- 21 Ağustos 2015
- 32.162
- 97.638
- 798
- 38
Amin kuzummAllah kabul etsin.
Dileklerin en kısa zamanda hayırlısıyla gerçekleşir inş.
Bende salat-ı tefriciye ye dün başladım bakalım inş. devam ettirebilirim. Ama insan abdestini alsın gerisi geliyor
4litre 28.90 dı sanırım 5i bilmiyorum cnmgunaydın yudum yağ ne kadar olmus mıgrosta 2 hafta önceydi galiba 5 lt 34.90 a almıstım mıgros kampanyadan
canım Allah sana sana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insallahGünaydın kızlarr
Esma okumalarında bugun 13.gündeyim.Aksm baktım.Toplamda 1790 tane falan cekilcek bugun.Ofiste baslıcam bende okumaya .Öğlene kadr sakin ortalık.
Aksam migrosta 15 tl
Gratiste 11 tl harcadım.
Allah rahmet etsin tekrar tekrar kucağını doldursun Rabbim kardeşinin tez vakitte.bebek kaç haftalıktı.Bebegi kaybettik kizlar hastahaneye gidiyorum kardesim ordan sagsalim ciksin dua edin
Allah rahmet etsin tekrar tekrar kucağını doldursun Rabbim kardeşinin tez vakitte.bebek kaç haftalıktı.
Rabbim sağlıklı bebek nasip etsin hayırlı zamanda inş9. Haftadaydi kardesim zorlandi ama gelisimi iyiydi omru yokmus cok tesekkur ederim
Canım benim çok üzgünüm9. Haftadaydi kardesim zorlandi ama gelisimi iyiydi omru yokmus cok tesekkur ederim
Basimada gelince ve etrafimda da fazlaca duyunca insan neden? ne oluyor böylr diye sorgulamak istiyor.9. Haftadaydi kardesim zorlandi ama gelisimi iyiydi omru yokmus cok tesekkur ederim
DemaaaBebegi kaybettik kizlar hastahaneye gidiyorum kardesim ordan sagsalim ciksin dua edin
Amin cnm saolasun tüm isteyenlere insallahcanım Allah sana sana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah
Arada kalmak kötü bisi.Günaydın Hanımlar herkesin hayatındaki yeni değişmeler için sevindim benim hayatımda bu aralar yeni ve mutluluk verici bir değişme yok maalesef Üstüne üstlük Kırıcı ve fiziki anlamda can acıtıcı şeyler yasadim. O yuzden yattigim odayi degistirdim
Kp da okul konusunda bebek icin gitme . Cocuk olmuyor dediniz Allah nasip etti kiymetini bilin. Soguk havalar 2 gunde gitsen soguk alir bizi dinlersen gitme. Dedi
Bende anne 2 gun gelir olmadi nereye kadar gelcek ded haliyle.
Bende ben hamileligimde de yeni evlendigimde de hergun geldim. Benim geldigim kadar gelse yeter torunu icin dedim
Bisey diyemediler.
Esimle de aram iyi degil.
Cok kirginim ona.
Okuluda dondurucam. Bakalim. Ne olacak.
Hicbir sozlerini tutmadiklari iicin güvenemiyorum .
Canım çok sorun yapma kendine 1sene kalmış zaten belki seneye okula başlaman daha iyi olur bebişte biraz büyümüş olur...sağlık sorunları olduğu için ailen istemiyor sene inş jersey yoluna girer sende kafan rahat devam edersin....Günaydın Hanımlar herkesin hayatındaki yeni değişmeler için sevindim benim hayatımda bu aralar yeni ve mutluluk verici bir değişme yok maalesef Üstüne üstlük Kırıcı ve fiziki anlamda can acıtıcı şeyler yasadim. O yuzden yattigim odayi degistirdim
Kp da okul konusunda bebek icin gitme . Cocuk olmuyor dediniz Allah nasip etti kiymetini bilin. Soguk havalar 2 gunde gitsen soguk alir bizi dinlersen gitme. Dedi
Bende anne 2 gun gelir olmadi nereye kadar gelcek ded haliyle.
Bende ben hamileligimde de yeni evlendigimde de hergun geldim. Benim geldigim kadar gelse yeter torunu icin dedim
Bisey diyemediler.
Esimle de aram iyi degil.
Cok kirginim ona.
Okuluda dondurucam. Bakalim. Ne olacak.
Hicbir sozlerini tutmadiklari iicin güvenemiyorum .
Gitmemek sorun degil.Canım çok sorun yapma kendine 1sene kalmış zaten belki seneye okula başlaman daha iyi olur bebişte biraz büyümüş olur...sağlık sorunları olduğu için ailen istemiyor sene inş jersey yoluna girer sende kafan rahat devam edersin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?