Küçük Düşün Büyük Olsun!

Merhaba hanımlar,

evi derleme, banyo-mutfak-antre temizliği, buzluğa kırmızı biber atma ve buzdolabı temizliğinin ardından uyku öncesi sir ağda seansımı bekliyorum :)

Çok yorgun hissediyorum ama sonbahar resmî olarak başlıyor bugün. Geldi benim havalar

İyi geceler hepinize :*

Günaydın..

Dün oglumun kitaplari verilmis.
Tudem yayinlari kaynakları biraz zordur bakalım zorlayacak mi.
ödev cizelgesi verilmis gun gun ders ders.
Ve test ödevi verilmis cocuklar cozup yazacaklar kac tane cozduklerini dogru ve yanlislariyla.
Dün 50 soru cozdu bile.
Bizlerde kontrol edip imza atacagiz yollayacagiz.

Orada da test cozup yanlislarini bulup onlarin uzerinde durmuslar.

Bu kaynaklar icin sanirim 300tl odeyecekmisiz.
Hafta ici sadece oglumun cok vakti olmayacak okuldan gelip oraya gitmesi gerekiyor taksiyle birakirim napim.
4 saat ders alacak hafta ici
hafta sonu 6 saat.
yani haftada 10 saat ders gorecek 5 dersden.

Bugun buranin pazari cikmak istiyorum eksiklerim var.
Useniyorumda.
Bakalim napcam.

Bu domatese noldu yaw hep 5-6tl.

10tl hamsi aldim.
1kg biber 5tl
5kg sogan 10tl.
3 kilo domates 15tl(icime oturdu)
5tl lik limon(bu ucuzlamis 3tl kilosu)
5tl lik salatalik( kilosu 3.5tl)
Sadece bunlari aldim.

50tl burada gitti kafadan.

Evde de patlicanim var.

sebze pahali zaten yemiyorlar.
Fasulyede bu hafta almadim.
Evdekilerle yapicam artik yemek ne varsa.

Sonra markete girdim.
peynir, tost ekmegi, süt, yogurt, ogluma su ve mesrubat, yufka, yumusatici burayada 40tl verdim.
5tanede kır pidesi aldim(buzluga koyuyorum bazen ogluma cikariyorum degisiklik oluyor) 10tl de burasi.

gitti valla 100tl.

Abovvv kızlar ben 1 aydır evde yoktum eşimde arada bir evde kaldı buna rağmen elektrik 92 tl gelmiş nasıl oluyor ya nasıl hesaplanıyor bu elektrik bir yanlışlık var kesin evimde olduğumda bile 70 80 geliyordu sürekli temizlik makinalar falan şimdi nasıl böyle oluyor

Bizde doğalgaz yanlış olmuştu.Sayacın üstündeki rakama bakmıştık. Belki elektrik sayacı da böyledir. Faturanızdaki son endeks kısmına ve Sayactaki rakamlara bakın .Aynı değilse yanlış okunmuştur muhtemelen.

Pazar ya herkesler gitmişler..

Baligi buguladim.
Oglumla ödev yaptik.
Konularina bakip kavriyorum onunla ödev yaparken.
2 mak. camasir astim.
Mutfagi toplamam gerek.
Ahs! bitmiyor bitmiyor.

Sabah esmalarimi cektim.
Aksamda kendi esmalarimi cekicem.

Yagmur geliyormus bu hafta hava sicakligida dusecekmis.
Bakalim dogalgaza nezaman baslicaz.

Merhaba Hanımlar Ben de Bütün günümü neredeyse oğlumu uğraşarak geçirdim Fırsat buldukça akşam için Börek yaptım Dün temizlediğim bamyalı haşladım ve dolaba attım nevresimleri kaldırdım oğlunun kıyafetlerini yerleştirdim bu saatte Kayınvalidem lar bize geldi . Arkadasiyla ablasi bebek hediyesi getirmisler onu bana getirmeye geldiler gorumcemle.
Habersiz geldiler ustum basim bile musaait degildi.
O sirada ben nevresim dolabini duzenliyodm. Bamyalari falan posetliyodum.
Niyw yaptin ben cok yapmistim verirdim dedi.

Bende senden nohutla fasulye haslamani istemistim onu bile yapmadin dedim
Yoktu evde dedi.
Oysa yaparim demisti o zaman 7 aylik hamileydim..
Hala yapcak.
Ki patlican istemistim nabzini olcmek icin milletin yaninda onu veririm bunu veririm dedigi icin. Ama bana az yaptim dedi
Gorucmem ise butun gun patlicanla ugrastik dedi 2 kadin az yapilan patlicanla mi ugrascak

Kesin isteseydim cok yaptigi bamyayi da az yaptim derdi.

Herseyi laf olsun gösteriş olsun. Habersiz gelmesinden de nefret ediyorum.
Soguk davrandım geldiklerinde yanlarinds bile oturamadim etrafi toparladim ama onlara onlarin bana davrandığı gibi davrandigim icin kendimi suan biraz kotu hissediyorum.

Şu ben yapardimlari sevmiyorum.
Yapmak isteyen yardimci olmak isteyen sormadan yapar verir.

Çat kapı gelmeleride ilginc.
Yani bence bir alo denmeli.
Bosver vicdan yapma habersiz gelmemeleri gerektigini anlasinlar.

Bende yufkalarimi gözleme seklinde kapadim katladim hazir ettim.
Sabahlari erbaslara pisiriyorum hemen.
Cok olursa buzluga koyuyorum posetleyip.
Sabah kahvaltilari icin cesitler yapmam gerek.
Tost, gozleme, sigara boregi falan tarzi seyler yapiyorum.
Esim bazen kurabiye kek tarzi istiyor.
ogluma saralleli ya da findin kremali, krempeynirli ekmek yapiyorum.

İstiyorum ki degisik degisik yesin bikmasin.

Bir dahaki ay sali pazarina gitmek istiyorum.
Esime camasir almam gerek.
Hem gezerim.

Evet kontrol edeyim eşim her zaman ki gibi amannnn boşver öderiz hiç sorgulama yok

afiyet olsun, tarif verebilir misiniz?
Teşekkür ederim...

2 kilo şeftaliyi yıkayıp kabuklarını soydum dilimleyip tencerede üzerini geçecek kadar suyla şeftaliler yumuşayana kadar pişirdim zaten 10 dk da oluyor...daha sonra blendırdan geçirdim... Şeker damak tadınıza göre ekleyin ben 6 yemek kaşığı ekledim tarifte 2su bardağı yazıyordu ama meyve suyu değil resmen şerbet olur öyle bence siz 6 kaşık ekleyin tadına bakın az gelirse ayarlarsınız...şeker ekledikten sonra 10 dakika daha kaynayacak koyulasıyor zaten sıcak sıcak kavanozları doldurdum hemen kapağı kapattım...konserve şişesinde ve kapak yeni olsun...ben bugün açtım kıvamı koyuydu çok az sulandırdım çok çok basitmiş inş denersiniz

Sadece gösteriş. Samimiyetsizler bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…