Evet salavatla ilgili bilgileri burada paylasacagim.günaydın...
Allah kabul etsin inşallah lelli...
biz salavat getirdikçe Allah da bizim ihtiyaçlarımızı karşılıyor... böyle okudum ben de. bazen o kadar çok şeye dua edesim geliyor ki sayamıyorum, öyle anlarda salavat çekiyorum ben de:)
bu arada ben buradaki saygı çerçevesindeki samimiyetten çok hoşlandım. bana sen derseniz hepiniz çok memnun olurum:)
Vay arkadaş,ben suan 400 tl parfüme versem kalpten giderimkızlar burda fiyat endeks muhabbeti yaparken , işyerindeki arkadaşalrın 1.000-TL lik parfümün 400- TL düştü koşun alın demesi arasında kaldım :):)
bendemi bir tuaflık var, milletmi çok rahat , bu pahalı ortamda en son düşündüğüm konu 400-TL lik parfüm
açıkcası Zara nın kokuları bana yetiyor
hem güzel hem uygun
Bende aynı şeyi düşündüm lelli okuyunca.InşAlllah Iyi niyetini suistimal etmezler. Boşa çıkarmazlar.Bugun harcamali olacak galiba.
Eltimin dogum gunu munasebetiyle pasta alacagim.
Esim bana ee kizi alsin sen niye aliyorsun ahh benim iyi niyetli karim. Enayimisin dedi.
Bende toplanacaktik zaten bu cuma ee dogum gunuyse carsamba toplanmak daha mantikli dedim.
Esim bile artik iyi niyetimin fazlaca farkinda.
Eger gercekden suistimal edilirse kendileri dusunsunler.
Börek, makarna salatasi, mercimek kofte ve pasta olacak.
Yani zaten hazirliklari yapacaktim pasta extra oldu.
Sonra kuran okuyacagiz.
Oglum icin findik kremasi ve krem peynir alacagim.
Makarna salatasi icin garnitur.
findik kremasinin fiyatina bakmaya kalbim dayanirmi bilmiyorum :)
En son 20tl idi.
Ama seviyor napim gönlü olsun.
Yemekde yapmam gerek.
Evi supurup toz alirim en son.
Esmalarimi cekerek tüm güzellikleri kucaklayarak gune basladim bakalim.
göğüste kalan süt enfeksiyon ve çeşitli hastalıklara sebep olabiliyor yediveren. sürekli geliyorsa, sağılması gerekiyor. sağma sıklığını azaltarak göğüslerindeki sütü boşaltabilirsin. ancak 13 aydan sonra ilk kez geliyorsa bu muhtemelen hormonlarındaki dengenin değişmesinden kaynaklanıyor. bir doktora görünmende fayda var. geçmiş olsun...Arkadaşlar kusura bakmayın birşey soracaktım başına gelen veya bilgisi olan var mı. Ben oğlumu sütten keseli 13 ay oldu ama hala geliyor kötü birşey olur mu ki dr gitsem mi
Bimde ballı fındık vardu aksam,ancora marka.Markayı daha önce duymadım ama 7,95 tl di cnm.Bugun harcamali olacak galiba.
Eltimin dogum gunu munasebetiyle pasta alacagim.
Esim bana ee kizi alsin sen niye aliyorsun ahh benim iyi niyetli karim. Enayimisin dedi.
Bende toplanacaktik zaten bu cuma ee dogum gunuyse carsamba toplanmak daha mantikli dedim.
Esim bile artik iyi niyetimin fazlaca farkinda.
Eger gercekden suistimal edilirse kendileri dusunsunler.
Börek, makarna salatasi, mercimek kofte ve pasta olacak.
Yani zaten hazirliklari yapacaktim pasta extra oldu.
Sonra kuran okuyacagiz.
Oglum icin findik kremasi ve krem peynir alacagim.
Makarna salatasi icin garnitur.
findik kremasinin fiyatina bakmaya kalbim dayanirmi bilmiyorum :)
En son 20tl idi.
Ama seviyor napim gönlü olsun.
Yemekde yapmam gerek.
Evi supurup toz alirim en son.
Esmalarimi cekerek tüm güzellikleri kucaklayarak gune basladim bakalim.
Evet salavatla ilgili bilgileri burada paylasacagim.
Faziletleride bilinmeli bence.
Ben tesbih'e esmalara biraz gec basladim.
Yani gec acildi kalp gözum ya da ancak hazir oldum.
Ama cektikce, zikrettikce huzur buldum.
Canim icinde agiza geliyorsa findik yemez.Bimde ballı fındık vardu aksam,ancora marka.Markayı daha önce duymadım ama 7,95 tl di cnm.
Hee onu bilmiyorm evet taneli mi değil mi.:)Canim icinde agiza geliyorsa findik yemez.
surulebilir seviyor.
sagol canim
Yani patik giymek ne alaka ki
Ayyy benim kv beni be sinir eder.
Kına da konyalı şarkısı çalıyordu gelmiş kulağıma konyalıdan başkasına bastırmam da bastırmam dio. Tövbeee
Düğünde de fazla oynayıp durma geveye enerjin kalmıcak demişti
Eltimin düpününde de geç çıktılarfı salona aaa bunlar ne yapıyorlarda geç kaldılar ay gerdeğe odada girdilerde mi çıkamadılar abuk sabuk konuşur.
Birde her gittiğimixin sabahı ay benden çekinmeyin banyoya girin siz diyor oysaki kapıyo sonuna kadar açık bırakıp yatarım ve tövbe yani orda misafirliğe gitmişim bir gece kalmışım aklıma mı gelcek
Selam kızlar masrafsız gün geçirdim mutluyum
ben bingonun renkliler için olanını kullanıyorum.şu üstünde kırmızı gül resmi olanıArkadaşlar renkli çamaşırlar için ayri colormatik deterJan mi kullanıyorsunuz?normal deterjan mi?
maşallah canım bizlerde feyz alıyoruz sendenEvet salavatla ilgili bilgileri burada paylasacagim.
Faziletleride bilinmeli bence.
Ben tesbih'e esmalara biraz gec basladim.
Yani gec acildi kalp gözum ya da ancak hazir oldum.
Ama cektikce, zikrettikce huzur buldum.
canım deneyim inşallah gelirbanada yollayn olurmukı...
Daim olur insallah.maşallah canım bizlerde feyz alıyoruz senden
Ben biraz önce gönderdim arkadaşacanım deneyim inşallah gelir
sağolasın canımBen biraz önce gönderdim arkadaşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?