Ne güzel cocuklara böyle asılamak.
Gecen sene yapmistim cok da seviyorum.
Bu senede pisiririm sanirim malzememin cogu var evde.
Allah kabul etsin.
Merhabalar,
Öncelikle güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum.
Dün kahve, muz, süt almak için markete gidecektim ama kızım bırakmadı. Eşim gitti ve 30 TL harcamış. Ben de nasıl olsa ben alacaktım diyerek 30 TL'yi kumaraya attım. Altın hesabında 7 gr altın, kumbarada da 100 TL oldu.
Benim maaşım her ay farklı yatıyor, bende sabitleyip, üstünü yok kabul etmeye karar verdim. Ay başı bu tutar ile kumbaradaki miktarı birleştirip, gr altın alacağım. İnşallah böyle böyle birikecek.
Haftasonu arkadaşımın kızının doğum günü vardı. Kızımla yaşıtlar. Böyle olunca hediyenin aynısını kızıma da almak zorunda kalıyoruz. Yoksa sağlam arıza çıkıyorHaftasonu dışarıda çok para harcıyoruz ve bunu nasıl dengede tutabileceğimi bilmiyorum. Kızım küçük ve haftasonu mutlaka dışarı çıkmak istiyor. Şu oyuncağa bineyim, şuaraya gidelim derken bi bakmışız dünyanın parası gitmiş. Ben bu haftasonlarını nasıl düzenlerim, önerisi olan var mı?
http://www.a101.com.tr/tr/Afis-Yazdir_GelecekHafta.aspx?SolBannerID=875
tost ve hamburger ekmeklerinde indirim varmış. iş yerine tost götürenlere duyurulur.
bugun kart kesim günü, yarın eve yüklü alış veriş yapmak istiyorum yani taşıyabileceğim kadar.
hem aşure gününe denk gelmiş olur.
aşure sevmeyen bir ben varım sanırım.
bana saçma bir tatlı geliyor, tatlının içinde nohut, buğday kel alaka gibi, zaten ayva, incir, elma gibi şeylerin tatlısını da sevmem. tabi aşure aynın anlamı ayrı, benim sevmemem önemli değil.
ben mis gibi kalorisi yüksek !! fıstıklı sarma, bol cevizli antep baklavası, tulumba, yaş pasta, tiramisu gibi içinde un olan tatlıları daha çok seviyorum. sütlülerden ise kazandibi, profiterol... olsa da yesem
lazer yaptırmayı düşünen genç arkadaşlar. ben bu işi geleceğe yatırım olarak görüyorum. ne kadar erken yaptırmaya başlarsanız o kadar uzun süre kullanırsınız. ben 40 yaklaştım tüy kıl azaldı. keşke benim zamanımda olsaydı 20 li yaşlarda yaptırsaydım da imdi 15 yıldır kullanıyor olurdum. ne kadar erken yaptırırsanız ağdacıya gidiyorsanız daha az paranız gider. ayrıca bu kışı bununla değerlendirin. yaza azalmış olur. ben kardeşimi zorla gönderdim koltuk altı bitti, başka bölgeleri yaptıracak sırayla, memnun kaldı demek ki, gençken yaptır rahat et dedim.
Çok teşekkür ederim bu güzel sözler için...Günaydın ne zamandır aklımdasınız şimdi fırsat oldu yazmaya.. Sizi her okuduğumda çok takdir ediyorum gerçekten herkes sizin gibi güçlü olamıyor bu devirde çocuklarına hem anne hem baba olurken.. Maşallah dersleri de çok iyiymiş yavrularınızın daha nice güzel günlerini görün inşallah... Bu arada meslaktaşızben kamudayım ama memurum :) güzel günleriniz haftalarınız olsun görüşmek üzere
sen bana getir onuGunaydin kizlar hepinize bol bereketli sendromsuz bir hafta diliyorum.
Dün o kadar tursu muhabbeti döndü ki bu sabah bende kalkip son turşumu kurdum. Yoksa aldığım karnıbaharlar bozulacaktı.
Toplam 20 kilo tursu bana yeter diyordum megersem 5 kiloda annem aksam kurmus. 25 kilo cok fazla oldu. 5 kiloyu arkadasima oturmaya giderken götürürüm muhtemelen o çok seviyor turşuyu.
Kumbara mı yapsak dedim dün eşimeşu kumbara işine bir de ben başlayabilsem, hiç fena olmayacak... :)
Ben de hiç yapmış değilim ama oğlanların var :)şu kumbara işine bir de ben başlayabilsem, hiç fena olmayacak... :)
Ben marketten alıyorum normalde yerel market fiyatlar pazarla yakın ve en azından seçebiliyorum diye.dün bi baktım 2.50tan aşağı sebze 4ten aşağı meyve yok..bi patates soğan ucuz herlde bu sıralar..geçen sene bi ara soğan da çok pahalıydı yaMerhaba hanımlar pazara gittim öğlen aramda. Oo fiyatlar pahalilasmis malesefff
Maaşlı işlerde çalışanlar için daha zordur gibi geliyor. Ama bizim serbest meslek olduğu için sıcak para akışı mevcut olabiliyor. Mesela ben bir ara dilekçe paralarına hiç dokunmaz onlarla döviz alırdım. Ama maaş belli olunca onu yetirebilme derdinde olur insan...Kumbara mı yapsak dedim dün eşime
Evet bi o eksiğimiz var dedihaklı çünkü elimize kalan bozukları bile vestiyere bırakıyo ki ekmek parası olsun ben de yapamıyorum kumbara..tek yapabildiğim kızıma verilen harçlıklarla altın almak..
Evet canım havaların soğuması hemen etkisini göstermişBen marketten alıyorum normalde yerel market fiyatlar pazarla yakın ve en azından seçebiliyorum diye.dün bi baktım 2.50tan aşağı sebze 4ten aşağı meyve yok..bi patates soğan ucuz herlde bu sıralar..geçen sene bi ara soğan da çok pahalıydı ya
Aynen maaş belli olunca daha almadan ne kadar nereye gidecek belli.o yüzden kumbara olmuyor maalesef :) siz güzel değerlendiriyorsunuz zaten maşallahMaaşlı işlerde çalışanlar için daha zordur gibi geliyor. Ama bizim serbest meslek olduğu için sıcak para akışı mevcut olabiliyor. Mesela ben bir ara dilekçe paralarına hiç dokunmaz onlarla döviz alırdım. Ama maaş belli olunca onu yetirebilme derdinde olur insan...
Bu kadar da olmamalı abartıyorlar bence o zaman biz de mevsimiyken balık yiyelim bari bol bol :)) evden 2 gün kokusu çıkmıyor gerçi gıcık oluyorumEvet canım havaların soğuması hemen etkisini göstermiş
Bizim burada balık bile ucuz değil. Haberlerde duyuyorum ve burada da arkadaşlar yazıyor uygun diye. Pazara çıkıyorum öyle değil. Babam İzmir'e gidiyor belli günler. Hiç buradan alma ben getireyim dedi. Orada palamut 7.5 tl imiş. 1.5 kilo sardalya 10 tl imiş. Bizim burada bu fiyatların iki katı.Bu kadar da olmamalı abartıyorlar bence o zaman biz de mevsimiyken balık yiyelim bari bol bol :)) evden 2 gün kokusu çıkmıyor gerçi gıcık oluyorum
Evet biz de palamutu aldık 7 tlye daha büyükleri 10 tl ydi.hamsi 10 tlydi kilosu..o da kötü insan sürekli balık yemese de olmayınca ya da pahalı olunca canı çekiyor :)) bide geçen gün konuştuk ben atleti 5 tlye alırken tr_lelli 2.5 tlye almış ya insana dokunuyor aynı şeyi bile göre iki katı fiyata almakBizim burada balık bile ucuz değil. Haberlerde duyuyorum ve burada da arkadaşlar yazıyor uygun diye. Pazara çıkıyorum öyle değil. Babam İzmir'e gidiyor belli günler. Hiç buradan alma ben getireyim dedi. Orada palamut 7.5 tl imiş. 1.5 kilo sardalya 10 tl imiş. Bizim burada bu fiyatların iki katı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?