- 21 Ağustos 2015
- 32.169
- 97.661
- 798
- 38
geçti canım geçen haftaydımerhaba
doğum günün ne zaman
yok canım karacıyızJandarma değilsiniz dimi
Selammm.
Sabah Oglumla saglik ocagina gittik
Genel muayine izlenim raporu istemis okul onu aldik muayine oldu.
Yazin kan testi yaptirmistik bazi degerleri dusuktu onun icin de kan verdik.
pazartesi alicam sonucu.
izlenim raporunuda okula goturdu 2 ders gec kaldi.
Doktor biraz takildi ogluma.
Annenden babandan memnunmusun ya da annene soralim senden memnunlar mi bak aile degistirebiliyorsun ona gore falan dedi.
Bizimkide bi dusunim falan dedi gulustuk epey.
Biraz bunalmis doktor hep ogrenciler gelmisti epey kalabalikdi.
Sonra kostur okula eve geldim evi toparladim.
Camasir topladim katladim.
yemek yapmam gerek.
Bugun dersi var oglumun onu birakip bluz bakicam kendime.
Annemde yarin hastanede kalcakmis.
endoskopi yapilcakmis anneanneme.
cumarteside biz esimle gideriz gormeye annemide aliriz gelirken.
pazarda nisana gidicez.
Yine bir yogunluk durumu.
Hava ne sogudu yaw usuduk oglumla.
Kalin montlara sarindik.
Dogalgaz zamani geliyor sanirim.
Kasimda yakmaya baslarim diyordum ama sabah ufoyu yaktim.
Lelli olurda dalgınlığına gelir, pazartesi 29 ekim açık olmaz diye düşünüyorum
geçti canım geçen haftaydı
çok geçmiş olsun ben hep 1 de çalıştırıyorum 35-50derece arasında çalışıyor kombi çok soğuklarda gece 2 ye alıyorum çocuklar üstünü çok açıyor tulum dene bence sırtına ince bezlerden koy terledikçe değiştirirsin gögsünede zeytin yağlı kağıt koy annem yapıyor benimde kağıdı iğneyle delikler açarak kevgir gibi yapıyor yağlıyor gögsüne direk tenine gelecek şekilde sonra üzerini kalınca giydiriyor rahatlıyor çocuklarım denemek istersenKızlar ya
Benim oğlum pzt gününden beri hasta.
O gün düğüne gittik. Gitmeyelim ben geneliyim sen git dedim yok onlar bizim düğüne çocuklarıyla bile gelmiş diye kv kp de dahil olmak üzere gittik.
Ordan kv 'ye geçtik.
Ertesi gün evde doğalgaz yaktım burun spreyi ocakta buhar anca kendine geldi. Gece kv ler bize geldi cayuniz vaf mı muhabbetine. Eviniz cok sicak hasta olur derecesini dusurun vs gibisinden.
Ertesi günde kp çağırdı diye illa gidicez gidicez dedi eşim ilk hastaneye gittik.
Ordan oraya gittik. Orsa da kv ev bakmış ama kendisine yinede yakın değilmiş. Bende yakın olmasına gerek olmadığını düşünüyorum dedim. O da bence gerek var dedi. Bir daha konu açılırsa söyleyeceğim. Çocuğumun öksürüğü arttı. Burnundan daha çok ses geliyor.
Eve dönerken artık patladim. Ben gitmeyelim düğüne dedim hasta oldu.
Annelerine gitmeyelim dedim öksürüğü arttı.
Anlamıyor garezimden değil çocuğumu düşündüğümden gitmiyoruz dedim. Ben çocuğum için okula gitmiyorum 2 dk sevecekler diye ordan oraya çocuk taşıyamam.
Doğalgaz sizde kaç derecede çalışıyor
çok geçmiş olsun ben hep 1 de çalıştırıyorum 35-50derece arasında çalışıyor kombi çok soğuklarda gece 2 ye alıyorum çocuklar üstünü çok açıyor tulum dene bence sırtına ince bezlerden koy terledikçe değiştirirsin gögsünede zeytin yağlı kağıt koy annem yapıyor benimde kağıdı iğneyle delikler açarak kevgir gibi yapıyor yağlıyor gögsüne direk tenine gelecek şekilde sonra üzerini kalınca giydiriyor rahatlıyor çocuklarım denemek istersen
ya da ayaklarının altına viks sür 2 kat çorap giydir eğer çorabını çıkarmıyorsa iki günde düzeltiyor benim ufaklık çorapsız yatıyor büyüğe yapardım
El kadar bebenin ne işi varmış düğünde yaKızlar ya
O gün düğüne gittik. Gitmeyelim ben geneliyim sen git dedim yok onlar bizim düğüne çocuklarıyla bile gelmiş diye kv kp de dahil olmak üzere gittik.
Ordan kv 'ye geçtik.
Ertesi gün evde doğalgaz yaktım burun spreyi ocakta buhar anca kendine geldi. Gece kv ler bize geldi cayuniz vaf mı muhabbetine. Eviniz cok sicak hasta olur derecesini dusurun vs gibisinden.
Ertesi günde kp çağırdı diye illa gidicez gidicez dedi eşim ilk hastaneye gittik.
Ordan oraya gittik. Orsa da kv ev bakmış ama kendisine yinede yakın değilmiş. Bende yakın olmasına gerek olmadığını düşünüyorum dedim. O da bence gerek var dedi. Bir daha konu açılırsa söyleyeceğim. Çocuğumun öksürüğü arttı. Burnundan daha çok ses geliyor.
Anlamıyor garezimden değil çocuğumu düşündüğümden gitmiyoruz dedim. Ben çocuğum için okula gitmiyorum 2 dk sevecekler diye ordan oraya çocuk taşıyamam.
2 yasından önce viks kullanmak tehlikeli bebeklerde cnm.ya da ayaklarının altına viks sür 2 kat çorap giydir eğer çorabını çıkarmıyorsa iki günde düzeltiyor benim ufaklık çorapsız yatıyor büyüğe yapardım
gögse sürmek tehlikeli canım ben ayaklarının altına sürdüm.2 yasından önce viks kullanmak tehlikeli bebeklerde cnm.
normal beyaz kağıdı a4 varya onu yapıyor annemDenerim canım normal yağlı kağıda mı zeytinyağ sürüyor yoksa defter kağıdına mı
Bizim dereceler 0 10 15 20 25 30 canım sadece evin içine koyulan yani
Senin kocanda kocanın ailesi de her hakaretleri ayrı saçmalık kusura bakma ama . Onlara neyse sanki bebeğe onlar bakıyor saçmalık başka birşey değil . Ben olsam asla istemediğim bir şeyi yapmam anca dertleri seni ezmek başka birşey değil . Eğitimini de bu dönem engellediler kocan maşallah 3 kuruş paraya dokunuyor çok özür dilerim ama yaptığı hırsızlık başka birşey değil. Bebeği bir kere daha doktora götür bence. Çok geçmiş olsun allah sana yardımcı olsun diğerlerine akıl fikir versinKızlar ya
Ordan kv 'ye geçtik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?