Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın hanımlar
3 günlük harcamasız diyetim bugun bitti:)Sabah harcamayla açtım günü,
170 tl kredi,14 tl market,10 tl bukart.
Aksm cıkısta bim a101 falan yapmam lazım.Evde sifa niyetine lokma yok ağza atmalık.Cmrtsi de pazara cıkcaz insallahhh.
Allahtan yağmur var,benim adam kaplıca diyip duruuyordu h.sonu için.Yağmur var diye gidemeyiz.Para cepte.

Selammm.
Sabah Oglumla saglik ocagina gittik
Genel muayine izlenim raporu istemis okul onu aldik muayine oldu.
Yazin kan testi yaptirmistik bazi degerleri dusuktu onun icin de kan verdik.
pazartesi alicam sonucu.
izlenim raporunuda okula goturdu 2 ders gec kaldi.
Doktor biraz takildi ogluma.
Annenden babandan memnunmusun ya da annene soralim senden memnunlar mi bak aile degistirebiliyorsun ona gore falan dedi.
Bizimkide bi dusunim falan dedi gulustuk epey.
Biraz bunalmis doktor hep ogrenciler gelmisti epey kalabalikdi.

Sonra kostur okula eve geldim evi toparladim.
Camasir topladim katladim.
yemek yapmam gerek.
Bugun dersi var oglumun onu birakip bluz bakicam kendime.
Annemde yarin hastanede kalcakmis.
endoskopi yapilcakmis anneanneme.
cumarteside biz esimle gideriz gormeye annemide aliriz gelirken.
pazarda nisana gidicez.

Yine bir yogunluk durumu.

Hava ne sogudu yaw usuduk oglumla.
Kalin montlara sarindik.

Dogalgaz zamani geliyor sanirim.
Kasimda yakmaya baslarim diyordum ama sabah ufoyu yaktim.

Lelli olurda dalgınlığına gelir, pazartesi 29 ekim açık olmaz diye düşünüyorum

E Esila09 bence çok gitmez ben bir ortaboy kavonoz kullanacağım bizde 2 kişiyiz
Yemeklere renk versin diye ve girin yemeklerine kullanırım sadece yeteceğini düşünüyorum en fazla bir kaşık atıyorum

Banada öyle geliyor ama kestiremiyorum, bu yıl tecrübe edeceğim.

Kızlar ya
Benim oğlum pzt gününden beri hasta.
O gün düğüne gittik. Gitmeyelim ben geneliyim sen git dedim yok onlar bizim düğüne çocuklarıyla bile gelmiş diye kv kp de dahil olmak üzere gittik.
Ordan kv 'ye geçtik.
Ertesi gün evde doğalgaz yaktım burun spreyi ocakta buhar anca kendine geldi. Gece kv ler bize geldi cayuniz vaf mı muhabbetine. Eviniz cok sicak hasta olur derecesini dusurun vs gibisinden.

Ertesi günde kp çağırdı diye illa gidicez gidicez dedi eşim ilk hastaneye gittik.
Ordan oraya gittik. Orsa da kv ev bakmış ama kendisine yinede yakın değilmiş. Bende yakın olmasına gerek olmadığını düşünüyorum dedim. O da bence gerek var dedi. Bir daha konu açılırsa söyleyeceğim. Çocuğumun öksürüğü arttı. Burnundan daha çok ses geliyor.
Eve dönerken artık patladim. Ben gitmeyelim düğüne dedim hasta oldu.
Annelerine gitmeyelim dedim öksürüğü arttı.
Anlamıyor garezimden değil çocuğumu düşündüğümden gitmiyoruz dedim. Ben çocuğum için okula gitmiyorum 2 dk sevecekler diye ordan oraya çocuk taşıyamam.
Doğalgaz sizde kaç derecede çalışıyor

geçti canım geçen haftaydı

bazen öyle dönemler oluyor istemesekte
bunun için huzurunu bozma
daha önce dogum gününü kutluyorsa bu yıl böyle olmuşsa bunuda birşeye say derim naçizane
ama hiç kutlamayan biriyse zaten değişmez

mesela bu yıl benim doğum günümde eşim trabzona gitti hemde izin aldı :) bende bursaya gittim
ayrıca o gece oğlum ateşlendi ve gece 1 e kadar kayınpederim ile hastanede geçirdik.
sabah oğlan biraz toparlandı ve bursaya gittim.

eşim bana dedi ki perşembe günü akşam çıkarsam 1 gece fazla kalmış olurum , bu akşam yemek yer cuma sabah da çıkabilirim.
Açıkcası dedim ayda yılda bir izin almış 2 gün gidecek.
aklı yolda olacak yemek ile zaman harcamayım
gittii

çok geçmiş olsun ben hep 1 de çalıştırıyorum 35-50derece arasında çalışıyor kombi çok soğuklarda gece 2 ye alıyorum çocuklar üstünü çok açıyor tulum dene bence sırtına ince bezlerden koy terledikçe değiştirirsin gögsünede zeytin yağlı kağıt koy annem yapıyor benimde kağıdı iğneyle delikler açarak kevgir gibi yapıyor yağlıyor gögsüne direk tenine gelecek şekilde sonra üzerini kalınca giydiriyor rahatlıyor çocuklarım denemek istersen

ya da ayaklarının altına viks sür 2 kat çorap giydir eğer çorabını çıkarmıyorsa iki günde düzeltiyor benim ufaklık çorapsız yatıyor büyüğe yapardım

Denerim canım normal yağlı kağıda mı zeytinyağ sürüyor yoksa defter kağıdına mı

Bizim dereceler 0 10 15 20 25 30 canım sadece evin içine koyulan yani

ya da ayaklarının altına viks sür 2 kat çorap giydir eğer çorabını çıkarmıyorsa iki günde düzeltiyor benim ufaklık çorapsız yatıyor büyüğe yapardım

Bebek çok küçük ve viks tehlikeli bebeğe zarar verebilir bu yöntemle hayatını kaybeden bebekler oldu iyi niyetli olduğunuza eminim ama bu bebek daha 4 aylık bile değil

El kadar bebenin ne işi varmış düğünde yaDeğişik bunlar.Herkes hasta zaten,hiç mi cock büyütmemiş bu kvde

kızlar merhaba

dün oğluşa alış veriş ve 80 tl gaz aldım
dikkatli gitmeye devame diyorum
oğluşun okuldan kırmızı beyaz kıyafet istediler
baktım kırmızı beyaz yok
LCW den değişim vardı onu verdim aldım
çok gereksiz bir şey olmadı ,ihtiyacını alşmış olduk

Senin kocanda kocanın ailesi de her hakaretleri ayrı saçmalık kusura bakma ama . Onlara neyse sanki bebeğe onlar bakıyor saçmalık başka birşey değil . Ben olsam asla istemediğim bir şeyi yapmam anca dertleri seni ezmek başka birşey değil . Eğitimini de bu dönem engellediler kocan maşallah 3 kuruş paraya dokunuyor çok özür dilerim ama yaptığı hırsızlık başka birşey değil. Bebeği bir kere daha doktora götür bence. Çok geçmiş olsun allah sana yardımcı olsun diğerlerine akıl fikir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…