Küçük Düşün Büyük Olsun!

kız evliyim tabi bugün hamile olduğumu öğrendim ya buraya yazdım ne biçim takip ediyorsun

malesef ben turuncu olanla yapmam lazım ipeqbojuqu burda hıc gormedım o dedıgınden
ama sn mıktarlarını veremıyosun dı mı goz kararı dedın oncekı mesajında

Kiz ben bekarim yaherkes biliyor nerede evde kalmakla ilgiki konu var bas roldeyim
Hatta tanimadigim uyeler evde kalmakla.ilgili konu gorunce neredesin diye beni etiketliyir
Uyuma yoksa tukkana hirsiz girebilir

malesef ben turuncu olanla yapmam lazım ipeqbojuqu burda hıc gormedım o dedıgınden
ama sn mıktarlarını veremıyosun dı mı goz kararı dedın oncekı mesajında
Sen kendindeki miktara gore koy sirkeyi tuzu vs.diger lahana havuc vs allah ne verdiyse doldur
Siyah havuc sanirim buraya ozgu malum salgamimiz meshur.siyahla yapinca kasikla suyuda iciliyor.
Kiz bide annemin yaptigi bsiey var oda cok hos.
Hani tatli biberle tursu kuruyoz ya ondan cikar uzaerine nar eksisi dok,uc dis sarimsak don koy azicik tuz ve su.bulgur pilavinin yaninda cok guzel oluyir suyuda iciliyor.
Bidaha misafir gelirse oyle servis yap

yaaa pardoonnnnn
okudum okumaz mıyım Allah bu bebişıne saglık sıhhat versın canım
ama oyle cok yazılmış oluyorkı benı etıketleyenlerı bıle bazen unutuyorum farkında olmadan

tamam bende bebiş ıstıyorum eşime dıyımde azcık az calış dıyım yatalım ya gec oldu dı mı ama mavimli

yat yat sen eşine de söyle dışarıda azcık az çalışsın evde daha çok çalışsın inşallah tez zamanda bebişin olur canım.

cık ben değiştirmem bence ipeqbojuqu da değiştirmesin onunkini çok beğeniyorum ben
Biz boyke yesil yeisl takillaim hatta bunu firsatami cevirsem bazen konularda savas cikiyir aaa o baska konularda cemkiriyorlar aaa karistirmayin o ben degildim mavili idi gidin ekonomi topicinde takiliyir kendisimi desem burayi gelip basiyorlarmis

Kiz ben bekarim yaherkes biliyor nerede evde kalmakla ilgiki konu var bas roldeyim
Hatta tanimadigim uyeler evde kalmakla.ilgili konu gorunce neredesin diye beni etiketliyir
Uyuma yoksa tukkana hirsiz girebilir

bılıyorum bılıyorum sen bekarsın orası cepte Allah sana hayırlı kısmetler versın cancagızım

valla agzım sulandı canım yaparım yaparım

pekı bu benım salatalık tursusu tarıfıne yanı tuzlu sırkelı tarıfe olur yanı oyle mı ee olursa yapayım ben onu

kız evliyim tabi bugün hamile olduğumu öğrendim ya buraya yazdım ne biçim takip ediyorsun
Aaaaa bugun hamilemi oldunn
Gozun aydinnn allah tamamina erdirsin bi ara bebis hayirli olsun yanzisaedi bende biri bebek yoklamasina gidecek hediye seciyorlar sanmistim
Dur dur hamislerin duasi kabul olur bizm icinde dua ett
Allah tamamina erdirsin saglikla al kucagina dur kiz cinsiyetine bakayim yas kac hangi ayda hamile oldun

Tabi tabi hepsinde mantik ayni malzeme farkli ama regli iken kurma curur

amin canım sağolasın. ben 38,5 yaşındayım. eylülde tüp bebek yaptık daha önceden kayıplarım var kan pıhtılaşmasından dolayı. 27 eylül transfer günüm söyle bakim cinsiyeti ne
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah, kucağıma alması nasip olsun inşallah.

Yalniz bu nasil cumledir bugun hamilemi oldun ne ya

yat yat sen eşine de söyle dışarıda azcık az çalışsın evde daha çok çalışsın inşallah tez zamanda bebişin olur canım.
şimdi pc başında evde yanımda calışıyo bebişşş dıyorum tamam dıyo +18e gırmeden ben agzımı kapiiim

Tabi tabi hepsinde mantik ayni malzeme farkli ama regli iken kurma curur
hadı ya cıddı mısın

Dur hemen bakiyorum

ahh Allah ınsallah bana da nasıp eder canım bana da dua eder mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…