- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
Canm ttam gun ay olarak dogun tarihini yazamisin gin ay yilamin canım sağolasın. ben 38,5 yaşındayım. eylülde tüp bebek yaptık daha önceden kayıplarım var kan pıhtılaşmasından dolayı. 27 eylül transfer günüm söyle bakim cinsiyeti ne
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah, kucağıma alması nasip olsun inşallah.
Insallah seninde bebis haberini aliriz.ahh Allah ınsallah bana da nasıp eder canım bana da dua eder mısın?
yok hıcbısey denemıyorum hevesım kactı ıyıce aldıklarımda duruyoInsallah seninde bebis haberini aliriz.
Cnm.sogan kurunu denedinmi ablam os ekikde hamis kaldi ve tanidigim bi cok kisi.
Bdv ye girince cikamiyorum genelde mune beni kodese atiyoripeqbojuqu bdv nasıl bır kaos degıl mı ben genelde trend konulara bakıyorum ve nerdeyse cogu mune tarafından kapatılmış oluyor bu kadınlar heryerde aynı bacım
ederim tabi. inşallah tez zamanda sağlıklı bir evladın olur canım. kaç yaşındasın?ahh Allah ınsallah bana da nasıp eder canım bana da dua eder mısın?
Deme oyle kac yilik evlisnki dra gittinizmi.yok hıcbısey denemıyorum hevesım kactı ıyıce aldıklarımda duruyo
olsun özelden attım sanaAbuu yanlis kisyi etiketlimisimmavimli
hah çağırdın bak milleti bak kabak başıma patlayacak
yok olmaz artık yapamaz alıntıladım onu. hem mavili kim tanışmış oluruzduzenle heme 10 dk dolmadanipeqbojuqu
sagolasın Allah razı olsun canım amın ınsallah 29 yaş canmederim tabi. inşallah tez zamanda sağlıklı bir evladın olur canım. kaç yaşındasın?
gıttık sıkıntı yok dıyo 3 yıl bıttı canımDeme oyle kac yilik evlisnki dra gittinizmi.
Pes etmek yok o bebis buraya gelecek
Ozman sen hemen yarin bi kosu acik kahverengi sogan aliyosun birlikte baslayalim bende yapayim rahmi temizliyor sogan kurune basla gor bak o ay hamile kacakasin.sagolasın Allah razı olsun canım amın ınsallah 29 yaş canm
gıttık sıkıntı yok dıyo 3 yıl bıttı canım
ya da iki adet çünkü çift embriyo tranfer ettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?