Küçük Düşün Büyük Olsun!

bende hep öyle toz alırım
evi süpürürkende makina ile varsa çektririm
toz birikmiyor :)

Ama suyla silince mitelar falan daha çok geliyormuş, yapışıyormuş mobilyaların üstüne. Kuru bezle silmek gerekiyormuş acaba silip iyice kurutsak olmuyomuymuş mu

kızlar selam
işleri yeni toparladım

akşam canım sıkıldı
eşim ile tartıştık, saçma sapan bir konu da
işleri yüzünden sanırım iyice gergin
üstüne gitmek istemiyorum ama dün benimde iyice sinirim bozuldu , koptum bende tartıştık ...

nazaramı geliyoruz , gözemi anlamıyorum
bugünde msj attım çocuğum çok üzüldü , gelince onun yanında sorun istemiyorum dedim

Ama suyla silince mitelar falan daha çok geliyormuş, yapışıyormuş mobilyaların üstüne. Kuru bezle silmek gerekiyormuş acaba silip iyice kurutsak olmuyomuymuş mu
silinip pesinden kuru bezle alinabilir.
ama bezi sık yikayinca gidiyor o tozlar suya.

Merhaba
Biri beni durdursun
Haftasonu alışverişten yeterli tatmini almayıncaaa
1 tk yazlık pijama aldım, seneye lazım sezon sonu indirimi
1 tk da kalın aldım 2 yerde yaşayınca yetmez oldu.
Evimize evin reisi, evin hanımı yastıkları aldım. Hiç dekorasyon yastıgım yoktu, böyle ıvır zıvırlarımda pek yok, yastık bardak altlığı kupa ve anahtarlıktan yastığı seçtim

Cuma akşamı balık yemeliyiz, benim b 12 error veriyor sanırım

Cumartesi akşamı düğün var

Pazar Misafirlerim olur

Menu düşünsem iyi olur

Pazartesi de tatil

Olur arada öyle arada.Adamlar da gergin.İsler sıkıntılı.Aristın aybaşı toplu çıkarım yapcakmısHerkes diken üstünde..

Güle güle giy bacım.Ben kknı evde bırakıyorm 2 gündür.Ama alışveriş diye tırmalıorum resmen

Güle güle giy bacım.Ben kknı evde bırakıyorm 2 gündür.Ama alışveriş diye tırmalıorum resmen

Benim trendyolda elit hesabım var, kartta kayıtlı, bugün tık yarın kapıda
Birde bimden 5 paket gofrik kaptımm yani şey aldım
2 pk anneme, 3 pk bize

Benim trendyolda elit hesabım var, kartta kayıtlı, bugün tık yarın kapıda
Birde bimden 5 paket gofrik kaptımm yani şey aldım
2 pk anneme, 3 pk bize
Benim bitti yenisinide yapamam herhlde çünkü 500 tl alışveriş yapmam lazım daha.Yapamıcııım kusura bakmasın elit kargoyu 50 tl ve üzerine kargo ücretsiz yapmış.
Yavasca bırak o cüzdanı yerine Kumbaraya atardın o gofret paralarını Hem gofret saglıksızz:)

Herşey yemem ama, bazı şeyleri de seviyorum, gofrikte onlardan biri, evde bir iki çeşit tutuyorum.

elit üyelik te iş yeri sayesinde sürüyor, birde geçen ay mont aldım o beni 6 ay götürecek ztn

Herşey yemem ama, bazı şeyleri de seviyorum, gofrikte onlardan biri, evde bir iki çeşit tutuyorum.
Yok kız saka yapıorm.Afiyet olsn okadr da kasmam bende.Aksm hazır kek gömdüm ki hic adetim değildir paket kek almakKocam kabağımı soyarsa ins kendime sekersiz kabak tatlısı yapcam..

Ben de kardeşim cok alıyor,bisey alırsam onun sifreleri aldım.Üyeliğinden alcam onun.

tamam işte oh ne güzel
vatana millete sevap benim ki de

valla tatlı krizi bir tuttu, geçen akşam evde hiç bişey yok, pekmezle terayağını ısıtıp yedim ekmekle tavsiye ederim muazzam bir lezzet

tamam işte oh ne güzel
vatana millete sevap benim ki de

valla tatlı krizi bir tuttu, geçen akşam evde hiç bişey yok, pekmezle terayağını ısıtıp yedim ekmekle tavsiye ederim muazzam bir lezzet
Aaa denerim valla,zira kıs geldi açıldı boğazlar +1 kilo ile acıyorm sezonu

Yok kız saka yapıorm.Afiyet olsn okadr da kasmam bende.Aksm hazır kek gömdüm ki hic adetim değildir paket kek almakKocam kabağımı soyarsa ins kendime sekersiz kabak tatlısı yapcam..

birde rahatsızdım içime sinen dr bulamadım, durum karışıktı, karaciğerim için pancar zencefil ve limon tuketmeye başladım günden güne toparlandım.
İnsan kendi kendine dr mu olmalı ne

birde rahatsızdım içime sinen dr bulamadım, durum karışıktı, karaciğerim için pancar zencefil ve limon tuketmeye başladım günden güne toparlandım.
İnsan kendi kendine dr mu olmalı ne
Gecmis olsn bacım...
Dr kontrolünde olmak başka tabi yine.Ama bol sebze gerçekten farkettiriyor bünyede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…