Küçük Düşün Büyük Olsun!

Benim demek istediğim buydu aslında, ona anlatabilmen için zamana ihtiyacın var. İnşallah anlaşırsınız.
Sen doğal takviyelerde almaya çalış, yeni mahsul pekmez bulsan iyi gelirdi.

Benim demek istediğim buydu aslında, ona anlatabilmen için zamana ihtiyacın var. İnşallah anlaşırsınız.
Sen doğal takviyelerde almaya çalış, yeni mahsul pekmez bulsan iyi gelirdi.
ne kadar zaman sonra brni dinleyecek kisitlamayacak bilmiyorum.
Hastaneye bile tek gitmemi istemedi.
Ordan okula giderim diye. Tel.de gidicem dedim yalan soyluyosun dedi oysa ben ona hic yalan soylemedim gercekten. Beni Yalana tesvik edecegini dusunuyor .
Ama soylemem yalan ona. Kv bakarim ben ama esin ne diyor diyr merak ediyor.

B12 eksikliğine bagliymis evet sanirim gidalarla da desteklerim kendimi..
Gerci vitamin degeri kayboluyor oyle saglam besinde kalmadi pek

Canım son sınıftı senin sanırım hangi bölümü okuyorsun çok merak ettim

kayınvaliednin doğum gününu kutluyormusun
evet kutluyorum
benim dogum günümde her yıl çok özel bir masa hazırlar , güzel yemekelr yapar ve pasta alır.
kızım benim elimden bu geliyor der.
bende onun doğum gününde pasta alırım, hediye alırım, çiçek gönderirim
ama bu yıl biraz işler kötü yani muhtemel eşim ile bir gün var dogum günü arasında hep birlikte yemek yeriz

hatta geçen kayınvaldemin annesine gitmiştim 5 gün kaldım, görümcem heykeli dikilecek kadınsın dedi :)
ama anneanne çok tatlı kadın, bana bir zararı yok

geçen de kayınvaldem gitti annesine beni aradı
diyor ki; dimple ne yaptın anneanen oturyor seni anlatıyor, kalkıyor seni anlatıyor :)

Selam Kızlar artık imdattt diye çığlık atıp arkama bakmadan kaçmam lazım eminim sabah görümcem kahvaltıya geldi ben davet ettim zaten. Gece eşimle aşırı geç uyuduk 4 gibiydi sabahta 10.30 a kadar uyumuşuz. Kalktım kv aşurelik yapma telaşında bana kahvaltıya ne yapalım dedi bende yumurta dedim . Yumurtanın üzerine yufka doğrayacakmış hem soruyor hem söylediğimi yapmıyoruz görümcem gelmeden kahvaltıyı hazırladım filan yedik . Ben onun 2.5 yaşında oğlu ile ilgilendim onlar aşure ile . Kv görümceyi markete yolladı şu tabaklardan alması için filan. Kadın şeker almış o tabakları almış 23 tl mi ne Ödemiş kv bozuldu fiyatı duyunca biraz çamaşır yıkadım görümcemin yarın tüp bebek olayı var bakacak kimse yok kp i tarafı bakımına çocuğa eve yardım etmiyor şu ara çocuğa da bakmıyorlarmış ne olacak bilmiyorum 3 tane koyma ihtimalleri var hadi hepsi tutarsa ne olacak allahım. Görümcem hastahaneye işlemler için gitti oğlunu bana bıraktı . Bende yedirdim yatırdım . Eşimle biraz gezmeye çıktık 10 tl ye outletten ayakkabı aldım .

2.bebekte tüp mü yapıyr enterasanmıs.Hayırlı haberler versin insallahRabbim tüm bu mücadelede olanların yüzünü güldürsün.Ben 5 koycaz deseler karsı çıkmam hani

2.bebekte tüp mü yapıyr enterasanmıs.Hayırlı haberler versin insallahRabbim tüm bu mücadelede olanların yüzünü güldürsün.Ben 5 koycaz deseler karsı çıkmam hani
Birinciyi yaptırdılar ikiz tuttu biri kız biri erkekti . Kız 4. Ayda düştü erkek kaldı sağlıkla doğdu . 3 tane de dondurdular . Onu da kalitesine göre donduruyorlarmış mesela 3 tanesinin de kalitesi düşükse hepsini aynı anda dondurup öyle aynı anda anneye yerleştiriyorlarmış. Durum yarın belli olacak . Ama benim bile beynim yandı . Oğlana sabahtan akşama kadar ben baktım yedirdim içirdim uyuttum kv sağ olsun bi üzerini giydirip bebek arabasında eve bırakıp gelemedi. Üzerinin kalın yeleğini giydirmemiş bırakmış burada çocuk kesin dona dona gitti . Kv ye bebek çocuk güvenilmez anladık artık kendi de diyor zaten . Çocuk dün komşunun oğluna vurmuş onu konuşuyorduk . Eşimde bebekken kuzenine vurmuş kv onu anlatıyor bizimki erkek vurur kuzeni kız diyor ya cahil . Bende dedim ki işte böyle böyle yetişen adamlar eşlerini dövüyorlar toplumda . Babamda seni dövsün o zaman anne babam erkek dedim beni delirtiyor artık. Eşim iyi normal bir adam çıkmış bu ortamdan yazık valla ya . Çok mutluyum herkesten uzakta yaşadığım için allahıö çok şükür sana

10 tl ye ayakkabı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…