Küçük Düşün Büyük Olsun!

Tesadüf oldu avm de gezerken english home yada taç ikisinden biriydi görünce eşim hemen model seç alalım dedi aldık öyle
Umarim benimde önume cikar.
cunku bi onlar kaldi degisecek.

Tabak, bardak, cay tabagina kadar yenilemistim zaten.
Onlarida yenilersem daha mutfaga bisi almama gerek yok.

Umarim benimde önume cikar.
cunku bi onlar kaldi degisecek.

Tabak, bardak, cay tabagina kadar yenilemistim zaten.
Onlarida yenilersem daha mutfaga bisi almama gerek yok.
Pier vardın crown 18 parça yaz çıkacak şuan hepsi burada da 899 yazmışlar ama pier cardinde 1800 perde yazıyor o modelin bordosunu aldım incele istersen

Sayfaları gezerken yazınızı okudum İnan’ın çok etkilendim inşallah hayatınız her zaman mutlu ve huzurlu olur

Pier vardın crown 18 parça yaz çıkacak şuan hepsi burada da 899 yazmışlar ama pier cardinde 1800 perde yazıyor o modelin bordosunu aldım incele istersen
Bakiyorum hemen tesekkurler.
Sayfaları gezerken yazınızı okudum İnan’ın çok etkilendim inşallah hayatınız her zaman mutlu ve huzurlu olur
Amin Allah razı olsun.

Çöpler birikmisti balkonda 4 poset cöp attim.
Balik kizarttim.
Mutfagi toplayıp sildim.
Duş aldim.
Camasir astım.
Oglumun ödevlerini kontrol ettim.
Şimdi ütü yapıcam.

Oglumun cantasina okuma kitabi test koyduruyorum aralarda cözsun diye.
Yazarlik, rehberlik gibi derslerde de ogretmen test cozebilirsiniz diyormus.
10 tane cözse bile kâr.
Salı gunu kopar at test alicam tüm derslerden.
istiyor.

Kızlar mucizeyaşam dan 6.gündeydim ama 409 olacağına 410 dedim tesbih yanılttı bişey olur mu ki.baştan mı çeksem
BaZen bende fazla cekiyorm.Bi ara yorumlarında okumustum.Bastan cekmenize gerek yok ama sayılarına dikkat edin,adet haline getirmeyin demisti sayfa sahibi cnm..

İyi geceler hanımlar,
Cmrts haftalıık 100 tl deneyine basladım.Dün bugun toplamda 30 tl harcamısım.Ama 1 haftada ne harcarım bilmiyorm.
Sabah kahvaltıya gittik,göl kenarına giriste10 tl verdim.
Simit pıgaca aldık,adama peynir aldırmadım yoldan koydum ben dedim.Meger sepete koymamısım:)Peynir zeytin poseti buzdolabında kalmıs.
Termosa cay yaptım.Harcamasız eve geldik.
Avm ye gittim.11 tl rossmanda harcadım.
Haftasonunu böyle kapadık:)

süpersin bacim

Günaydın
Tatile çıktığımdan beri kendimi daha iyi hissediyorum, sanırım d vitaminim toparlandı. Anlatılanlara uygun güneşlenmeye çalışmıştım
Ne kadar yorulsamda sabah kalkmak ölüm gelmiyor

günaydın mutlu haftalar

tr_lelli üzülme be lelli
anlatığın kadının aynısı bizdede var babaannem
en son bayramda amcamla babam kavgalılar diye bizi evden kovdu
sizin kalkın x geliyor dedi
birdaha da ne aradım ne sordum ne gittim
hak etti bunu yıllardır yeter artık anneme ve bizlere yaptığı yaptıkları ve söyledikleri...

Herkese merhaba iyi haftalar olsun. Maşallah paramız bereketlendi bu ay arabamız uğurlu geldi herşeyi şahane gitti gidiyor maşallah diyim yine Ankaradan yola çıktık kuzenime çeyrek altın taktık . Önce babaanneme gidicez vedalaşıcZ orada annemin evinde birkaç kitap almak istiyorum okumayı bıraktım hemen yeniden başlayacağım inş . Oradan kardeşimi evine bırakıp kv ye gidicez bakalım ne yaptı çocuk baktı yemek yaptı ohhh çok iyi oldu allah ceza verdi ona çok rahattı bana güveniyordu bende düğüne geldim tek başına kaldı ohhh Çarşamba sabah erken evimize dönüyoruz çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…