Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bugun harcamali olacak galiba.
Eltimin dogum gunu munasebetiyle pasta alacagim.
Esim bana ee kizi alsin sen niye aliyorsun ahh benim iyi niyetli karim. Enayimisin dedi.
Bende toplanacaktik zaten bu cuma ee dogum gunuyse carsamba toplanmak daha mantikli dedim.
Esim bile artik iyi niyetimin fazlaca farkinda.
Eger gercekden suistimal edilirse kendileri dusunsunler.

Börek, makarna salatasi, mercimek kofte ve pasta olacak.
Yani zaten hazirliklari yapacaktim pasta extra oldu.
Sonra kuran okuyacagiz.

Oglum icin findik kremasi ve krem peynir alacagim.
Makarna salatasi icin garnitur.

findik kremasinin fiyatina bakmaya kalbim dayanirmi bilmiyorum :)
En son 20tl idi.
Ama seviyor napim gönlü olsun.

Yemekde yapmam gerek.
Evi supurup toz alirim en son.

Esmalarimi cekerek tüm güzellikleri kucaklayarak gune basladim bakalim.

Evet salavatla ilgili bilgileri burada paylasacagim.
Faziletleride bilinmeli bence.
Ben tesbih'e esmalara biraz gec basladim.
Yani gec acildi kalp gözum ya da ancak hazir oldum.
Ama cektikce, zikrettikce huzur buldum.

Vay arkadaş,ben suan 400 tl parfüme versem kalpten giderim Yanlıslıkla falan alırsam oda veririm yani

Bende aynı şeyi düşündüm lelli okuyunca.InşAlllah Iyi niyetini suistimal etmezler. Boşa çıkarmazlar.

Arkadaşlar kusura bakmayın birşey soracaktım başına gelen veya bilgisi olan var mı. Ben oğlumu sütten keseli 13 ay oldu ama hala geliyor kötü birşey olur mu ki dr gitsem mi
göğüste kalan süt enfeksiyon ve çeşitli hastalıklara sebep olabiliyor yediveren. sürekli geliyorsa, sağılması gerekiyor. sağma sıklığını azaltarak göğüslerindeki sütü boşaltabilirsin. ancak 13 aydan sonra ilk kez geliyorsa bu muhtemelen hormonlarındaki dengenin değişmesinden kaynaklanıyor. bir doktora görünmende fayda var. geçmiş olsun...

Bimde ballı fındık vardu aksam,ancora marka.Markayı daha önce duymadım ama 7,95 tl di cnm.

Günaydın hanımlar
aksm bimde 15 tl bıraktım.
1 turunç reçeli,1 tane de Yenigün marka yine kabak tatlısı aldım.3,75 tl kavanızlar.
Aksm acık kabak tatlsını efsoydu.Sabah da reçeli açtım kociye.O cok sever turunç kabuğu reçeli.
Tam buğdaylı poğaça yaptım kendime,üzerine bimden çekirdek aldım soyulmuş.Ona batırdım.Ay süper oldu.Hem de sağlıklıı:)
Aksama mantı haslıcam.Bimde üçgen mantı var.Kapağı yeşil.Onu şiddetle tavsiye ederim cok iyi 4 tl faln galiba:)
Ay ne bim reklamı yaptım ban yemeesem bari

Evet salavatla ilgili bilgileri burada paylasacagim.
Faziletleride bilinmeli bence.
Ben tesbih'e esmalara biraz gec basladim.
Yani gec acildi kalp gözum ya da ancak hazir oldum.
Ama cektikce, zikrettikce huzur buldum.

"ya da ancak hazir oldum."
çok güzel düşünmüşsün bu noktayı. ben de hayatımdaki bir çok şeyi hazırlık olarak görüyorum. o sıkıntı yada sorun başka adımlara hazırlıyor bizi, o an düşünemiyoruz ama geri dönüp baktığımızda kâr geliyor:)
belki geçmişi yaşamasan şu an o esmaları çekmiyor olacaktın...
huzurun daim olsun:)
ve huzurda olduğumuzu da net bir şekilde kalbimiz hissedip, bilsin inşallah...

SiZin kaynana bi tuhafmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…