Küçük Düşün Büyük Olsun!

Allah yardımcın olsun bacım.
Kocanın gönlünü yapman lazım.Yada kocanın azcık mantıklı düşünmesi lazım.Ama bence hır gürle olmaz.İnatlastıkca inada binior is.
Ben böyle durumlarda bikc gün konuyu kapatırım.Lafını etmem.Özüne dönüp,beni dinleyecek hale gelince konuşurum.
Sen ne istiyorsun demek önemli bide erkeklere.Öyle bir egoları var.Sen istediğini o istiyrmus gibi yapcan:)Zor ama etkli

Gitmemek sorun degil.
Seneye de gidemicrm bahane ariyorlsr üstüne ustluk virde esimin tavirlsri haraketleri canimi skyor.
Seneye kimseye söz hakkı vermeyeceksin o halde 1senecik eğitimmi batıyor gözlerine iş hayatına atılmanı istemiyorlar sanırım...zamanı gelince kararlı ol canım okul biter mis gibi ilerleyen zamanlarda kendi çocuğunuda bulunduğun kuruma alırsın gözünün önünde büyür bundan güzel fırsatmı olur...şimdi direkt diyemiyorum çok küçük çünkü

Inatlasmadim canim hoc guzellikle konustum ama yok.
Ailesi aklina girmis. Ben okula kaydimi ona danisarak yapmistim . Sonradan fikrini değiştirdi.
Insallah dusundugum seyler olmaz canim.
Kendi istedikleri olmayinca isi yokusa suruyorlar.
Ondan oturu ben devam etmek istiyodum.
Ben okula devam ederken cocuguma gelecek hazırlayamazken hakim cocugun benim yanimda kalmasina izin vermsz kucukte olsa.

Allah yardımcın olsun bacım..
Kız ne zor hayatın var,dogumdan beri ne çektin beBi okut evde.Vala biz içinden cıkamıyorz kactane kadın surda

Allah yardımcın olsun bacım..
Kız ne zor hayatın var,dogumdan beri ne çektin beBi okut evde.Vala biz içinden cıkamıyorz kactane kadın surda

Okutmayla duzelir mi bilmiyorum canim
Bizden aile olmaz gibime geliyor boyle herseyi goz onune getirip düşününce.
Olan bebegime olacak...
Onun benim gibi buyumesini istemiyorm

Olan bebegime olacak...
Bizde annem birimiz de bisey olsun,hemen komsuları toplar evde okur.Grip olsak bile böyle:)Enerji değişiyor ben inanıyorum.
Kac yıllık evlisin bilmiyorz.Ama ilk yıl evliliklerde kabus dönemi emin ol hepimiz yasadık.Aileler bık bık içinde herseyin.Borclar,ise git gel,eve alışmaya calıs.Ayh suan deseler yeniden evlenir misin kocanla?
İlk 2 seneyi yasamazsak olur derim:)
Balayında gibiyiz suan Allah bozmasın.Tabiki bir sürü sorunla bogusuyorz.EN büyüğü artık 7 cihan biliyr burda:)çocuk olmuyor.Her ay birbirimizi teselli ediyorz.Ama kocanla ortak bir yol bulabilirsen,sen önce onu,o önce seni düşünürse evlilik muazzam olay:)
Burda büyük büyük 20 senelik evliymişim gibi konuşmak istemem yanlış anlaşılmasın.
Ama karsındakini hayat arkadasın olarak görüp,sevkat gösterdiğin sürece(ki eminim yaptığına)sana dönecektir yüzü.

Allah yardımcınız olsun canım senin yaşadığın da çok zor inan ben senin kadar o döneme uzun yaşamadım Ama bizim de tedavi sürecine girme durumumuz oldu insan çok yıpranıyor Ben daha şu ana kadar hiç evimde okuyamadım maalesef gelin Mevlüt'üm bile Kayınvalidemin evinde oldu. şimdi Bebek mevlutu yapilcak o bile kv dede olxak haftaya ben kendi evimde onlarsiz bisey yapamiyorum.

Saolasın cnm.
Allah kabul etsin bacım

Kizlar 2 bucukta alacaklar cok korkuyorum salak gibiyim

Olan bebegime olacak...
evinde bol bol fetih suresi oku.mümkünse her oda da ayrı oku.yasin suresi şifa gibi.aynı şekilde felak nas.sürekli oku

evinde bol bol fetih suresi oku.mümkünse her oda da ayrı oku.yasin suresi şifa gibi.aynı şekilde felak nas.sürekli oku

Tamam canim baslayayim....

Oglumun kiyafetlerini ayikliyodum.
Kisliklari cikardim bir suru yelek var ama dugme takilcak onlari halletmeliyim.
Kendi ve esimin kisliklarinida çıkarcam

Tamam canim baslayayim....

Oglumun kiyafetlerini ayikliyodum.
Kisliklari cikardim bir suru yelek var ama dugme takilcak onlari halletmeliyim.
Kendi ve esimin kisliklarinida çıkarcam
bide ne olursa olsun yatağını ayırma sırtını dön yat ama ayrı yatakta yatma

bide ne olursa olsun yatağını ayırma sırtını dön yat ama ayrı yatakta yatma

Bizde zaten cok sey koptu bilmiyorum bensde oyle dusunurdum ama birbirimize es gibi degilde dusman gibi davranir hale geldik..
Surekli her zaman alttan almak veya ilk adimi atmak benim evliligimde cozum olmadi malesef. Beni degersizlestirdi boyle yapmak.

kaç yıllık evlisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…