Küçük Düşün Büyük Olsun!

Allah kabul etsin.
Dileklerin en kısa zamanda hayırlısıyla gerçekleşir inş.
Bende salat-ı tefriciye ye dün başladım bakalım inş. devam ettirebilirim. Ama insan abdestini alsın gerisi geliyor
Amin kuzumm
Ben ezberledim artık,aynen başladın mı gerisi geliyor.
Rabbim tüm dualarımnızı kabul etsin insallah

Günaydın Hanımlar herkesin hayatındaki yeni değişmeler için sevindim benim hayatımda bu aralar yeni ve mutluluk verici bir değişme yok maalesef Üstüne üstlük Kırıcı ve fiziki anlamda can acıtıcı şeyler yasadim. O yuzden yattigim odayi degistirdim

Kp da okul konusunda bebek icin gitme . Cocuk olmuyor dediniz Allah nasip etti kiymetini bilin. Soguk havalar 2 gunde gitsen soguk alir bizi dinlersen gitme. Dedi
Bende anne 2 gun gelir olmadi nereye kadar gelcek ded haliyle.
Bende ben hamileligimde de yeni evlendigimde de hergun geldim. Benim geldigim kadar gelse yeter torunu icin dedim

Bisey diyemediler.
Esimle de aram iyi degil.
Cok kirginim ona.

Okuluda dondurucam. Bakalim. Ne olacak.
Hicbir sozlerini tutmadiklari iicin güvenemiyorum .

Arada kalmak kötü bisi.
Hakkında hayırlısı neyse o olsun.

Canım çok sorun yapma kendine 1sene kalmış zaten belki seneye okula başlaman daha iyi olur bebişte biraz büyümüş olur...sağlık sorunları olduğu için ailen istemiyor sene inş jersey yoluna girer sende kafan rahat devam edersin....

Sabah kahvaltı hazırlarken kv ile eşim görümcemin oğlunu almaya gittiler gelirken düşürmüşler . Dişi dilini kesmiş üfff üzüldüm . Kv ye dedim ki niye kızının yanına gitmedin kocası var benim yanında işim ne diyor ya ne garip kadın duygusuz valla ya operasyon olmuş 2 kız bebek yerleştirmişler

Gitmemek sorun degil.
Seneye de gidemicrm bahane ariyorlsr üstüne ustluk virde esimin tavirlsri haraketleri canimi skyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…