Anlasa keşke .
Anlasa döktüğüm dile üzülmeyeceğim
Kuzum sorun gitmesi değil.
Sorun onların bakmamak için çocuk ufak
Soğuk kapar tıkanır demeleri.
Şimdi eşim getirdi.
Tıkandı mı diye sordum . Yok tikaniyo mu deyince. Sen öyle demistin diye merak ettim dedim.
Yalancı.
okuyorum canım benım senden de Allah razı olsun bunu boyle lıste gıbı olsun duvarımda dıye yaptım canım sayfadan takip edıyorum bndeCanim cok guzel yapmissin Allah razi olsun.
Bilmeyenlerde faydalansin sevabina nail ol ins.
Ama sen o niyetide oku.
Cunki gercekden niyet icerigi cok guzel.
Ozellikle 15.gunden itibaren suya uflemek o enerji cok guzel.
Artık bir duzen oturur hayatinizda canım.Selam kızlar cuma akşam balayından döndük.
Anneciğimle kardeşim sağolsunlar gelip evi temizlemişler camların hepsini silmişler patates, soğan yoktu alıp koymuşlar.
Ben de bavullardan çıkan çamaşırları yıkadım yerleştirdim.
Vestiyerimiz yapılmadı ev sahibi bekleyin müteahitin sözü var yaptıracam demişti.Ayakkabular kutularda koridorda duruyordu dedim olmaz böyle gittik 800₺ dolap aldık,Gardrop gibi ayakkabılık olarak kullanacağız vestiyer yapılırsa giysilerimizi koruz dedik çok amaçlı dolap aldık.
Pazar sabah eltimlere kahvaltıya gittik öğlen kuzenimin eşi aşure çorbası yapmış davet etti oraya çorba içmeye gittik.Sonra kitaplık aldık 259₺ indirimde imiş.Önceden beğenmiştik kalmamış başka semtteki mağazamızda var dediler Ankara'nın diğer ucuna gittik aldık.
Akşamına da anneme el öpmeye gittik.Yemek yedik çay içtik oturduk, eve girdim ağlamaya başladım.Bi tuhaf oldum.Hasret giderdik
Bugün de eşim dolabı ve kitaplığı kurdu.Ben de yerleştirdim tek tek ayakkabılar sil yerleştir kutuları at.Kitapları tek tek silip yerleştirdim kutuları attım.Süpürdüm sildim.Düzene girdi.
Anneciğim bir çeyrek ve 600₺ verdi dün sağolsun.
Bugün maaş günümdü eşime 600₺ verdim maaş kartımı da verdim 1900₺ ordan çekti 2000₺ eşya taksitini 500₺ perde taksitini yatırdı.Alışveriş yapmış geldi ben iş yaparken yemekleri ısıttı masaya hazırlamış.( Dün sağolsun annem yemek koydu yersiniz diye) bugün o yemekleri yedik yarına da biraz var.Ev hanımı olunca iş bitmiyormuşyaptıkça da yapasım geliyor eşim kızıyor bu ne böyle diye.
O iş hala olmadı galiba vajinusmus olabilirim.2 hafta sonra yükselme sınavım var ondan sonra jinekoloğa gideceğim şu ara sınav için çalışmam lazım ortamı hazırladım oda düzene girdi yarın eşim işe başlıcak ben de derse başlıcam zor bir sınav millet kaç ay önce başladı ben düğün telaşından çalışamadım.Yeni başlıcam inşallah geçerim de maaşım artar borç çok iyi olur geçmem.Sonra da diğer işe odaklanacağım.Siz neler yapıyorsunuz eskiden bol bol buraya girer okurdum artık vakit zor buluyorum
Artık bir duzen oturur hayatinizda canım.
Ay alistik şu tayfadan biri eksilince araniyorsunuz
Umarım yukselme sinavinida halledersin ve maasin artar.
İlk alışma dönemi oluyor sonra herşey düzene giriyor canım benim önemli olan sabırlı olmak . Sınav içinde inş iyi geçer canım benim istediğin yere gelirsinSağol canım benim , ben de özlüyorum aklıma geliyorsunuz inşallah geçerim ama zor bir sınav ve daha çalışmadım inşallah geçebilirim
Bosvermeye calis nolur daha kotuye giderse sende uzulursun simdilik sana bunlarin faydasi yok sen sana guvenmesi icin huzurun icin ugras esin bence seni seviyor ama zor zamanlar geciriyorsunuz
Haklısın
Ama insan yıpranıyor.
Inanır mısın bilmem dün gece uyuyamadım oysa oğlum uyuyordu.
Ama çok yoruldum ruhen ve bedenen
Gogsum sıkıştı.
Hep ev.
Hep oğlum.
Sosyallik
Mutluluk huzur sıfır...
Tek aktivite temizlik.
Inan bunaldim.
Alışkın değilim ve üstüne üstlük lafa gelince tahtarevalli ile laf edip büyüklük taslayanlar.
Buna sınır oluyorum sadece
Tek huzurum evladım
ISelam kızlar cuma akşam balayından döndük.
Anneciğimle kardeşim sağolsunlar gelip evi temizlemişler camların hepsini silmişler patates, soğan yoktu alıp koymuşlar.
Ben de bavullardan çıkan çamaşırları yıkadım yerleştirdim.
Vestiyerimiz yapılmadı ev sahibi bekleyin müteahitin sözü var yaptıracam demişti.Ayakkabular kutularda koridorda duruyordu dedim olmaz böyle gittik 800₺ dolap aldık,Gardrop gibi ayakkabılık olarak kullanacağız vestiyer yapılırsa giysilerimizi koruz dedik çok amaçlı dolap aldık.
Pazar sabah eltimlere kahvaltıya gittik öğlen kuzenimin eşi aşure çorbası yapmış davet etti oraya çorba içmeye gittik.Sonra kitaplık aldık 259₺ indirimde imiş.Önceden beğenmiştik kalmamış başka semtteki mağazamızda var dediler Ankara'nın diğer ucuna gittik aldık.
Akşamına da anneme el öpmeye gittik.Yemek yedik çay içtik oturduk, eve girdim ağlamaya başladım.Bi tuhaf oldum.Hasret giderdik
Bugün de eşim dolabı ve kitaplığı kurdu.Ben de yerleştirdim tek tek ayakkabılar sil yerleştir kutuları at.Kitapları tek tek silip yerleştirdim kutuları attım.Süpürdüm sildim.Düzene girdi.
Anneciğim bir çeyrek ve 600₺ verdi dün sağolsun.
Bugün maaş günümdü eşime 600₺ verdim maaş kartımı da verdim 1900₺ ordan çekti 2000₺ eşya taksitini 500₺ perde taksitini yatırdı.Alışveriş yapmış geldi ben iş yaparken yemekleri ısıttı masaya hazırlamış.( Dün sağolsun annem yemek koydu yersiniz diye) bugün o yemekleri yedik yarına da biraz var.Ev hanımı olunca iş bitmiyormuşyaptıkça da yapasım geliyor eşim kızıyor bu ne böyle diye.
O iş hala olmadı galiba vajinusmus olabilirim.2 hafta sonra yükselme sınavım var ondan sonra jinekoloğa gideceğim şu ara sınav için çalışmam lazım ortamı hazırladım oda düzene girdi yarın eşim işe başlıcak ben de derse başlıcam zor bir sınav millet kaç ay önce başladı ben düğün telaşından çalışamadım.Yeni başlıcam inşallah geçerim de maaşım artar borç çok iyi olur geçmem.Sonra da diğer işe odaklanacağım.Siz neler yapıyorsunuz eskiden bol bol buraya girer okurdum artık vakit zor buluyorum
Çarşamba yola çıkıyoruz özledim valla bende ya kv görümce düğün vs uğraşmaktan bir türlü fırsat olmuyorAksam ustu bir firtina cikti bir yagmur yagdi anlatamam tum kurum yarim saat erken ciktik
Galiba arsivin cami acik kaldi insallah acilmaz valla bu gece bana uyku yok islanirsa yanariz mahvoluruz
@tr_ lelli cok guldum ya oglun seni gecmis hepimize ders verecek
B Bugunneselibirgun inatlasma sakin isler kotuye gidiyor evinin huzurunu bozma uyanik ol tatlilikla hallet keske sende gitseydin bugun bebekle tabi gorsunler iyi dusunmussun deseydin her turlu yanliz gitmesinden iyidir bugunku gibi kalmaz zamanla degisir sana guvenir brz zaman canim bide bolbol dua et olurmu
beren_naz gozukmuyor bu aralar
tuce_tuce sende ozlettin ama evine artik hadi
Haklisin
Acaba orgu fln mi orsen bebege oyuncak olur yelek olur biraz rahatladirdi
İlk alışma dönemi oluyor sonra herşey düzene giriyor canım benim önemli olan sabırlı olmak . Sınav içinde inş iyi geçer canım benim istediğin yere gelirsin
I
Hayırlı olsun canım.
Hemen kendi durumuna tani koyma.
Sağol canım.Şu sınav işi geçsin de o konuya odaklanacağım inşallah öyle değildir belki de stres yapıyorum sınav hep kafamda duruyor o da etkiliyor olabilir ne bileyim ya da korku
Korkacak birşey yok desemSağol canım.Şu sınav işi geçsin de o konuya odaklanacağım inşallah öyle değildir belki de stres yapıyorum sınav hep kafamda duruyor o da etkiliyor olabilir ne bileyim ya da korku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?