Ayyy çok teşekkür ediyorum canım benimTabiki atarım
Benim oglum 13 yasinda ben 14 yas aldim sweatlerini.3-4 yaş alıyorum hafif büyük geliyor
4-5 oldukça büyük oluyor acaba 3-4 alsam seneye de giyebilirmi? şubatta 4 yaşını dolduracak..
Benim oglum 13 yasinda ben 14 yas aldim sweatlerini.
pant. belden ayarlanabilir aliyoruz cunku dötü gobegi var.
Artik yas olayindan ziyada s bedenlerede gectik.
kazaklarinda s beden aldiklarim var.
Hergun gunugunune yapmaya calisin.mrb kızlar
21 günlük esmayı dün unuttum bugün devam edeyimmi.napayım fikri olan varmı
aklımdan tamamen gitmiş nasıl geçirdim anlamadım.çok canım sıkıldı.enerjisi çok iyi gelmişti.inş sıkıntı olmaz.baştan başlasam mı dedim ama kaldığım yerden devam edeyim mademHergun gunugunune yapmaya calisin.
alarm kurun gerekirse..
Devam edin derim.
ama atlamayin aralarda.
merhaba, cevaplarında bu soruyu soranlara bır gunluk ara verenler devam edebılır daha fazla olanlar bastan baslasın seklınde okumustummrb kızlar
21 günlük esmayı dün unuttum bugün devam edeyimmi.napayım fikri olan varmı
evet 6. günümdü.kaldığım yerden devam edeceğim.tşk ederimmerhaba, cevaplarında bu soruyu soranlara bır gunluk ara verenler devam edebılır daha fazla olanlar bastan baslasın seklınde okumustum
Yorumlarda okumustum cunku.aklımdan tamamen gitmiş nasıl geçirdim anlamadım.çok canım sıkıldı.enerjisi çok iyi gelmişti.inş sıkıntı olmaz.baştan başlasam mı dedim ama kaldığım yerden devam edeyim madem
alarm kuracam.yoksa yine unuturum.güvenemedim kendime şimdiYorumlarda okumustum cunku.
1 gun atlamissin devam et bence.
Ama gunu gunune yapilmali yaziyordu.
Canim cok guzel yapmissin Allah razi olsun.Eki Görüntüle 2193894 arkadaslar ben de 21gunluk esma listesini yaptım ama kontrol etme fırsatım olmadı acıkcası
eger kontrol ederseniz listelenmıs halini atim dedım kolaylık saglayacaktır ınsAllah
Ben kendime defter yaptim.alarm kuracam.yoksa yine unuturum.güvenemedim kendime şimdi
O kadar çeşit yemekleri pideleri kim yese döt göbek çıkarBenim oglum 13 yasinda ben 14 yas aldim sweatlerini.
pant. belden ayarlanabilir aliyoruz cunku dötü gobegi var.
Artik yas olayindan ziyada s bedenlerede gectik.
kazaklarinda s beden aldiklarim var.
Senin eşin nie her şeyi kendi istediği gibi yapıyor canım ya valla anlatıyorsun böyle üzülüyorum evlenince insan artık her şeyi eşiyle karar verip yapmalı baya inatlaşıyorBugün telefinumu yanlışlıkla kitledim format atıldı. 40 lira.
985 lira biriktirmistim oğlandan firsat bulup hesaba yatiramamistim. Esim çocuğu kayinvalideye bıraktı. Ondan biraz surtustuk. Sırf ben okula gitmeeyeyim 2 gün bile olsa bakmamak icin cocuk hasta tıkanır soğuk kapar moduna girmistiler. Öyle bir durum yok oysaki. Bende göndermek istemedim onlari dinleyip soguk kapmasin diye ama beyimiz baya uzattı inat etti tabi bende. Ben yokum idare edebiliyorlar. Maksat evden dışarı çıkmayayım. Kendi özgürlüğümü kazanmayayım.
Birikim olarakta 3 gr altın aldım. Başka da almamam herhalde. .. 227 lira
Senin eşin nie her şeyi kendi istediği gibi yapıyor canım ya valla anlatıyorsun böyle üzülüyorum evlenince insan artık her şeyi eşiyle karar verip yapmalı baya inatlaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?