- 30 Temmuz 2013
- 7.264
- 1.746
- 398
amin canım inşallah.İnşallah sağ salim kavusursun bebissine
Ben hep orkide alıyorum a101de indirimde görmüştüm en son . Çağrıda da kilosu 5 liraya geliyodu diye hatirliyorumYumusaticim suan konsantre kaldi (tüller icin kullaniyorum)
Bingo kirmizisi bidonda (4yada5kiloluk dikkat etmedim) 9.90 idi happycanter da.
Sanirim ondan alicam.
Onun kokusunuda seviyorum
Sıvıyag uygun nerde var kizlar?
Bilen,gören var mi?
Hangi marka yag kullaniyosunuz?
Biryag ve yudum aliyorum.
Hepde indirime denk geliyodum
Suan biryag bile 27tl.
Yagim bu ayı cikarmaz az kaldi.
İndirim takip ediyorum gözunuze carparsa yazın.
Canım bende evlenirken bilmiyodum.Valla burada sizleri okuyunca ben yarin öbür gün nasıl ev gecindirecegim mutfağa gireceğim diye düşünüyorum turşu kurmayı falan geçtim çoğu yemeği bilmiyorum bile valla. Imrendim
Günaydın ne zamandır aklımdasınız şimdi fırsat oldu yazmaya.. Sizi her okuduğumda çok takdir ediyorum gerçekten herkes sizin gibi güçlü olamıyor bu devirde çocuklarına hem anne hem baba olurken.. Maşallah dersleri de çok iyiymiş yavrularınızın daha nice güzel günlerini görün inşallah... Bu arada meslaktaşızGünaydın kızlar..mutlu, huzurlu ve bereketli bir gün ve hafta diliyorum.
Sabah sabah gidip 2.800 tl olan kart borcumu ödedim. Ayrıca birikim hesabıma da bir miktar para attım kendimi sıkıp. Çok şükür gayret ediyoruz ve her ay birşeyler oluyor.
Bu ayın 20'sinden sonra gelecek paralarım var. Onları bekliyorum. Bu arada kredi kartımı mümkün olduğunca az kullanacağım.
Ofise gelirken yemeğimi de getirdim. Başlasın tasarruflu, birikimli günler :) Hadi bakalım :)
Herkese kolay gelsin...
Sizi de her okuduğumda maşallah işte dört dörtlük ev hanımı diyorum..bu kadar profesyonel olunur yani.. Öğrenecek çok şey var sizden okuyorum takipteyim hepBugün evi süpursem silsem bide yemek yapsam yeter.
(Ya sanki ben cok sık ev siliyorum silmeyince icime sinmiyo)
Patlican musakka yapicam(firinda)
Pilav yapicam.
Balkonu yıkarım.
Bugun esimin dogum gunu hala hediye almadim.
Kartida almiyo benden
Ne alcam ben hala bilmiyorum.
Estağfurullah, çok hoşsunuz ya.Sizi de her okuduğumda maşallah işte dört dörtlük ev hanımı diyorum..bu kadar profesyonel olunur yani.. Öğrenecek çok şey var sizden okuyorum takipteyim hep
Gecmis olsun.Herkese mutlu haftalar.. Benim bebeler hasta biraz klasik mevsim hastalığı sümük öksürük vs. İşe gitmedim bugün.. Gitseydim şu kumbikten çıkan parayla bir cumhuriyet alacaktım hazır düşmüşkeneşimden habersiz yaptığım zuladan da 100 Euro bozacağım el harçlığı.. 30 liram falan kaldı çünkü parasızım..15ine az kaldı ama kredi kartlarını yatırınca ordan da pek bir şey kalmayacak... Neyse bakalım sağlık olsun der geçeriz :)
Ne güzel cocuklara böyle asılamak.günaydın arkadaşlar... yani merhaba arkadaşlar... :)
her ne kadar mesai 6 gibi başlayıp, şu saatler benim için gün ortası olsa da, ilk yazarken bi "günaydın çıkıyor klavyeden :)
yine bol gezmeli ve harcamalı bir hafta sonundan sonra, gün ve hafta hepimiz için güzelliklerle dolu olur inşallah...
yarın aşure günü... son yıllarda aşure günlerinde evimde aşure pişiyor, alış-veriş yapılıyor, sadakalar veriliyor, çocuklara, eşe (yani bana :) ) oyuncaklar, kıyafetler, sürprizler alınıyor, çocuklar aşure günü geçtiği gibi gelecek aşure gününün hesabını yapmaya başlıyor vs. ve bu benim de çok hoşuma gidiyor... :)
Herkese mutlu haftalar.. Benim bebeler hasta biraz klasik mevsim hastalığı sümük öksürük vs. İşe gitmedim bugün.. Gitseydim şu kumbikten çıkan parayla bir cumhuriyet alacaktım hazır düşmüşkeneşimden habersiz yaptığım zuladan da 100 Euro bozacağım el harçlığı.. 30 liram falan kaldı çünkü parasızım..15ine az kaldı ama kredi kartlarını yatırınca ordan da pek bir şey kalmayacak... Neyse bakalım sağlık olsun der geçeriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?