Gecmis olsn bacım...
Dr kontrolünde olmak başka tabi yine.Ama bol sebze gerçekten farkettiriyor bünyede..
En az 5 kalemi elerim surdan var yaSelamlar
Yarın komşularımı çaya almak istiyorum öğleden sonra ne ikram hazırladım diye düşünüyorum malum bütçe kısıtlı
Browni kurabiye yapicam
Tavuklu arpa şehriye salatası yapicam
Peynirli poğaça yapicam
Patatesli sigara böreğin var buzlukta onu kizarticam
Bisküvili pasta yapicam pudingli olandan
Mercimek köfte yapicam
Birde tepside patatesli peynirli oturtma yapıyorum ondan yapicam
Birde bizim oraya has boş mantı var ondan yapmayı düşünüyorum
Bunları düşünüyorum ama ancak evde olanlarla bu kadar oluyor düşüneyim bakalım belki daha bisiler gelir aklıma çocuklarla birlikte 8,10 kişi oluruz
Kız ben 3 gün markete gitmeye gitmeye pinti oldum ya evdeAaa hayır olsun.
A101 e baktım cıkısta varsa bisey alayım diye gözüme çarpan olmadı.
Bim e baktım kahve 6,45 tlmis damla sakızlı. Bi o var alabileceğim .Bi de nescafe gelmiş 9,45 tl.O da uygun.
Hem deli gibi alışveriş yapasım var,hem de aman buna bu para verilmez diyorm.Tuttu yine ikizler damarım
Ben geçerken girmiyim diye kafayı ceviriyormdemek ki aynı durumdayız
bende ihtiyaç yoksa marketin önünden geçmiyorum
sadece ekmek ve süttt
Çok çağırıyorum diye böyle çeşit çok olsun istedim arkadaşım falan yok öyle zaten binde bir olduğu için çok çeşit olsun istedimdaha ne olsun yani
ben çok çeşit eskisi gibi sunmuyorum
eskiden doldururdum
şimdi
börek veya poça
patates salata
birde tatlı brişey
ortaya turşu , domates
çay
bitti gitti
Ben geçerken girmiyim diye kafayı ceviriyorm
Ama cidden bu hafta aa bunu kacırmıyım dediğim bisey yok.Gratis hariç.Ona da kuyruk 3 kmdi giremedim
Az bebeğe bakayım da sen nefes al denir benim bildiğim.Ne garip insanlar ya,ben kardeşime gidiyorm da diyrm ben burdayken gir duşunu al,cayını sıcak ic.Yeni anneye ev karıştırmak için deil,rahat ettirmek için gidilir cat kapı gidilckse.Bi öğrenemediler sunu insanlar..Merhaba hanımlar.
sun eşim benden aldığı 500 u ve bebek arabası almak için 340 lira verdi. Bende araştırma içerisine girdim. Internetten alacağım.
Oğlumda hasta oldu dün düğüne gitmiştik.
Burnu bir tıkandı nefes bile aksamıyor.
Her uyandığında damla kullanıyorum.
Gece benim için yorucu geçti.
Gündüz de zaten geç uyandık.
Bir zil çaldı baya. Bende açmadım açıkçası. Ev dandini.
Görümcemin beni aramasıyla öğrendim ki gelen kv deymis .
Ne diye habersiz geliyor anlamadı. Oysa Kv deydik dün düğünden sonra zaten onlarda oradaydı..
Iyikide açmamışım
Cumartesi cat kapı misafirle geldiler. Misafirin yanında oturacağına temizlik bezlerinin bulunduğu dolaba kadar açıp kontrol etmiş.
Cekyatlarin altina bakmış.
Ben mutfaktayken geldi balkonu açıp kontrol ediyor.
Sini4 oldm
Yapmak bişi değil ya evdeyim başka isim ne siz çalışıyorsunuz ya o yüzden öyle göründü gözünüze benim vaktim var yapar çıkarım hemen 2 saatte madii anlamda Darda olmasa daha gösterişli şeyler hazirlardim ama olsun buna da şükürEn az 5 kalemi elerim surdan var ya
Mercimek köftesi,börek bisküvili pasta bitti gittiHadi cok ısrar edersen 1 de tavuklu salatayı alırım
Bu nedir kızımmm maliyeti gec,insan yapcak bunlarıYürek mi yedin naptın aksm:)
Benim eve cok yakın avm var.Eger pazar mevlüt olmasydı planım 10 da gitmekti valla .Kalanlardan almaktı ama kısmet olmadı.Sağlık olsun.Gecen indirimde öyle yaptım.Gratisteki kızlara valla kızlar kusura bakmayın hemen alıp cıkcam,bende sinir oluruım sabahın köründe dikilen müşteriye dedimBen madam10 dan birde gratisten aldım, gratiste eşim bekledi, ben dışarıda bekledim avm gezdim arada yanına gittim1 saatte çıkabildik ne biçim iş yahu
5 senelik evliyim 6 ya girdik,daha h.ici 5 cayına misafir agırlamıslıgım yokYapmak bişi değil ya evdeyim başka isim ne siz çalışıyorsunuz ya o yüzden öyle göründü gözünüze benim vaktim var yapar çıkarım hemen 2 saatte madii anlamda Darda olmasa daha gösterişli şeyler hazirlardim ama olsun buna da şükür
Ben geçerken girmiyim diye kafayı ceviriyorm
Ama cidden bu hafta aa bunu kacırmıyım dediğim bisey yok.Gratis hariç.Ona da kuyruk 3 kmdi giremedim
Bende keşke calisabilseydim diyorum ama işte hayat şartları olsun ilerde emekli falan olunca agirlarsiniz sizde günlere gidersiniz falan bende çok kimseyi cagirmam ama şimdi evi yaptırdım merak ediyorlar gelicez falan diyorlardı bari toplu çağırıp aradan çıksın dedim bende5 senelik evliyim 6 ya girdik,daha h.ici 5 cayına misafir agırlamıslıgım yokValla calısmak iyi güzelde hayatı kacırıyorz bu ofislerde diyorm bazen..Eline sağlık cnm.Daha ne olsn bi dünya cesit olmuş.
Allah kabul etsin bacım..isler bitti bende bittim.
Bugun 400 tefriciye cektim cok sukur.
Ezberleyince ne guzel is yaparken falan cekiliyor.
Bende kilo aldim malesef.
Eltimin kizi nazar etti.
yenge sen kilo verdin sen kilo verdin diye diye (vermistim) geri aldim valla.
Aksam yemelleri sapittim ondan oldu.
Ben aksam bisi yemezsem kilo veriyorum rahatca.
Bugun 1 dilim ekmek ve eski kasar yedim sadece.
esimlede azicik kurufasulye yerim.
Ay adam bekliyo onunla yemek yiyim.
Yahu biz aksama kadar zilyon tane sey atiyoruz agzimiza diyorum ben yalniz mi yicem diyor.
iste boyle boyle gelsin kilolar.
kahve falan icer onu beklerim sonrada bisi yemem.
mistik cay icerim aksama.
Bu yaz sacimi 2 defa siyaha boyadim akti gittiler deniz havuz gunes dekren.
bi tutmadi.
Guzelde durmustu ara ara gölgeli gibi kaldi.
3. boyamak istemiyorum yiprancak iyice
Bakima aldim.
kisalttim falan.
Bakalim nolcak bu renk böyle.
Allah kabul etsin lellim.isler bitti bende bittim.
Bugun 400 tefriciye cektim cok sukur.
Ezberleyince ne guzel is yaparken falan cekiliyor.
Bende kilo aldim malesef.
Eltimin kizi nazar etti.
yenge sen kilo verdin sen kilo verdin diye diye (vermistim) geri aldim valla.
Aksam yemelleri sapittim ondan oldu.
Ben aksam bisi yemezsem kilo veriyorum rahatca.
Bugun 1 dilim ekmek ve eski kasar yedim sadece.
esimlede azicik kurufasulye yerim.
Ay adam bekliyo onunla yemek yiyim.
Yahu biz aksama kadar zilyon tane sey atiyoruz agzimiza diyorum ben yalniz mi yicem diyor.
iste boyle boyle gelsin kilolar.
kahve falan icer onu beklerim sonrada bisi yemem.
mistik cay icerim aksama.
Bu yaz sacimi 2 defa siyaha boyadim akti gittiler deniz havuz gunes dekren.
bi tutmadi.
Guzelde durmustu ara ara gölgeli gibi kaldi.
3. boyamak istemiyorum yiprancak iyice
Bakima aldim.
kisalttim falan.
Bakalim nolcak bu renk böyle.
Valla bu ay benim de sapıttı.Normalde kirayı veriyırm gerisine karısmıyorm.Ek hesaba 500 tl yatırdık limitten düşürüldü.Bitirelim bari dedik onu.Ee bi geldi elektrrik 83 gelmiş senin karttan çekelim mi dedi.Sonra kredi vardı 21nde e 300 sen verebilcen mi dedi?Ben bu ay böyle böyle 2 kira paarası verdim adama.Aksm da diyoki sana para lazım mı var mı nakitin?E dedim bi zahmet.bentr_lelli ni dediği rinsoyu alırım sadece
yemekle var zaten
bu hafta biter
önümzüdeki ay dan itibaren eşim ile maaşları ayırmaya karar verdik :)
benim için daha iyi çünkü benim maaşım daha fazla
5 senelik evliyim 6 ya girdik,daha h.ici 5 cayına misafir agırlamıslıgım yokValla calısmak iyi güzelde hayatı kacırıyorz bu ofislerde diyorm bazen..Eline sağlık cnm.Daha ne olsn bi dünya cesit olmuş.
Valla bu ay benim de sapıttı.Normalde kirayı veriyırm gerisine karısmıyorm.Ek hesaba 500 tl yatırdık limitten düşürüldü.Bitirelim bari dedik onu.Ee bi geldi elektrrik 83 gelmiş senin karttan çekelim mi dedi.Sonra kredi vardı 21nde e 300 sen verebilcen mi dedi?Ben bu ay böyle böyle 2 kira paarası verdim adama.Aksm da diyoki sana para lazım mı var mı nakitin?E dedim bi zahmet.Valla ortaya koyunca zararlı cıkıor muşuz Bu ay veririm kirayı çekilirim kenara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?