Valla okuyunca bilemedim google amcaya sordum.Ben de bugün poğaça ve kalıpta limonlu kek yaptım seviyor benimkiler de yemeyi komşulara da veriyorum.
Kızlar halil ibrahim sofrası nasıl oluyor bilen var mı. Annemin komşusunun yeni gelini var henüz 2 aylık gelin
Halil ibrahim sofrası yapacağım müsait olursan seni de bekliyorum dedi de.
Nasıl olur ne yapılır hiç bilmiyorum
Allah kabul etsın canımya canim iyiki yazdin.
Namazimi kildim tam buraya bakim dedim senin msjin dustu onume.
Okuyunca dedim ki belki bir isaret.
Bak bunu oku gibi.
(ben boyle onume cika sozlere dualara isaretlere cok inanirim)
Hic aklimda yokken vakia okudum.
Allah razi olsun
Allah kabul etsın canım
ben de dun aksam tekrardan basladım regl olunca ara vermıstm
bugun dayanamadm yıne babamı aradım dedım sorim bi ıhtıyacı varmı
adam tekrar cagırmıs ıse gıdıyomus valla ck sevındı
Gözünüz aydın cnmm,calıssın tabi ona da iyi gelir
Amin çok teşekkür ederimRabbim inşirah ferahlığı versın tez zamanda hallolsun ısleri insAllah
çook borclar gorduk çok uzuluyorum caresiz olunca
inşirah suresını ve vakıa suresini okumasını söyleyebılırım gönülden ınanarak okusun Allahın mucızesi yakındır ınsAllah
Çok sağolunÇok zor bir durum allah yardımcılar olsun sizinde onlarında canım benim üzüldüm
İnstanı bende takip etsemya benim de oğluşum göbekli olur belkimyaa evet bana terapi oluyor seviyorum ugrasmayi.
Evde kucuk cocukda yok dedim yaparken amaaan benden alâ cocuk mu var dedim sonra :)
Zekeriya hz. Sofrası olmasın oBen de bugün poğaça ve kalıpta limonlu kek yaptım seviyor benimkiler de yemeyi komşulara da veriyorum.
Kızlar halil ibrahim sofrası nasıl oluyor bilen var mı. Annemin komşusunun yeni gelini var henüz 2 aylık gelin
Halil ibrahim sofrası yapacağım müsait olursan seni de bekliyorum dedi de.
Nasıl olur ne yapılır hiç bilmiyorum
Zekeriya sofrası ise kullanılan malzeme 40 çeşit örneğin kek yaptın un 1.malzeme kurabiyedeki unda 1 numara oluyor kabartma tozu ikisindede var 2numara,margarin kurabiyede var 3.bu sıvıyağ kekte var 4 malzeme bu gibi...Zekeriya hz. Sofrası olmasın o
olur ama cok yemek paylasmiyorum bazen story öyleİnstanı bende takip etsemya benim de oğluşum göbekli olur belkim
Allah yardımcısı olsun bereket versin evine rabim kimseyi darda bırakmasınkızlar valla canım sıkıldı
ablam çok sıkış durumda
çalışıyor ama yetmiyor
bende sıkışığım eim dzüenli maaş almıyor
onu öyle çağresiz görünce daha moralim bozuluyor
acaba ne yapsam hiç bilmiyorum
maaş ödenir mi ödenemz mi bilmiyorum
kendi alış verişelrimzide filan hep dikaktli harcıyorum
kısmıyprum ama ihtiyaç dışı almıyorum.
onada çok üzülüyorum
devletten bir ayrdım bekliyor kasım 20 de yaparız demişler
ama ne gelri mi gelmezmi
o zaman kadar kredileri için nasıl bir çözüm bulur hiç bir fikrim yok
nolur dua edin
duanızda olsun ablam
gereçkten çok çağresiz bir durumda
Kartınızla alisveriş denenmiş internet üzerinden de olabilir hemen bankanizi arayın umarım 7/24 müşteri hizmetleri aktiftir. Sanırım oyleydiKızlar benim telefonuma durduk yere 00.10 da telefon subesi şifre işlemi için mobil onay kodu geldi. Ben böyle bir talepte bulunmadım
Korkuyorum acaba kartına bisey mı yapıyorlar
Ne yapmam lazım
Kartınızla alisveriş denenmiş internet üzerinden de olabilir hemen bankanizi arayın umarım 7/24 müşteri hizmetleri aktiftir. Sanırım oyleydi
Çalışmak ibadetsagol canım Allah razı olsun asıl onun için ıstıyorum zaten durdukca kendını dınliyor zaten psıkolojısı ck duzgun degıl
Peki hepsini ev sahibi mi hazırlarZekeriya sofrası ise kullanılan malzeme 40 çeşit örneğin kek yaptın un 1.malzeme kurabiyedeki unda 1 numara oluyor kabartma tozu ikisindede var 2numara,margarin kurabiyede var 3.bu sıvıyağ kekte var 4 malzeme bu gibi...
Hepsini ev sahibi yapmaz aslında ev sahibi tek mercimekli bulgur pilavı yapar diğerlerini gelenler getirir.ama ben bilmeyen olur diye kendim 40ürünle çeşit yaparım bulgur pilavı dahil.gelen ne nasıl diye sorunca sizde bi parça bişey getirebilirsiniz ama ben yaptımda derim. Gelen olursa zaten fazla fazla olur.o zaman dileği olan dilek tutar kendi dileği gerçek olursada kendide niyetlenir zekeriya sofrasınaPeki hepsini ev sahibi mi hazırlar
Ya da başka ne yapılır gelenlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?