Verdim siparişirinso kullananlardan yorum bekliyoruz o zaman :)
Verdim siparişi
Migrostan 2tane 4 litrelik yudum sıvı yağ
8kiloluk rinso 5kiloluk toz şeker 1tane küp şeker
Pril 78 mi bulaşık mak. tableti çeşit çeşit makarna
2 litrelik domestos tuz ve beyaz sirke aldım toplam 190 tl tuttu inş iyi fiyattan almışımdır
İnş geçen günde alo 7 kiloluk almıştım evrede var biraz beni tahminim 1sene götürüriyi günlerde kullanın
Rinso gayet güzel ben kullanıyorumMigrosa bir bak canım orada da var...rinso kullanan oldu mu acaba ben hiç bilmiyorum nasıl olduğunu güzelse oradan sipariş verelim
Siparişi vermiştim ama nasıl olduğunu bilmiyordum iyi olmasına sevindimRinso gayet güzel ben kullanıyorum
Ek olarak pril bulaşık mak. tabletide varKızlar migrosun yeni kataloguna bakıyordum bakliyat ve makarnalarda ikinci ürüne yüzde 50 indirim kampanyası var . Değerlendirilebilir rinso 8 kg 53 yıkamada 34.90 tl bingo 4 lt 25.95 tl birkaç parça daha şey var
gunaydın yudum yağ ne kadar olmus mıgrosta 2 hafta önceydi galiba 5 lt 34.90 a almıstım mıgros kampanyadanMigrostan 2tane 4 litrelik yudum sıvı yağ
8kiloluk rinso 5kiloluk toz şeker 1tane küp şeker
Pril 78 mi bulaşık mak. tableti çeşit çeşit makarna
2 litrelik domestos tuz ve beyaz sirke aldım toplam 190 tl tuttu inş iyi fiyattan almışımdır
Oy maşallah,Allah uzun ömür versin oglanaBirinciyi yaptırdılar ikiz tuttu biri kız biri erkekti . Kız 4. Ayda düştü erkek kaldı sağlıkla doğdu . 3 tane de dondurdular . Onu da kalitesine göre donduruyorlarmış mesela 3 tanesinin de kalitesi düşükse hepsini aynı anda dondurup öyle aynı anda anneye yerleştiriyorlarmış. Durum yarın belli olacak . Ama benim bile beynim yandı . Oğlana sabahtan akşama kadar ben baktım yedirdim içirdim uyuttum kv sağ olsun bi üzerini giydirip bebek arabasında eve bırakıp gelemedi. Üzerinin kalın yeleğini giydirmemiş bırakmış burada çocuk kesin dona dona gitti . Kv ye bebek çocuk güvenilmez anladık artık kendi de diyor zaten . Çocuk dün komşunun oğluna vurmuş onu konuşuyorduk . Eşimde bebekken kuzenine vurmuş kv onu anlatıyor bizimki erkek vurur kuzeni kız diyor ya cahil . Bende dedim ki işte böyle böyle yetişen adamlar eşlerini dövüyorlar toplumda . Babamda seni dövsün o zaman anne babam erkek dedim beni delirtiyor artık. Eşim iyi normal bir adam çıkmış bu ortamdan yazık valla ya . Çok mutluyum herkesten uzakta yaşadığım için allahıö çok şükür sana
Ay canım benim inş sende hayırlısı ile bir evlat sahibi olursun dua edeceğim senin içinOy maşallah,Allah uzun ömür versin oglana
Hayırlı haberler verir sağlıklı bir hamilelik geçirir insallah
Kvdeler öyle ya,benimki de görümceminkine bakıyo,cpcuk hep hasta.Bi öğrenmiş sırtına bez koymayı terleyince.İyi güzelde terli sırtı acıyorsun o bezi koymak için,cocuk daha cok üşütüyor diyorz anlamıyor.Yelek giydirse yetcek halbuki.
5 olmasa da 2 çocuk istiyorm Allah nasip ederse:)Ben hep cok çocuklu hayal etmiştim kendimi.Hayırlısı artık:)
Bu ay 3,5 senenin sonunda Kimyasal gebelik yasamısım.Ona bile demek hamile kalabiliyorm diye sevindik:)
Ameliyattan 1 ay sonra oldu.Umutluyum bu kısdan bakalım:)
Amin canımm tüm isteyenler olsn insallahAy canım benim inş sende hayırlısı ile bir evlat sahibi olursun dua edeceğim senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?