a101 dün aldımhangi market?
Gösteriyorda bende onu almak için gitmiştim yerinde yeller esiyor bitmiş bile bende alo aldım artıkTursilin 7.5kg 25tl gosteriyor a101 katologunda.
Gidip bakmak lazim.
Ben cikip bakamadım.Gösteriyorda bende onu almak için gitmiştim yerinde yeller esiyor bitmiş bile bende alo aldım artık
Bak mutlaka canım inş vardır iyi fiyat çünküBen cikip bakamadım.
Ancak yarın bakabilirim
Biz başka bir dünyada yasıyoruz galiba:))kızlar burda fiyat endeks muhabbeti yaparken , işyerindeki arkadaşalrın 1.000-TL lik parfümün 400- TL düştü koşun alın demesi arasında kaldım :):)
bendemi bir tuaflık var, milletmi çok rahat , bu pahalı ortamda en son düşündüğüm konu 400-TL lik parfüm
açıkcası Zara nın kokuları bana yetiyor
hem güzel hem uygun
Kotondan almistim ben esime hem uygun hem gayet guzeldi kokusu.kızlar burda fiyat endeks muhabbeti yaparken , işyerindeki arkadaşalrın 1.000-TL lik parfümün 400- TL düştü koşun alın demesi arasında kaldım :):)
bendemi bir tuaflık var, milletmi çok rahat , bu pahalı ortamda en son düşündüğüm konu 400-TL lik parfüm
açıkcası Zara nın kokuları bana yetiyor
hem güzel hem uygun
Lelli kolunda şöyle bir lazer kesim bilezik güzel olurdu hani:))Ekim ayı bizim dogum gunu ayimiz.
esim 10'u benim 20'si.
Esime kazak ve parfum alicam(suan ki ihtiyaclari bunlar) 100tl gozden cikardim.
Zulamla alicam.
Benim bir ihtiyacim yok ama altin alirsa makbule gecerdi :)
tarif için teşekkürler, afiyetle tüketin..Teşekkür ederim...
2 kilo şeftaliyi yıkayıp kabuklarını soydum dilimleyip tencerede üzerini geçecek kadar suyla şeftaliler yumuşayana kadar pişirdim zaten 10 dk da oluyor...daha sonra blendırdan geçirdim... Şeker damak tadınıza göre ekleyin ben 6 yemek kaşığı ekledim tarifte 2su bardağı yazıyordu ama meyve suyu değil resmen şerbet olur öyle bence siz 6 kaşık ekleyin tadına bakın az gelirse ayarlarsınız...şeker ekledikten sonra 10 dakika daha kaynayacak koyulasıyor zaten sıcak sıcak kavanozları doldurdum hemen kapağı kapattım...konserve şişesinde ve kapak yeni olsun...ben bugün açtım kıvamı koyuydu çok az sulandırdım çok çok basitmiş inş denersiniz
Özel mesajlarınızı acarmisiniz gönderemiyorum
günaydın...
arkadaşlar ne kadar güzel esmalar çekiyorsunuz, maşallah... Allah kabul etsin.
hergün 100 er defa yani bir tesbih la ilahe illallah, salavat ve estağfirullah çekmenin de çok faziletleri var. nacizane bunları da size tavsiye etmek istedim. ben hepsini burda yazmayayım, zaten küçük bir araştırmayla bulabilirsiniz.
"bu dünya bir pencere"şarkısı aklıma geldi:) zaman geçerken biraz da pencerenin diğer yanındaki kumbaralarımıza yatırım yapmak, yapabileceğimiz en iyi şeylerden sanırım... karşıya geçmeden önce...
Yanılmıyorsam lelli size link atmıştı. Bunlar o esmalar.kızlar burda paylaşsanız sorun olur mu acaba?
bilgileriniz için teşekkürler, devamlı faydalanmak isteriz :)
benim instagram yok o yüzden bi sorayım dedim, doğru haklısınızYanılmıyorsam lelli size link atmıştı. Bunlar o esmalar.
Hem esmalar çok fazla sayfa tutar.Hemde bu topikten değıl de dışardan birileri tarafından şikayet edilir.Sonucta inst.sayfasi
Ben size özelden gönderirim o zamanbenim instagram yok o yüzden bi sorayım dedim, doğru haklısınız
sağolun, zahmet vermek istemem açıkçasıBen size özelden gönderirim o zaman
Ben size biraz sonra göndermeye başlarımsağolun, zahmet vermek istemem açıkçası
teşekkürler, sağolunBen size biraz sonra göndermeye başlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?