Dunden yemekler var bugune yeter.
Evimi supurdum.
wc temizledim.
647383 tane corap eşledim gicik coraplar.
oda oda toz aliyorum simdide
su yaptim deterjanli.
oglumun odasi bitti.
sira y.odasinda.
Böyle suyla silince gec tozlaniyor hemde tozlar ucusmadan yapisiyor beze
Aksama dizi var islerimi bitirim.
Dunden yemekler var bugune yeter.
Evimi supurdum.
wc temizledim.
647383 tane corap eşledim gicik coraplar.
oda oda toz aliyorum simdide
su yaptim deterjanli.
oglumun odasi bitti.
sira y.odasinda.
Böyle suyla silince gec tozlaniyor hemde tozlar ucusmadan yapisiyor beze
Aksama dizi var islerimi bitirim.
silinip pesinden kuru bezle alinabilir.Ama suyla silince mitelar falan daha çok geliyormuş, yapışıyormuş mobilyaların üstüne. Kuru bezle silmek gerekiyormuşacaba silip iyice kurutsak olmuyomuymuş mu
Olur arada öyle arada.Adamlar da gergin.İsler sıkıntılı.Aristın aybaşı toplu çıkarım yapcakmıskızlar selam
işleri yeni toparladım
akşam canım sıkıldı
eşim ile tartıştık, saçma sapan bir konu da
işleri yüzünden sanırım iyice gergin
üstüne gitmek istemiyorum ama dün benimde iyice sinirim bozuldu , koptum bende tartıştık ...
nazaramı geliyoruz , gözemi anlamıyorum
bugünde msj attım çocuğum çok üzüldü , gelince onun yanında sorun istemiyorum dedim
Güle güle giy bacım.Ben kknı evde bırakıyorm 2 gündür.Ama alışveriş diye tırmalıorum resmenMerhaba
Biri beni durdursun
Haftasonu alışverişten yeterli tatmini almayıncaaa
1 tk yazlık pijama aldım, seneye lazım sezon sonu indirimi
1 tk da kalın aldım 2 yerde yaşayınca yetmez oldu.
Evimize evin reisi, evin hanımı yastıkları aldım. Hiç dekorasyon yastıgım yoktu, böyle ıvır zıvırlarımda pek yok, yastık bardak altlığı kupa ve anahtarlıktan yastığı seçtim
Cuma akşamı balık yemeliyiz, benim b 12 error veriyor sanırım
Cumartesi akşamı düğün var
Pazar Misafirlerim olur
Menu düşünsem iyi olur
Pazartesi de tatil
Güle güle giy bacım.Ben kknı evde bırakıyorm 2 gündür.Ama alışveriş diye tırmalıorum resmen
Benim bitti yenisinide yapamam herhlde çünkü 500 tl alışveriş yapmam lazım daha.Yapamıcııım kusura bakmasın elit kargoyu 50 tl ve üzerine kargo ücretsiz yapmış.Benim trendyolda elit hesabım var, kartta kayıtlı, bugün tık yarın kapıda
Birde bimden 5 paket gofrik kaptımm yani şey aldım
2 pk anneme, 3 pk bize
Benim bitti yenisinide yapamam herhlde çünkü 500 tl alışveriş yapmam lazım daha.Yapamıcııım kusura bakmasın elit kargoyu 50 tl ve üzerine kargo ücretsiz yapmış.
Yavasca bırak o cüzdanı yerineKumbaraya atardın o gofret paralarını Hem gofret saglıksızz:)
Benim bitti yenisinide yapamam herhlde çünkü 500 tl alışveriş yapmam lazım daha.Yapamıcııım kusura bakmasın elit kargoyu 50 tl ve üzerine kargo ücretsiz yapmış.
Yavasca bırak o cüzdanı yerineKumbaraya atardın o gofret paralarını Hem gofret saglıksızz:)
Yok kız saka yapıorm.Afiyet olsn okadr da kasmam bende.Aksm hazır kek gömdüm ki hic adetim değildir paket kek almakHerşey yemem ama, bazı şeyleri de seviyorum, gofrikte onlardan biri, evde bir iki çeşit tutuyorum.
Ben de kardeşim cok alıyor,bisey alırsam onun sifreleri aldım.Üyeliğinden alcam onun.elit üyelik te iş yeri sayesinde sürüyor, birde geçen ay mont aldım o beni 6 ay götürecek ztn
Ben de kardeşim cok alıyor,bisey alırsam onun sifreleri aldım.Üyeliğinden alcam onun.
Aaa denerim valla,zira kıs geldi açıldı boğazlartamam işte oh ne güzel
vatana millete sevap benim ki de
valla tatlı krizi bir tuttu, geçen akşam evde hiç bişey yok, pekmezle terayağını ısıtıp yedim ekmekle tavsiye ederim muazzam bir lezzet
Yok kız saka yapıorm.Afiyet olsn okadr da kasmam bende.Aksm hazır kek gömdüm ki hic adetim değildir paket kek almakKocam kabağımı soyarsa ins kendime sekersiz kabak tatlısı yapcam..
Aaa denerim valla,zira kıs geldi açıldı boğazlar+1 kilo ile acıyorm sezonu
sağlık olsunda kilodur verilir bacm..olsun ben hastalıktan ne kadar yersem yiyeyim 2 kilo verdim ve alamadım, insan sevinsemi üzülsemi bilemiyor
Gecmis olsn bacım...birde rahatsızdım içime sinen dr bulamadım, durum karışıktı, karaciğerim için pancar zencefil ve limon tuketmeye başladım günden güne toparlandım.
İnsan kendi kendine dr mu olmalı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?