O kadar çeşit yemekleri pideleri kim yese döt göbek çıkaranadan yana şanslı maşaAllah
Evliliğin ilk 2senesinde benim de eşim bazen yapardı bana sormadan davet edene tamam geliriz derdi yada gider kasap alışverişi yapar ablamın terasta ızgara yapıcaz derdi biryerden örneğin kurubaklagil yada bal gibi şeyler alınca önce ailesine götürür bırakırdı eve gelince bana derdi paylaşırsınız diye....kimi zaman güzelce anlattım kimi zaman tartışmayla şükür baya düzeldi....şimdi fikrimi alıyor hep belki seninkinde zamanla konuşa konuşa düzelir....Bilmiyorum ki Allah ıslah eylesin inşallah..
Beni kendinden soğuttu. Evlilikten soğuttu.
Sen evdeyken yani isin yokken mi birakti?Bugün telefinumu yanlışlıkla kitledim format atıldı. 40 lira.
985 lira biriktirmistim oğlandan firsat bulup hesaba yatiramamistim. Esim çocuğu kayinvalideye bıraktı. Ondan biraz surtustuk. Sırf ben okula gitmeeyeyim 2 gün bile olsa bakmamak icin cocuk hasta tıkanır soğuk kapar moduna girmistiler. Öyle bir durum yok oysaki. Bende göndermek istemedim onlari dinleyip soguk kapmasin diye ama beyimiz baya uzattı inat etti tabi bende. Ben yokum idare edebiliyorlar. Maksat evden dışarı çıkmayayım. Kendi özgürlüğümü kazanmayayım.
Birikim olarakta 3 gr altın aldım. Başka da almamam herhalde. .. 227 lira
Olsun gelişim çağı sonuçta takip ettiğim kadarıyla genelde hep evde tertemiz şeyleri yiyor fast food yiyip kilo alan çocukla bir değil
Ay sorma canım.
Seviyor sıpa.
Bacak ve kollari ince.
döt gobekden olmuyor.
Esnek ve ayarlanabilir pant. bakiyorum ve zor buluyorum.
Sen evdeyken yani isin yokken mi birakti?
Daha cok kucuk oysa.
Yani okula baslamdiysan ya da isin yoksa niye birakti ki?
Çok çocukça ya halbuki inat ettiğin kişi senin eşin düşünse azıcık...minicik çocuk sürekli sürekli ne gerek var..haftada bir karını çocuğunu al git hafta içi çok istiyorsa kendı yalnız gitsin yineEvdeydik isim yoktu.
Özlemişler.
Gorceklermkis
Özleyen buraya gelsin deyince yok gelmicekler ben ve oğlum gidicez sen gelmiyorsan gelmeye bağladı.
Kuru inat
Ikimizin arasında çocuk ziyan olacak...
Çok çocukça ya halbuki inat ettiğin kişi senin eşin düşünse azıcık...minicik çocuk sürekli sürekli ne gerek var..haftada bir karını çocuğunu al git hafta içi çok istiyorsa kendı yalnız gitsin yine
Benim sana tek önerim genelde ılımlı olmaya çalış evlenince aile olmayı önceliğin sen ve çocuğun olması gerektiğini ona davranışlarınla arada bir güzel sohbetlerle öğretmeye çalış...birde birikimlerini çok paylaşma haberi olmasın bence yaniiiiii !!!Aman aman aman...
Kendisini ailesini düşünsün.
Ben onun ailesi değilim.
Çocuğunuza düşünmüyor ona sınır oluyorum.
Benim sana tek önerim genelde ılımlı olmaya çalış evlenince aile olmayı önceliğin sen ve çocuğun olması gerektiğini ona davranışlarınla arada bir güzel sohbetlerle öğretmeye çalış...birde birikimlerini çok paylaşma haberi olmasın bence yaniiiiii !!!
Disarida yemeyide seviyor fakat 2 ayda 1 defa seklinde aliyoruz.Olsun gelişim çağı sonuçta takip ettiğim kadarıyla genelde hep evde tertemiz şeyleri yiyor fast food yiyip kilo alan çocukla bir değil
Allah Allah.Evdeydik isim yoktu.
Özlemişler.
Gorceklermkis
Özleyen buraya gelsin deyince yok gelmicekler ben ve oğlum gidicez sen gelmiyorsan gelmeye bağladı.
Kuru inat
Ikimizin arasında çocuk ziyan olacak...
Amin cnm.Ben genelde ofiste sabahları cekiyrm sakin oluyor diye.Aksmları bende hal kalmıyor kızlartr_lelli babyloading87 ben de 11.gundeyım bugun arkadaslar genellıkle yatarken cekıyorum en sakın o zman oluyor konsantre olmak için, yada gun içinde eger eve erken gıttıysem, Allah kabul etsın cumlemızınkını
Ayy durun gülün azcik.
Oglum hala okulda para harcamiyor.
Böyle devam ederse sene sonu 2000tl parası olurmus.
Tek korkusu ben babasina soylersem(hani okulda birsey yemiyor dersem) ve harcligi kesilirseymis.
Ozaman naparmis.
B plani yokmus.
Ben söylememeliymisim.
Sonucta onun harcligiymis.
Hem okulda satilanlari saglikli bulmuyormus.
Ayrica 1 tost onu doyurmuyormus niye bosuna doymadigi halde parasini harcasinmis.
Kime cekmis dicemde uzakta aramamaliyim galiba.
Bana mi cekmis ne.
Ama ben bukadar degildim ya.
Yani yerdim yemek ama aburcubura para vermezdim.
kalani biriktirirdim.
Bu direk biriktiriyor.
Cıta fena yüksek.
Ciddi misin?Peki silayet etmiyorlar mı kiracılarKızlar Allah babamı ıslah etsin.
Her çikan kiraciyla kavga dovus cikariyor.
Herkesin kalbini kırıyor.
Evinde kiraci olanlari azarlıyor kufrediyor.
üzülüyorum.
Her çıkan evden küs kalbi kırık cikiyor.
Okadar gecimsiz bir insan ki.
Bahceye bir parca bisi atilmis diye millete kufur ediyor.
Kimin attigida mechul belki arka binalardan atildi.
insanlari sucluyor hemen.
Agiza alinmayacak laflar söylüyor.
Bi abla oturuyor cocuklariyla yani kirasi uygun ancak burasi var bulmus oturuyor.
kirasini duzenli veriyor.
Birsey bulup kadina satasiyor hakaret ediyor.
Kadin ya kadin karsindaki.
Biz hic bisi diyemiyoruz cunku bizede hakaret ediyor dedigimizde.
Bıktiķ artik.
Kadin niye bahceye odun koymus yok kapinin onunu supururken soyle supurmus vs inanin okadar ufacik seylerden insanlara bagiriyor kalp kiriyor ki.
Bir insan nasil bukadar kötü olabilir?
Nasil bir insan bu kadar inancsiz, imansiz, kotu kalpli olabilir diye hayret ediyorum.
o abla daha ucuz bir yer bulamadigi icin cikamiyor.
Gecen esim bile ayiptir kadini benim yanimda azarladi ama az ama cok parasiyla oturuyor kadin dedi.
Esim utanmis..
Nasil can verecek cok merak ediyorum.
Okadar uzerinde kul hakki var ki.
Ben onun yaptikllarindan utaniyorum.
Allah ıslah etsin.
Ve dun babasiyla harclik mevzusunu konusurken okulda da hersey pahali zaten diye camura yatiyordu.Analitik düşünüyor cpcuk maşallah:)
Yaa sen ne tatlı bi kadınsınKime cekmis bilmiyoruz.
Dedem seker gibi bir adammis.
Babannem deseniz öyle kalp kirmaya korkardi
Kalp kirmak kabe yikmak gibi gunahtir derdi.
Kadina cok cok uzuluyorum.
Kadini cikarcam diyor kadin gercekden 5 cocuguyla gidecek yeri yok.
Belediyeden yardim aliyor.
Kendi halinde bir kadincagiz.
Kirasini belediye veriyor gunu gunude.
Gucu cunku boyle garibana yetiyor.
Insanlari ezmeyi hor gormeyi cok seviyor.
Uzuluyorum.
Esim dahi uzuluyor dusun canim.
Kış gunu kadin napar Allahim nolur su adami islah eyle sustur.
Kötuluk etmesine musade etme.
Ve dun babasiyla harclik mevzusunu konusurken okulda da hersey pahali zaten diye camura yatiyordu.
oyuncumu olcan sen meshur mu olcan?
cocugumu tvlerdemi gorcem :)
Babasindan kapti yine 50tl.
Canim zaten boyle zavalli insanlari seciyor alirken.Ciddi misin?Peki silayet etmiyorlar mı kiracılarSözlesme varsa çıkaramaz.Ben direk sikayet ederim.Sen bi kira bedeli koymuşsun,kiracının da kesesine uymuş.Alısveris bu,sen benim durumum yok diye küfür hakaret edemezsin bana derim.
O birine denk gelmemiş cnm.Bi geleymiş görürdü dünya kac bucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?