Küçük Düşün Büyük Olsun!

Migrostan 2tane 4 litrelik yudum sıvı yağ

8kiloluk rinso 5kiloluk toz şeker 1tane küp şeker

Pril 78 mi bulaşık mak. tableti çeşit çeşit makarna

2 litrelik domestos tuz ve beyaz sirke aldım toplam 190 tl tuttu inş iyi fiyattan almışımdır

12 gibi gittiler.
Yedik ictik.
Oglumla biraz ödev kontrol yaptik.
Çok test cozdu bu aksam jest yapmam lazım ona motive amacli.
Disarida yemek yemeyi sever hafta sonu disarida yemek yeriz.

Bulasiklarim öylece duruyor mak. dolu cunku.
oglumla vakit gecirim yatsiyi kilim derken gec oldu ses yapamam daha.
Saglik olsunda yapilir is.
Sabah hallederim Allahin izniyle.

Kızlar migrosun yeni kataloguna bakıyordum bakliyat ve makarnalarda ikinci ürüne yüzde 50 indirim kampanyası var . Değerlendirilebilir rinso 8 kg 53 yıkamada 34.90 tl bingo 4 lt 25.95 tl birkaç parça daha şey var

Kızlar migrosun yeni kataloguna bakıyordum bakliyat ve makarnalarda ikinci ürüne yüzde 50 indirim kampanyası var . Değerlendirilebilir rinso 8 kg 53 yıkamada 34.90 tl bingo 4 lt 25.95 tl birkaç parça daha şey var
Ek olarak pril bulaşık mak. tabletide var

gunaydın yudum yağ ne kadar olmus mıgrosta 2 hafta önceydi galiba 5 lt 34.90 a almıstım mıgros kampanyadan

Oy maşallah,Allah uzun ömür versin oglana
Hayırlı haberler verir sağlıklı bir hamilelik geçirir insallah
Kvdeler öyle ya,benimki de görümceminkine bakıyo,cpcuk hep hasta.Bi öğrenmiş sırtına bez koymayı terleyince.İyi güzelde terli sırtı acıyorsun o bezi koymak için,cocuk daha cok üşütüyor diyorz anlamıyor.Yelek giydirse yetcek halbuki.
5 olmasa da 2 çocuk istiyorm Allah nasip ederse:)Ben hep cok çocuklu hayal etmiştim kendimi.Hayırlısı artık:)
Bu ay 3,5 senenin sonunda Kimyasal gebelik yasamısım.Ona bile demek hamile kalabiliyorm diye sevindik:)
Ameliyattan 1 ay sonra oldu.Umutluyum bu kısdan bakalım:)

Sabah erbaslara balli limonlu ıhlamur verdim gözlemeyle.

Bugun kuzumun dersi var.
Evde yemek yok.
Ogluma ıspanak corbasi ve manti yapıcam(esim ikisinide yemiyor)
Esimede kıymali patates yemegi ve pilav yapıcam.

Şu durumdan acayip muzdaribim.
Yemek seciyorlar + Birbirlerinin yediklerinide yemiyorlar artik.

Yemek yapmakdan degilde, herkese ayri yemek yapmakdan bezdim..

Dün eltimin kizinin k.v teyze bazlama yapip getirmis 4 tane Allah razi olsun.
2 tane kaldi oglum cok sevdi buzluga koydum.
Böreklerden de artan oldu onlarida buzluga koydum.
Erbaslara falan cikaririm sabahlari isittimmi tazecik oluyorlar.

15.gun esmalarimi cektim.
Evimize sagligi,huzuru, bereketi, bollugu çağiralim..

Ay canım benim inş sende hayırlısı ile bir evlat sahibi olursun dua edeceğim senin için

"Yemek seciyorlar + Birbirlerinin yediklerinide yemiyorlar "
aynı sıkıntı bizde maalesef. bir de küçük bey (6 yaş) bana yemek yapmadın mı deyip gönül koyuyor böyle bir durumda, yelkenler suya...
aslında şu emoji daha çok uyuyor halime:

:))

Günaydın yataktayım kalkamıyorum üzerimdeki gerginliği bir türlü atamıyorum. Yarın Ankara’ya düğün için yola çıkıcaz . Anneannemi de biz götürücez bir sürü kayısı şu bu hazırlamış oradakilere onları bizim arabaya yerleştirdik dün gece.eşimin teyzesinin de buradan gidecek malzemeleri var yarın sabah onlar alınacak yıldım resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…