Küçük Düşün Büyük Olsun!

İnşAllah Lellim.
Senin sayende sen söylemesen hiçbirimizin haberi olmayacaktı ki.
Allah okunan her esmadan seni de nasiplendirsin inşallah.

Amarylliss özelden bana 21 günlük esma programını göndermişsin. Çok teşekkür ederim. İnanılmaz uzun. Verdiğiniz emek ve ayırdığınız zaman için çok teşekkür ederim. Tek tek hepsinin ekran görüntüsünü alıp bunları yüklemek ve bunu gönüllü yapmak.. gerçekten çok teşekkürler, sağolun

Rica ederim.
Aslında bu inst.sayfasindan bizleri haberdar eden ve ekran görüntüsü alıp kolaj yapıp bana gönderen sevgili tr_lelli .
Bende lellimin bana gönderdiklerini indirip sizlere gönderiyorum.
Yani gizli kahraman lelli

evet evet biliyorum, tr_lelli de özel mesajla yardımcı oldu bana, sağolsun..
arkadaşlar bu forumda herşeyden önemlisi bananecilik, bencillik yok, çok güzel birşey bu, insanlar indirimli şeyi görüp paylaşıyor, altın dolar düştüğünde paylaşıyor, keza diğer bilgilerini.. yüreğinize sağlık kızlar..

Sizler sağolun kızlar hersey karsilikli.
Bir topik acmak nasip oldu.
Çok şükür yılmadan canlı tuttuk.
Gelenler oldu , gidenler oldu.
Kırdıklarımız ya da kıranlarımızda olmustur affola..

Tüm güzel yürekliler burada toplandı..
Bilgiler paylastik, şukrettik, birbirimize dua ettik.

Ne guzeldir ki hic tanimadigimiz insanlarin duasinda olduk..
Duamiza dahil ettik..
Rabbim bizi iyilik yapmakdan ve iyi insanlardan ayirmasin.
Amin.

Amin...

günaydın...
Allah kabul etsin inşallah lelli...
biz salavat getirdikçe Allah da bizim ihtiyaçlarımızı karşılıyor... böyle okudum ben de. bazen o kadar çok şeye dua edesim geliyor ki sayamıyorum, öyle anlarda salavat çekiyorum ben de:)
bu arada ben buradaki saygı çerçevesindeki samimiyetten çok hoşlandım. bana sen derseniz hepiniz çok memnun olurum:)

kızlar burda paylaşsanız sorun olur mu acaba?

bilgileriniz için teşekkürler, devamlı faydalanmak isteriz :)
ben teşekkür ederim. açıkçası birilerine faydam olmasını çok isterim. ama sanırım bilgilerle ilgili biraz derleme sorunum var. burada konusu geçen ve soru sorulan şeylerde paylaşım yapmak iyi olur benim için bu anlamda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…