Tskler cnm:))Komili canım ama esimin mal verdigi marketciden alıyoruz
Adamin elinde kalmis bizdede pisik yapmadi onu kullaniyoruz
SağolCanım başınız sağolsun
Canim gecmis olsun..Çok ağır grip oldum. Tüm gün yattım
Anca gözüm açıldı. Aman dikkat edin
Bizde doğalgaz yanlış olmuştu.Sayacın üstündeki rakama bakmıştık. Belki elektrik sayacı da böyledir. Faturanızdaki son endeks kısmına ve Sayactaki rakamlara bakın .Aynı değilse yanlış okunmuştur muhtemelen.Abovvv kızlar ben 1 aydır evde yoktum eşimde arada bir evde kaldı buna rağmen elektrik 92 tl gelmiş nasıl oluyor ya nasıl hesaplanıyor bu elektrik bir yanlışlık var kesin evimde olduğumda bile 70 80 geliyordu sürekli temizlik makinalar falan şimdi nasıl böyle oluyor
Şu ben yapardimlari sevmiyorum.Merhaba Hanımlar Ben de Bütün günümü neredeyse oğlumu uğraşarak geçirdim Fırsat buldukça akşam için Börek yaptım Dün temizlediğim bamyalı haşladım ve dolaba attım nevresimleri kaldırdım oğlunun kıyafetlerini yerleştirdim bu saatte Kayınvalidem lar bize geldi . Arkadasiyla ablasi bebek hediyesi getirmisler onu bana getirmeye geldiler gorumcemle.
Habersiz geldiler ustum basim bile musaait degildi.
O sirada ben nevresim dolabini duzenliyodm. Bamyalari falan posetliyodum.
Niyw yaptin ben cok yapmistim verirdim dedi.
Bende senden nohutla fasulye haslamani istemistim onu bile yapmadin dedim
Yoktu evde dedi.
Oysa yaparim demisti o zaman 7 aylik hamileydim..
Hala yapcak.
Ki patlican istemistim nabzini olcmek icin milletin yaninda onu veririm bunu veririm dedigi icin. Ama bana az yaptim dedi
Gorucmem ise butun gun patlicanla ugrastik dedi 2 kadin az yapilan patlicanla mi ugrascak
Kesin isteseydim cok yaptigi bamyayi da az yaptim derdi.
Herseyi laf olsun gösteriş olsun. Habersiz gelmesinden de nefret ediyorum.
Soguk davrandım geldiklerinde yanlarinds bile oturamadim etrafi toparladim ama onlara onlarin bana davrandığı gibi davrandigim icin kendimi suan biraz kotu hissediyorum.
Evet kontrol edeyim eşim her zaman ki gibi amannnn boşver öderiz hiç sorgulama yokBizde doğalgaz yanlış olmuştu.Sayacın üstündeki rakama bakmıştık. Belki elektrik sayacı da böyledir. Faturanızdaki son endeks kısmına ve Sayactaki rakamlara bakın .Aynı değilse yanlış okunmuştur muhtemelen.
afiyet olsun, tarif verebilir misiniz?Bu arada evde mis gibi şeftali suyu yapmıştım bugün açıp tadına bakayım dedim nasıl güzel olmuş anlatamam oğluşumda içti...denemeyen mutlaka denesin ben ilk defa yaptım
Teşekkür ederim...afiyet olsun, tarif verebilir misiniz?
Sadece gösteriş. Samimiyetsizler benceMerhaba Hanımlar Ben de Bütün günümü neredeyse oğlumu uğraşarak geçirdim Fırsat buldukça akşam için Börek yaptım Dün temizlediğim bamyalı haşladım ve dolaba attım nevresimleri kaldırdım oğlunun kıyafetlerini yerleştirdim bu saatte Kayınvalidem lar bize geldi . Arkadasiyla ablasi bebek hediyesi getirmisler onu bana getirmeye geldiler gorumcemle.
Habersiz geldiler ustum basim bile musaait degildi.
O sirada ben nevresim dolabini duzenliyodm. Bamyalari falan posetliyodum.
Niyw yaptin ben cok yapmistim verirdim dedi.
Bende senden nohutla fasulye haslamani istemistim onu bile yapmadin dedim
Yoktu evde dedi.
Oysa yaparim demisti o zaman 7 aylik hamileydim..
Hala yapcak.
Ki patlican istemistim nabzini olcmek icin milletin yaninda onu veririm bunu veririm dedigi icin. Ama bana az yaptim dedi
Gorucmem ise butun gun patlicanla ugrastik dedi 2 kadin az yapilan patlicanla mi ugrascak
Kesin isteseydim cok yaptigi bamyayi da az yaptim derdi.
Herseyi laf olsun gösteriş olsun. Habersiz gelmesinden de nefret ediyorum.
Soguk davrandım geldiklerinde yanlarinds bile oturamadim etrafi toparladim ama onlara onlarin bana davrandığı gibi davrandigim icin kendimi suan biraz kotu hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?