Küçük Düşün Büyük Olsun!

Allah yardimcisi olsun canim ablanin ve tüm dardakilerin.

yaa o kredi benide en dusunduren
Ben arabanin kredisi bitsin diye bekliyorum esim yeni araba begenmis.
Bitsin alicam diyor.
Al kuzum al onuda al dedim.
Hepsini al.
Allah yardımcısı olsun bereket versin evine rabim kimseyi darda bırakmasın

amin tşke derim

lellim inan bende geçen hafta aynısını istedim
uzak bir köyde oturyum kimse dokunmasın ibadetimi yaıyım ,
sessiz olsun
teslimiyet olsun

Günaydın ay uyudum öyle ya bi iyi geldi anlatamam . Sabah eşime kalkamadım normalde meyve suyu sıkacaktım ama ikimizde hastayız o daha çok ben az bu ay 2 tane çeyrek altın aldım 500 tl de maaş hesabında bırakıyoruz düğünden kalan eksi hesabımızı kapatmaya başladık inş . İzne gittiğimiz için 1200 tl maaşımızdan kesinti oldu

Kızlar günaydınnn
Ayh başka birikim hesaplarına bakınca sinirim bozulıyor artk Kız dolarlar,eurolar havada ucusuyır:)Anam bizim topik niye fak fakir bacılaaar
Psikolojim bozuldu yeminle
Yok beee bence fakir değiliz ben değilim en azından altını aldım eksi hesabı kapatıyorum ayrıca 1200 tl de kesinti oldu maaştan daha oda olsa altın alırdım neyse buna şükür

Kızlar günaydınnn
Ayh başka birikim hesaplarına bakınca sinirim bozulıyor artk Kız dolarlar,eurolar havada ucusuyır:)Anam bizim topik niye fak fakir bacılaaar
Psikolojim bozuldu yeminle
Göz var göz.
Nazardan.
Okutucam topigi
kurşun sıktırıcam pardon dokturucem :)

sorma bacım
biz ayı kurtarma derdindeyiz :)
Suay inanılmaz borç ödedik.Kredi kartı,ek hesap faturalar yağdı sanki böyleeAllahım diyorm suaydan bi çıksak ferahlıcaz sanki.Benim kredilerden 1i bitcek.Bugünümüze sükür ama valla ayın 20snde 660 tl araba kredisi var 50-100 topluıyorz evde Bende 170 tl var,üzerine sen dökül diyorm adama

bu ay tam 10.200 tl ödemişim ...
sır KK 4850 geldi
gerisini sen düşün

bu ayı bir çıksam diye diye bu yılı bitiridim yahu :)
neyse borç bitsin de
allah yardım ediyor valla
biraz toparlayım
5-3 ablama destek atmak istiyorum
kocası yok ,tek kazanıyor
bin şükür herşey var
yardım etmek lazım

Evet ek hesap 500 tlmizi yedi,kartlar cok geldi 2500 karta ödedik buayÜst üste geldi.Kasımda da arabanın kasko+trf var hedef aralık bakalım:)
Bizde izinden dönünce sıkışıyoruz güneydoğudayız ya izne gidince Doğu maaşımız gittimiz gün kadar kesiliyor 1200 tl kesildi bu ay . Düğünden kalan eksi hesabımız vardı onu bilerek kapatmamıştık şimdi ona başlamaya karar verdim. Düşürebildiğim kadar aşağı çekeceğim onu . Çünkü yatan promosyon onun faizine gidiyor hiç gerek yok dedim eşimde sen bilirsin nasıl dersen dedi . Bundan sonra birikim yaparken kendimi çok yıpratmadan yapmak istiyorum çünkü para az olunca strese giriyorum . Bizim kredi kartımız yok birde . Gerilmek istemiyorum markette herşey çok pahalı oldu zaten oda sinir bozucu. Kafana takma herşey yoluna girer biz isteyelim çaba gösterelim yeterki

Ohh masallahh 10.000
Allah yardımcınız olsun kuzummm

Ne kadar güzel ve ince düşünceli bir kardeşsiniz tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…