• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Okuyamayanlar durun bakim daha bunun aksami var :)
Aksam cekirdek citliciz daha.
@freedoommmmm bana cekirdek al bacım.

5tl kirtasiyeye gitti aksam aksam.
Okuldan bisiler istemisler resim falan.

İstanbulda 10.000 evsiz varmis.
Allahim sen yardim et kış geliyo sokakta kalanlar naapsın.
Benim doomgunu cocine ofiste pasta kesmisler daha gelmedi.
Gelsede yemek yesek onu bekliyorum.

Yarin sali pazarina akanze ben
İhtiyacim yok suan biseye anneme eslik edicim
Gezelim guzelleselim hesabi.

Iyi aksamlar kizlar..maalesef isyerinden kk ya erisim engellenmis:KK43:(maalesef artik isyerimden giremeycegim eger acmazlarsa:KK43:;umarim acilir..Telden girmek bana iskence gibi geliyor.:KK43:(
Yasaklamislar demek
Ekurim seni mimledilermi naapti bunlar.
Ben telden giriyom ya zor oluyo
Yanlis yaziyom harfleri.

Iyi aksamlar kizlar..maalesef isyerinden kk ya erisim engellenmis:KK43:(maalesef artik isyerimden giremeycegim eger acmazlarsa:KK43:;umarim acilir..Telden girmek bana iskence gibi geliyor.:KK43:(
niye özellikle kk? nasıl tespit etmişler ilginç. ben telden giriyorum gerçekten zorluyor

Okuyamayanlar durun bakim daha bunun aksami var :)
Aksam cekirdek citliciz daha.
@freedoommmmm bana cekirdek al bacım.

5tl kirtasiyeye gitti aksam aksam.
Okuldan bisiler istemisler resim falan.

İstanbulda 10.000 evsiz varmis.
Allahim sen yardim et kış geliyo sokakta kalanlar naapsın.
Benim doomgunu cocine ofiste pasta kesmisler daha gelmedi.
Gelsede yemek yesek onu bekliyorum.

Yarin sali pazarin akanze ben
İhtiyacim yok suan biseye anneme eslik edicim
Gezelim guzelleselim hesabi.
Allah yardımcıları olsun biz biraz kalorifer yanmasa kızıyoruz üşüyoruz sokaktaki insanlara Allah yardım etsin..
Ben gezsem mutlaka alırım birşeyler herlde kıyafet pazarında :))
Bu arada 2 yıldır borçlardan kocama istediğim gibi bi hediye alamadım d.gününde seneye alayım bari gerçi kızımın da Doğum günü o gün ikisne birden birşeyler yapmalı ;)

Yok arkadaslar sadece kk degil..Cogu siteye girilmiyor..enden baska girenleede vardir elbet koca hastanede ..ama ona gire degildir sanmiyorum..Ornegin nefis yemek tarifleri sitesi var ona da girikuyordu onceden ama onada girilmiyor..Zaten face twitter you tube engeliydi..Simdi burada engellenmis:;;

Yok arkadaslar sadece kk degil..Cogu siteye girilmiyor..enden baska girenleede vardir elbet koca hastanede ..ama ona gire degildir sanmiyorum..Ornegin nefis yemek tarifleri sitesi var ona da girikuyordu onceden ama onada girilmiyor..Zaten face twitter you tube engeliydi..Simdi burada engellenmis:;;
baktılar ki kızlar işten kaytarıp yemekti muhabbetti işten kaytarıyorlar:)) şaka bi yana da umarım burdan kopmazsın

Bizim kurumda da engelliydi diğerleri demekki kk da engellenmiş çok saçma pc de bakmasak telden bakıyoruz zaten çok engel olmuş oluyorlar sanki :ukala:

Allah yardımcıları olsun biz biraz kalorifer yanmasa kızıyoruz üşüyoruz sokaktaki insanlara Allah yardım etsin..
Bu arada 2 yıldır borçlardan kocama istediğim gibi bi hediye alamadım d.gününde seneye alayım bari gerçi kızımın da Doğum günü o gün ikisne birden birşeyler yapmalı :KK66:
baba-kız temalı bir yaşpasta yaptırabilirsin belki

Bu arada 2 yıldır borçlardan kocama istediğim gibi bi hediye alamadım d.gününde seneye alayım bari gerçi kızımın da Doğum günü o gün ikisne birden birşeyler yapmalı :KK66:
Bende onun kartiyla ona hediye aldim:)

Ogluma pasta almasak hediye almasak gunlerce trip yapiyo bize aliniyo
Cocuk diyoruz bizde gönlunu yapiyoruz.

Ben keyfi pazar gezerim hic bisey almadanda ciktgim olmustur.
Ben pazarlarda kiyafet anlaminda kendime denemeden bisey alamiyorum.
En fazla pijama,corap,ic camasir alirim,sapka, vs alirim.

Boyunluk varsa alirim ama seviyorum.
Zulami harcamak istemiyorum.
30tl param var.
20tl esimden alirim 50tl dursun yine yanimda.

Akbilde annemden :)

Alirsiniz sizde guzel bi kutlama yaparsiniz
Benimde aklimda balonlar hos bir resimlerle slayt muzik falan vardi.
Ama kocaman oglumuz var artik o romantik ortami olusturmak zor oluyo.
Dans falan etsek guluyo bize sıpa kıs kıs.
Sarilsak şlak! Tepemize atliyo benim kafa esimin göz dagiliyoruz.
Atraksiyona hic girmedim.

Alsana yemek al sana kazak dicem.:)

Kanka ben o sitede cok vakit geciriyorum ya
Bide aktuelindirimler de.
En buyuk hobim :)
Ne guzel pogcalar yapiyolar öyle be.
Mamalar turlu turlu.

Bende onun kartiyla ona hediye aldim:)

Ogluma pasta almasak hediye almasak gunlerce trip yapiyo bize aliniyo
Cocuk diyoruz bizde gönlunu yapiyoruz.

Ben keyfi pazar gezerim hic bisey almadanda ciktgim olmustur.
Ben pazarlarda kiyafet anlaminda kendime denemeden bisey alamiyorum.
En fazla pijama,corap,ic camasir alirim,sapka, vs alirim.

Boyunluk varsa alirim ama seviyorum.
Zulami harcamak istemiyorum.
30tl param var.
20tl esimden alirim 50tl dursun yine yanimda.

Akbilde annemden :)

Alirsiniz sizde guzel bi kutlama yaparsiniz
Benimde aklimda balonlar hos bir resimlerle slayt muzik falan vardi.
Ama kocaman oglumuz var artik o romantik ortami olusturmak zor oluyo.
Dans falan etsek guluyo bize sıpa kıs kıs.
Sarilsak şlak! Tepemize atliyo benim kafa esimin göz dagiliyoruz.
Atraksiyona hic girmedim.

Alsana yemek al sana kazak dicem.:)
Ben Pazar'dan alırım ya göz kararı birşeyler çok riske atmadan :)) alt pek almam ama eşofman bile denk gelmeyebiliyor..
Çocuk olunca gerçekten romantizm kalmıyormuş biz daha şimdiden konuşamıyoruz bile eşimle biz konuşurken başlıyor babasına bağırmaya ki 5 aylık olur kendisi :)) hani belki ilerde birisine emanet eder bi yere gidersek dicem kesin o zaman da onun hakkında konuşuruz sadece :D

Back
X