- 21 Mart 2018
- 1.881
- 6.747
- 158
Teşekkür ederim.Ohh miss eline sağlık.Yap yap afiyet olsnnn
Ay ne güzel olmuş ya:)Güle güle harca bacım.
Bana da aksm babam artık umudumu kestğim kredisini ödedi.500 tl.Yok mok dedim al al dedi ikiletmedimİlaç gibi geldi valla:)
Ayy ne gereksiz dolduruyor bazilari.Ay benimde market alışverişi,pazar alışverişi yok.
İg da gurmediyet diye bi sayfayı takip ediyorm.Gecen kız buzdolabını gösterdi(onu niye yaparlar hic anlamam )anam dolap tasmıs maşallah.Acil alısverise çıkmamız lazım her sey azaldı diyo bideLen dedim benim dolabı görse evde fare mi var tasımıs hep dolabı der Ama cidden o drurumdayız Adam aksm bayram çikolatası soruyr bana.Dedim yeni bayram gelcek bekle sen
leli sorma başıma geleni :)
Ziraat banaksı 3 -4 kez geçen ay aradı durdu,açmadım
en son msj geldi bir plaka ve ogs iptali yapın diye
bende şok oldum yaa ben o arabayı 4 yıl önce saattm ne parası diye.
aradım ziraati iptal ettirdim.
adam 45 tl var içinde onu ne yapalım dedi
sizde bir analık hesabım var doğum parası yatmıştı ona iade edin dedim
snr 15 gün geçti şubeyi aradım iade yok başka para var dedi
aaa neymiş o diye sordum
süt parası kalmış almamışım :):)
oğlan geldi 5 yaşına
oha dedim. sen kapat ben geliyorum :):)
koşa koşa gidip alcam oğlumun hakkı o :):)
sen telf açma , nazlan sonra para çıksın
allahın işi valla
nerden nereye
oh mis.Selam kızlar
Evi supurdum sildim toz aldım . Wc yide yıkadım .Mutfağı toparladım.
Yoruldum beg bir kahveyi hakettim bence:)
Buarada hava nasıl soğuk ya.Çok üşüyen biri olarak kışın geldiğini daha iyi anladım bugün:)
ben tesadüf ögrendimya benimde varmıdır acaba :)
Bende direniyorum benim eve kıs erken geliyor.Bursa da hava 4 derece.Uludağa kar yapmış.Sabah klimayı açtım ofiste.Patronun babası gelmiş laf carpıyo,biz açmadık evde daha klima falan diyeAcaydın banane.Sogukta mı oturayım Aaa biz açtık doğalgazı soğuk evler dedim Yalan evde açmadık daha:)
Kasım diye diretiyorm ama koci doğalgazdan kısıp 200 tl dr vercem dersen bozuşuruz diyor:)Bende direniyorum benim eve kıs erken geliyor.
sabah ufo falan yaktim.
Kasimi beklemicem gibi.
usuyom yaa.
hafta sonuda pastirma yazi gelcek diyorlar.Selamlar
Benim dolapta tam takir kuru bakır ama olsun ben öyle seviyorum sadece meyvelikte biraz meyve kahvaltılık bölümde kahvaltılık diğer yerlerde de sos kar falan var işte pazarı bile 1 kilo aliyorum haftayı çıkartıyor çok şükür yazın kuru bakliyat karı koyuyorum dolabima yoksa sıcaktan bocekleniyor
Bu ay bitmiyorduu
Su İstanbul'da insana 4 mevsim yaşatıyor gün içinde resmenb
hakli valla doktoru ilaci bir de o hastaligi cekmek iyilesme sureciKasım diye diretiyorm ama koci doğalgazdan kısıp 200 tl dr vercem dersen bozuşuruz diyor:)
Bakalım accaz olmadı..
Aynen öyle çocuğu gidiyorum terliyor giydirmesem üşüyor şaşırdım kaldım dikkat etmeli bu dönem tam hastalık mevsimihafta sonuda pastirma yazi gelcek diyorlar.
valla tam hasta olmalik hava
Bende montla yolluyorum mont elinde geliyor..Aynen öyle çocuğu gidiyorum terliyor giydirmesem üşüyor şaşırdım kaldım dikkat etmeli bu dönem tam hastalık mevsimi
Macrodan falan alışveriş yapan bi tip zaten:)Sırf gösteriş bence:)Ayy ne gereksiz dolduruyor bazilari.
yok 6 süt yok kac tane ketcap yahu indirim yine olur ne o öyle.
Dolaba koyulcak seyleri hic okadar almam daral gelir bana.
Hele temizlerken dolabi resmen iskence.
Ben önce meyve sonra kahvaltiliklarimi daha sonrada domates patlican falan kontrolu yaparim.
en cok yenen meyvedir.
Hafta sonuda kahvaltilik cesitleri.
peynir cesitleri yumurta falan olacak.
Hafta sonu geliyor diye Demin peynir kontrolu yaptim(kuymak icin falan ayri aliyorum) bu hafta sonunuda cikarir haftaya alirim.
Tarihi geciyor kotu oluyor az az taze almak iyi dolap olayinda.
Bende direniyorum benim eve kıs erken geliyor.
sabah ufo falan yaktim.
Kasimi beklemicem gibi.
usuyom yaa.
Bende cam sil kokusunu seviyormTeşekkür ederim.
Bide temizledigim yerlere dönüp birdaha bakıp mutlu oluyorum:))
Deli miyim ne
biz 10 gündür akşamalrı yakıypruzBende direniyorum benim eve kıs erken geliyor.
sabah ufo falan yaktim.
Kasimi beklemicem gibi.
usuyom yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?