Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hayır bildiklerinizde şer şer bildiklerinizde hayır vardır. Inş sizler için de öyle olur canım
Acil şifalar

geçmiş olsun mu denir, Allah rahmet eğlesin mi denir affet beni canım bilemedim, Allah kardeşine şifalar versin, kucağını doldursun en kısa zamanda inşallah..

Bende bilemezdim anlamazdim. Ama dusundugumden cok zor geldi. Bugun brz yanliz kaldik, benim cocuk sahibi olmam imkansiz, onunki boyle oldu. Onu benden iyi kimse anlayamaz hem teyzeyim hem onun acisindan uzuldum paramparcayim. Belkide ilk defa icini bu kdr acti saniyelikte olsa ne yasadigini gordum. Iyi olacak o toparlandikca bizde iyi oluruz. Hepsi Rabbimden asla sikayet edemem ama o minicik ultrason goruntulerine 6 mm den 20 mmye buyumesine belirginlesen eline insan nasil kiyarki. Agla agla icim cikti brz sakinlesip uyumaliyim..

Rabbım dayanamayacagımız dert vermezmıs canım Allah beterınden korusun şükür ki kardesın ıyı saglıklı, ınsAllah her sey gecer güzel gunler gelır

Rabbım dayanamayacagımız dert vermezmıs canım Allah beterınden korusun şükür ki kardesın ıyı saglıklı, ınsAllah her sey gecer güzel gunler gelır

Aynen oyle ben cok kanamasi olunca herhangi biseyi kaldiramaz diye korktum inanin hayatimda o kdr beyaz el ten hic gormedim cok yiprandi ayakta gordum ya ne isterim

Bugün 20 tl ye arabayı yıkattık , 6 tl ye arabayı beklerken eşimle avm de bir mekanda soda içtik takıldık biraz. Aşırı bunalmıştım aslında yarın Ankara’ya kuzenimin düğününe gidicez valiz hazırlamam lazımdı eşim ısrarla götürdü hava aldım biraz . 5 tl markette harcadık 100 tl eşim şubeye çay kahve vs için para yolladı. Yarın depomuzu fullleriz anneannemi de alıcaz . Kv katili olmadan biraz gidip nefes alsam şahane olacak .

Günaydın kızlar
Kayinvalide katili ha :))
Yakın olunca daha zor oluyor ilişkileri dengede tutmak
Eltim hep der ki sen iyi dayanıyorsun valla ben yüzüne söyledim gelmenizden rahatsız oluyorum diye .yiyim içim gezim para harcamayim derdinde bizimkisi

tr_lelli sen bilirsin. Birisinin kotu gözünden serrinden korunmak icin hangi esmalar çekiliyordu.
Kötulerden ve kötuluklerden korunmak için ya Müzill cella celalehu zikrine devam edenlere hic kimse kötülük yapamaz.

La havle vela kuvvete illa billahil aliyil azim
bu da her turlu belayı defeder.

Bugün dişçiye gidip diş çektireceğim 100 tl ve acısı da yanında
gunaydın canım ah cektırmesi dert degılde sonradan geri yaptırması ben ustte yandan görülebılen dısımı cektırdim alttan da 2kere kanal oldugum dişim var agrısı gecmedi mecbur cekılcek, 2sine geri dıs yaptırmam lazım gözüküyorlar e ımplantta dolarla nası olacak bılmıyorum, suan bebek tedavısı gordugumden askıya aldm

Günaydın..

Erbaşları birer birer yolladım.
Bu ara ıhlamuru dayıyorum ikisinede sabah aksam.
limonla balla.
Hasta olmasınlar.
Dün 3 arkadas edinmis oglum kursda beraber cikmislar sohbet etmisler.
Seviniyorum cunku oglum tutuk biraz açılıyor böyle.
Anne manzarasi cok guzel denizi adalari goruyor diyor sen cok seversin gorsen diyor (ozel ders aldigi yer rezidans)
ee feyz al oku da öyle yerde otur dedim. :)

Hala okulda para harcamiyor.
Bu hafta 50tl vermisti babasi haftalik olarak o da kumbarasina kaldi.
Annem 50tl ogluma bana da 100 tl verdi.
oglum kumbarasina ben de zulama attim.

Yarin ogluma ayakkabi ve esofman esime tkm elbise bakmaya gidecegiz.
Bakalım nekadar harcayacagiz.

Ya bu arada lcw bile kazaklar 59.90..
Biliyorum sezon yeni o sebepden pahali.
Düşer 1 aya fiyatlar.
ama esimin dogum gunu yaklasiyor.
Mecburen alıcam hic elim gitmiyor valla kaziklanmaya.

esimin pijama eksigi var onun icinde salı pazarina gidecegim.
esofman ustleri 40tl yine lcw.
altta alsam 40tl eder 80tl.
ben 80tl 2 tkm alirim sali pazarindan.
Kendime 30tl kalin polar tkm almistim gecen sezon.

Günaydın kızlarr
Usd 5.98. Sevinemiyrm çünkü zamların düşeceğine dair en uıfak bir umudum yok.3 liraya aldığımız sey usd cıktı diye 10 tl oldu.Düsünce fiyatlar da düserr mi?Hiç sanmıyorm.Ama inşallah düşer.
2 haftada yüzlerce insan issiz kaldıı,onlar geri alınır mı?Vaktinde gelmeyen çözüm simdi gelmiş kac yazar
Gratis yana yakıla heryere msj atmış ama aksm baktım bisey yok aman aman indirimli.
Eşimin dus jeli creightons diye yabancı bi marka,anam adam ondan başka kullanmıo.Yaz basında büyük indrimde 6,50 tl den almıştım.3 tane.suan tanesi 13,5 indirimli rakam.Normali 27 tl falan.Almadan döndüm cok geldi.
Migrostan tereyag aldım 8,50 250 gr.Bitmisti acil aldm.
30 tl de orda bıraktım.
HAyırlı cumalarımız olsun

Düsmez canim.
Hatta benim korkum 2019 da daha cok zam olacagi soylentisi.
Daha coğu nasil olacak merak icersindeyim.

Düsmez canim.
Hatta benim korkum 2019 da daha cok zam olacagi soylentisi.
Daha coğu nasil olacak merak icersindeyim.
ben de düşmeyeceği kanısındayım.Tr burası nasılsa 3 liralık malı 10 tl ye de alıyorlar derler,devam ederler

Valla aynı şehirde olsak ne yapardım bilmiyorum çok farklı bir karakteri var . Temiz değil yemek desen öylesine toz bezini mutfak çekmecesinde saklıyor normal mi allah aşkına

amin canım Allah razı olsun beklemedeyız suan yüregım pır pır ınsAllah bosa cıkmaz hevesim
Canım benim hayırlı uğurlu olsun inş sorunsuz olur herşey. Dün görümcemin rahmine ikiz kız bebek yerleştirdiler bakalım 10 unda belli olacak onunda yatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…