kız evliyim tabi bugün hamile olduğumu öğrendimmavimli canım sen evlı mısın?
valla ben kocamı beklıyom
hadıipeqbojuqu bekar ben neden beklıyorum bu tükkanı kapatmayı yarebbim bu sefer sızı uyutup oyle yatcam hadı yatın bakkıııım yarın iş güç bızı bekler
Kiz ben bekarim yaherkes biliyor nerede evde kalmakla ilgiki konu var bas roldeyimmavimli canım sen evlı mısın?
valla ben kocamı beklıyom
hadıipeqbojuqu bekar ben neden beklıyorum bu tükkanı kapatmayı yarebbim bu sefer sızı uyutup oyle yatcam hadı yatın bakkıııım yarın iş güç bızı bekler
Sen kendindeki miktara gore koy sirkeyi tuzu vs.diger lahana havuc vs allah ne verdiyse doldurmalesef ben turuncu olanla yapmam lazımipeqbojuqu burda hıc gormedım o dedıgınden
ama sn mıktarlarını veremıyosun dı mı goz kararı dedın oncekı mesajında
uykuları kaçmış biri olaraktan bekliyorum burayı gözün arkada kalmasınNöbetci dükkan :)
yat yat sen eşine de söyle dışarıda azcık az çalışsın evde daha çok çalışsınyaaa pardoonnnnn
okudum okumaz mıyım Allah bu bebişıne saglık sıhhat versın canım
ama oyle cok yazılmış oluyorkı benı etıketleyenlerı bıle bazen unutuyorum farkında olmadan
tamam bende bebiş ıstıyorum eşime dıyımde azcık az calış dıyım yatalım ya gec oldu dı mı ama
Biz boyke yesil yeisl takillaim hatta bunu firsatami cevirsem bazen konularda savas cikiyir aaa o baska konularda cemkiriyorlar aaa karistirmayin o ben degildim mavili idi gidin ekonomi topicinde takiliyir kendisimi desem
Kiz ben bekarim yaherkes biliyor nerede evde kalmakla ilgiki konu var bas roldeyim
Hatta tanimadigim uyeler evde kalmakla.ilgili konu gorunce neredesin diye beni etiketliyir
Uyuma yoksa tukkana hirsiz girebilir
valla agzım sulandı canım yaparım yaparımSen kendindeki miktara gore koy sirkeyi tuzu vs.diger lahana havuc vs allah ne verdiyse doldur
Siyah havuc sanirim buraya ozgu malum salgamimiz meshur.siyahla yapinca kasikla suyuda iciliyor.
Kiz bide annemin yaptigi bsiey var oda cok hos.
Hani tatli biberle tursu kuruyoz ya ondan cikar uzaerine nar eksisi dok,uc dis sarimsak don koy azicik tuz ve su.bulgur pilavinin yaninda cok guzel oluyir suyuda iciliyor.
Bidaha misafir gelirse oyle servis yap
Aaaaa bugun hamilemi oldunnkız evliyim tabi bugün hamile olduğumu öğrendimya buraya yazdım ne biçim takip ediyorsun
Tabi tabi hepsinde mantik ayni malzeme farkli ama regli iken kurma curur
bılıyorum bılıyorum sen bekarsın orası cepteAllah sana hayırlı kısmetler versın cancagızım
valla agzım sulandı canım yaparım yaparım
pekı bu benım salatalık tursusu tarıfıne yanı tuzlu sırkelı tarıfe olur yanı oyle mıee olursa yapayım ben onu
Biz boyke yesil yeisl takillaim hatta bunu firsatami cevirsem bazen konularda savas cikiyir aaa o baska konularda cemkiriyorlar aaa karistirmayin o ben degildim mavili idi gidin ekonomi topicinde takiliyir kendisimi desemburayi gelip basiyorlarmis
amin canım sağolasın. ben 38,5 yaşındayım. eylülde tüp bebek yaptık daha önceden kayıplarım var kan pıhtılaşmasından dolayı. 27 eylül transfer günüm söyle bakim cinsiyeti neAaaaa bugun hamilemi oldunn
Gozun aydinnn allah tamamina erdirsin bi ara bebis hayirli olsun yanzisaedi bende biri bebek yoklamasina gidecek hediye seciyorlar sanmistim
Dur dur hamislerin duasi kabul olur bizm icinde dua ett
Allah tamamina erdirsin saglikla al kucagina dur kiz cinsiyetine bakayim yas kac hangi ayda hamile oldun
Yalniz bu nasil cumledir bugun hamilemi oldun ne yaAaaaa bugun hamilemi oldunn
Gozun aydinnn allah tamamina erdirsin bi ara bebis hayirli olsun yanzisaedi bende biri bebek yoklamasina gidecek hediye seciyorlar sanmistim
Dur dur hamislerin duasi kabul olur bizm icinde dua ett
Allah tamamina erdirsin saglikla al kucagina dur kiz cinsiyetine bakayim yas kac hangi ayda hamile oldun
şimdi pc başında evde yanımda calışıyo bebişşş dıyorum tamam dıyoyat yat sen eşine de söyle dışarıda azcık az çalışsın evde daha çok çalışsıninşallah tez zamanda bebişin olur canım.
hadı ya cıddı mısınTabi tabi hepsinde mantik ayni malzeme farkli ama regli iken kurma curur
Dur hemen bakiyorumamin canım sağolasın. ben 38,5 yaşındayım. eylülde tüp bebek yaptık daha önceden kayıplarım var kan pıhtılaşmasından dolayı. 27 eylül transfer günüm söyle bakim cinsiyeti ne
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah, kucağıma alması nasip olsun inşallah.
ahh Allah ınsallah bana da nasıp eder canım bana da dua eder mısın?amin canım sağolasın. ben 38,5 yaşındayım. eylülde tüp bebek yaptık daha önceden kayıplarım var kan pıhtılaşmasından dolayı. 27 eylül transfer günüm söyle bakim cinsiyeti ne
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah, kucağıma alması nasip olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?