Küçük Düşün Büyük Olsun!

maşallah öyle düşüncesiz bir babadan böyle ince düşünen maneviyata düşkün bir evlat çıkmış ne güzel demek ki insanın içinde olduktan sonra devamı geliyor
O nasıl icimizden cikmis biz cok saskiniz.
Hic ailemizde öyle bir insan yoktur.
Halam dersen namazinda niyazinda umreye gitti geldi.
Kardesim dersen cumasina gider.
ickisi bisi yoktur.
Allah ıslah eylesin.

O nasıl icimizden cikmis biz cok saskiniz.
Hic ailemizde öyle bir insan yoktur.
Halam dersen namazinda niyazinda umreye gitti geldi.
Kardesim dersen cumasina gider.
ickisi bisi yoktur.
Allah ıslah eylesin.
Ya her ailede oluyor öyle çürük elma sizde de baba olmuş demekki aynen Allah ıslah eylesin tez zamanda

Günaydınlar herkese
Sabah namazımı kıldım sanırım benden huzurlusu olamaz bugün
Üstelik alarm çalmadan 5.20 de uyandım uyku tutmadı kalk kızım dedim
Ohh eşim uyuyor şimdi
Giyinme odasını toplarım belki çamaşırlar kurumuştur.
Ucundan kıyısından az ya da çok burada birbirimizi gaza getiren her arkadaşıma teşekkürü borç bilirim efendim

Allah Kabul etsin
Bende kıldım elhamdulillah.

Gün ayarken herkese selamlar.
Yıllardir gune erken baslarım namazla baslamanin huzuru baska bisi gercekten.

Cayi ocaga atim tingırdasın bakalım.
Her sabah bu erbaslari caysiz kahvaltısız yollamıyorum ya icim rahat ediyor.
Ikiside ayri kahvaltı yapiyor saatleri uymadigindan kiyamiyorum önlerine goturuyorum.

Kuzu zaten uykulu uykulu ne yedigini dahi bilmiyor :)

Dün kurs donusu krem p., findik kremasi aldik.
sarallenin ki 22tl olmus.
ulker'in aldim 14tl.
Sabahlari degisiklik olsun bakalım.

Seninkini de Allah kabul etsin canım.
Ne güzel ne fedakar bir annesin ya
Akşamları 11 de yatarak sabahta namaza kalkarak devam edebilirsem sanırım süper olacak :)

21.gun esmalarimida okudum ve bitti.
Bu 2. defa oldu.
Kendi esmalarimla devam edicem bir sure.
Sureleri okucam hergun 1 yasin 1 sure seklinde..
Sohbetler dinlicem bu ara bunlara yönelmek bana en iyi gelen.

Bu hafta az harcama sifir birikim oldu.
Persembe gunu icinde baska ablam cagirdi.
Oglumu derse birakip ona gidicem.

Bugun yemek yapmam gerek.
Oglum fena zorluyor beni Onu yemicem bunu yemicem.
Keyfi gönlü olsun diye cabalıyorum ama yoruluyorum.

Dun hem kurukofte vardi (bi onceki gunden kalmisti) hem sulu kofte vardi.
pilav vardi.
ıspanak corbasindan vardi baska diyor.
yemicem diyor.
Ya daha napim ben.

Esim yemek secer ama ama sevdigi neyi yapsam yer.
saydiklarimda normalde oglumun yedigi seyler inat ediyor bazen yemicem diyor.
Zorlaniyorum.
Sonra mecbur kurukofte yedi.

Bugun ona napicam hic bilmiyorum.

gunaydın canım benim cüz okusan nasıl olur hatmi serifin verdıgı mutluluk o kadar gzel oluyor ki bitince nacızane tavsıyem

Allah kabul etsin lelli.
Bende 19.günü okucam bugün. Hergün yasin okuyorum ama başka surede okuyum yanında. Fikrin güzelmiş

Günaydın kızlaar
Aksm eve gittim benim adam yemek yapmış:)İncik vardı kurbandan ayıptır söylemesi,onu cıkarmıs önden 1 saat kaynatmış.İlik suyumda oldu bu sayede:)Sonra salçalı sosla fırına vermiş.Bi gittim yemek hazır:)
İyi oluyomus böyle.
Dün marktte 7 tl harcadım.Sabah da 5.90.Süt aldım .
Dün bi tarif görmüştüm.Karbonat ,limon tozu sirke karıştırıp buz kabına koyuyorsun.Donuyor.Boraxda koyan var.Ben borax koymadım.Dogal bulaşık tableti oluyormuş.Denedim.Camlarda denemeyin:)Bulanık cıktı ama porselende yagı falan atmış.Borax koyunca belki camı da parlatır bilemedim.
Pazartesiye kadr 44 tlmvar.Haftalık deneyim için.H.sonunu atlatırım insallh:)

günaydın, hayırlı sabahlar kızlar...
lellicim oğlanın haftalık menüsünü kendine yaptırsan? kendi seçip sıraya koyarsa belki o zaman benim seçimimdi, yemem zorunlu diye düşünebilir. kendi iradesiyle birşeyler yapmayı seven bir çocuk çünkü anladığım kadarıyla... Allah bağışlasın. tasarruf ne demek diye düşünürken, bunu da kavramış olur hem:)
bu arada, Allah babaannene rahmet eylesin... ben de anneannemden aldım böyle şeyleri temelde. Allah ona da rahmet eylesin. insanın çocukken kalbine atılan tomurcuklar hiç yok olup gitmiyor... üzerinden kar kış da geçse zamanı gelince yeşilleniyor. sende de öyle bir kalp var yeşermeye ve çiçeklerini de vermeye başlamış... biz de çiçeklerini topluyoruz:) kalbine sağlık... hepiniz duamdasınız, hepinizi seviyorum

Uysal bi çocuk halbuki,bence damardan gir lelli.Bak ac insanlar var,ortalıkda issiz insanlar var.Yemek beğenmeme lüxsümüz yok suan diye.
Ben 32 yasnda adama bunu bulamayanlar var diye die sebze yedirdim.Tmm bazı seyleri hala yemiyr ama (kereviz,pırasa,enginar gibi)ben hergün et bulamam sana diyorm:)Ama annesi ben bunu yemem diyince kızartmış köfteyi,benden de onu bekledi ilk yıllar.
Allah yardımcın olsun bacım..

Günaydın

Birazdan kapıları takmak için ustalar geliceksin kalktım evi süpürdüm sildim yine baticak ama olsun temiz dursun

Duşakabin takilicak yine bu gün ay su eski kuvvetten kurtuldum çok şükür evim tertemiz mis gibi oldu biraz para harcadık ama olsun değer bence avizeler takılacak yine bu gün iş çok yani

Bu arada benim eşim yemek seçmez taşı koy yer yani ama benimde çocuk yemiyor belli ki oda seçici olacak şimdiden bikiyorum

Güle güle oturun insallahh
Benim 3,5 yasında yiğen var yemem dediği seyi ac bırak yemiyo kızanSimdikiler fenaaa:)Hele küçükken hiç anlatılmıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…