Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bosvermeye calis nolur daha kotuye giderse sende uzulursun simdilik sana bunlarin faydasi yok sen sana guvenmesi icin huzurun icin ugras esin bence seni seviyor ama zor zamanlar geciriyorsunuz

Canim cok guzel yapmissin Allah razi olsun.
Bilmeyenlerde faydalansin sevabina nail ol ins.
Ama sen o niyetide oku.
Cunki gercekden niyet icerigi cok guzel.
Ozellikle 15.gunden itibaren suya uflemek o enerji cok guzel.
okuyorum canım benım senden de Allah razı olsun bunu boyle lıste gıbı olsun duvarımda dıye yaptım canım sayfadan takip edıyorum bnde
ınsAllah tamamlarım Allahın ıznıyle

Selam kızlar cuma akşam balayından döndük.
Anneciğimle kardeşim sağolsunlar gelip evi temizlemişler camların hepsini silmişler patates, soğan yoktu alıp koymuşlar.
Ben de bavullardan çıkan çamaşırları yıkadım yerleştirdim.

Vestiyerimiz yapılmadı ev sahibi bekleyin müteahitin sözü var yaptıracam demişti.Ayakkabular kutularda koridorda duruyordu dedim olmaz böyle gittik 800₺ dolap aldık,Gardrop gibi ayakkabılık olarak kullanacağız vestiyer yapılırsa giysilerimizi koruz dedik çok amaçlı dolap aldık.

Pazar sabah eltimlere kahvaltıya gittik öğlen kuzenimin eşi aşure çorbası yapmış davet etti oraya çorba içmeye gittik.Sonra kitaplık aldık 259₺ indirimde imiş.Önceden beğenmiştik kalmamış başka semtteki mağazamızda var dediler Ankara'nın diğer ucuna gittik aldık.
Akşamına da anneme el öpmeye gittik.Yemek yedik çay içtik oturduk, eve girdim ağlamaya başladım.Bi tuhaf oldum.Hasret giderdik

Bugün de eşim dolabı ve kitaplığı kurdu.Ben de yerleştirdim tek tek ayakkabılar sil yerleştir kutuları at.Kitapları tek tek silip yerleştirdim kutuları attım.Süpürdüm sildim.Düzene girdi.

Anneciğim bir çeyrek ve 600₺ verdi dün sağolsun.
Bugün maaş günümdü eşime 600₺ verdim maaş kartımı da verdim 1900₺ ordan çekti 2000₺ eşya taksitini 500₺ perde taksitini yatırdı.Alışveriş yapmış geldi ben iş yaparken yemekleri ısıttı masaya hazırlamış.( Dün sağolsun annem yemek koydu yersiniz diye) bugün o yemekleri yedik yarına da biraz var.Ev hanımı olunca iş bitmiyormuş yaptıkça da yapasım geliyor eşim kızıyor bu ne böyle diye.

O iş hala olmadı galiba vajinusmus olabilirim.2 hafta sonra yükselme sınavım var ondan sonra jinekoloğa gideceğim şu ara sınav için çalışmam lazım ortamı hazırladım oda düzene girdi yarın eşim işe başlıcak ben de derse başlıcam zor bir sınav millet kaç ay önce başladı ben düğün telaşından çalışamadım.Yeni başlıcam inşallah geçerim de maaşım artar borç çok iyi olur geçmem.Sonra da diğer işe odaklanacağım.Siz neler yapıyorsunuz eskiden bol bol buraya girer okurdum artık vakit zor buluyorum

Artık bir duzen oturur hayatinizda canım.
Ay alistik şu tayfadan biri eksilince araniyorsunuz
Umarım yukselme sinavinida halledersin ve maasin artar.

Yarinin yemegini aksamdan yaptiysam gunun mutlusuyum :)
Sulukofte yaptim ve pilav.
Yarin oglani ben birakip alicam Gunduz uyur evi toparlarim ancak.
Yemegim hazir olsun.
Oglum anne donuste yuruyelim diyor.
25dk yol var.
Olur dedim yururuz.
Geze geze geliriz artik eve.
Giderken taksiyle gideriz minibuslerle ugrasmak istemiyorum.
zaten 10tl tutuyor.

Artık bir duzen oturur hayatinizda canım.
Ay alistik şu tayfadan biri eksilince araniyorsunuz
Umarım yukselme sinavinida halledersin ve maasin artar.

Sağol canım benim , ben de özlüyorum aklıma geliyorsunuz inşallah geçerim ama zor bir sınav ve daha çalışmadım inşallah geçebilirim

Esimler hamsi yaparlar eksili derler.
Yani ben onlardan ögrendim.
Tencerede yapiliyor pisiyor.
Esim dun bana tarif ettirdi.
Bugun ofiste benim tarifimle tarif ederek kadina yaptirmis.
(yemek ve temizlikle ilgilenen bayan var)
Esim tarif etmis o yapmis.

Esim diyorki kavga cikti millet bayildi kimseye yetmedi yiyen bir daha istedi diyor.
Herkes tarif istemis :)
Ah bunlarin balık aski.

Sağol canım benim , ben de özlüyorum aklıma geliyorsunuz inşallah geçerim ama zor bir sınav ve daha çalışmadım inşallah geçebilirim
İlk alışma dönemi oluyor sonra herşey düzene giriyor canım benim önemli olan sabırlı olmak . Sınav içinde inş iyi geçer canım benim istediğin yere gelirsin

Bosvermeye calis nolur daha kotuye giderse sende uzulursun simdilik sana bunlarin faydasi yok sen sana guvenmesi icin huzurun icin ugras esin bence seni seviyor ama zor zamanlar geciriyorsunuz

Haklısın
Ama insan yıpranıyor.
Inanır mısın bilmem dün gece uyuyamadım oysa oğlum uyuyordu.
Ama çok yoruldum ruhen ve bedenen
Gogsum sıkıştı.

Hep ev.
Hep oğlum.
Sosyallik
Mutluluk huzur sıfır...
Tek aktivite temizlik.
Inan bunaldim.
Alışkın değilim ve üstüne üstlük lafa gelince tahtarevalli ile laf edip büyüklük taslayanlar.
Buna sınır oluyorum sadece
Tek huzurum evladım

Haklisin
Acaba orgu fln mi orsen bebege oyuncak olur yelek olur biraz rahatladirdi

I

Hayırlı olsun canım.
Hemen kendi durumuna tani koyma.

Çarşamba yola çıkıyoruz özledim valla bende ya kv görümce düğün vs uğraşmaktan bir türlü fırsat olmuyor

Sağol canım.Şu sınav işi geçsin de o konuya odaklanacağım inşallah öyle değildir belki de stres yapıyorum sınav hep kafamda duruyor o da etkiliyor olabilir ne bileyim ya da korku

Hemen kendini sartlandirma canim o senin esin rahat olmaya calis

Sağol canım.Şu sınav işi geçsin de o konuya odaklanacağım inşallah öyle değildir belki de stres yapıyorum sınav hep kafamda duruyor o da etkiliyor olabilir ne bileyim ya da korku
Korkacak birşey yok desem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…