödenir.
Bana bir sekil kumbara sistemi gibi geliyor.
Evde olsa elimizde olsa bir yer cikiyor o parayi verecek.
Gönderiyorum size.merhaba hanimlar benim ig yok, banada esmalari gönderebilirmisiniz? Cok sevinirim bende baslamak istiyorum, belirli günleri varmi baslamak icin?
Soda ve sirkeyi ne amaçla kullanıyorsun canım ve hangi göze koyuyorsuntursil renkliler için kullanıyorum
abc bilmiyorum
beyazlarda omo sıvı aldım+çamaşır sodası ve beyaz sirke kulalnıyorum
Canım bes te fon olarak yüzde yüz altın fonunu tercih ettim ben, ana para altına endeksli. Getirisi iyi oluyor, Fonunuz ne bilmiyorum ama paylaşmak istedimEvet cnm biz 10 sene once girmistik neredeyse.
Sadece bir sure dondurmustuk odeyememistik.
Ama aktif olarak oduyoruz artik.
Sanirim 18bin falan olmustu esim bakiyordu bir ara.
Bizim amacimiz yasi doldurmak.
Emeklilik yani.
Tabi neler olur bilinmez.
Oglumun egitimi icinde olabilir.
esmalardan bende faydalanma k istiyorum.banada gönderebilirmisinizGönderiyorum size.
Belli bir günü yok diye biliyorum. Önemli olan gün atlamamak
Tabi gönderiyorumesmalardan bende faydalanma k istiyorum.banada gönderebilirmisiniz
hakiki nubuksa sıkıntı olmazda yinede çok yağmurlu günde kullanılmıyor.Kizlar suet dis giysi yagmur görürse bozulur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?